
سلام بچه ها...اومدم براتون پلو درست کنم پس باهام همراه باشید 💔😐😂

توجه: برنج آبکش شده درست میکنیم مواد و وسایل لازم(برای 4 نفر ): برنج...........5 پیمانه نمک..........1 قاشق غذاخوری پر(یه کوه باید روش باشه😐 ) آبکش.....یک عدد قابلمه....یک عدد کاسه بزرگ......یک عدد کفگیر(بهتره چوبی یا پلاستیکی باشه ) آب هم که به مقدار کافی
خب اول از همه 5 پیمونه برنج رو توی کاسه پلاستیکی میریزی و روش آب میگیری. یه کم با دستت همش میزنی و آبش رو خالی میکنی. 3 4 بار این کار رو تکرار میکنی،بار آخر تا جایی که آب یه بند انگشت بالا تر از برنجا بیاد میریزی و میذاری 3 ،4 ساعت باشه. بعد از 4 ساعت میبینی برنجا دیگه اونجوری شفاف نیستن و سفید شدن
بعدش 1/3 قابلمه رو آب میکنی و میذاری روی گاز تا به جوش بیاد. وقتی جوش اومد،آب برنجا رو خالی میکنی و میریزیشون توی قابلمه(میتونی درش رو ببندی متونی باز بزاری ولی با تجربه خودم اگه باز بزاری بهتره😁)و یه قاشق پر نمک میریزی توش.(اگه بخوای کته درست کنی اینقدر نمک زیاده ) هر دقیقه هم یه کم همش میزنی . وقتی آب برنج جوش اومد(باید کف اومده باشه روی قابلمه😂 ) هم مدام باید نگاهشون کنی که یه وقت له نشن. حالا اون دیگه بستگی داره چه برنجی داری درست میکنی ولی باید تا جایی پیش بری که دیگه برنج زیر دندونت کرت کرت نکنه😁
وقتی دیگه کرت کرت نکرد ،زیر گاز رو کم میکنی و میری آبکش و میزاری توی سینک و قاببمه رو توش خالی میکنی. یه کم آب میگیری روی برنجا تا شور نشن. قابلمه رو میزاری همونجا روی سکو یا هر جای دیگه و ابکش رو توش برمیگردونی(برنجا رو نریزی یه وقت ) آخرش دستتو خیس میکنی که نسوزه و با دست برنجا میریزی توی قابلمه. قابلمه رو میزاری روی گاز، یه کم آب میدی بهش(تقریبا اندازه 1 سانتی متر لیوان ) و درش رو میزاری و زیرش رو زیاد میکنی.
بعد از دو سه دقیقه ، فقط یه لحظه در قابلمه رو برمیداری. اگه بخار از توش زد بیرون،زیرش رو از اون طرف کم میکنی.باید خیلی کم بشه یعنی از فاصله 3 متری نتونی تشخیص بدی زیر گاز روشنه یا خاموش. بعد از 15 دقیقه درش رو باز میکنی و یه کم همش میزنی و سریع درش رو میزاری. احتمال زیاد 10 دقیقه بعدش آماده میشه😇
دیدی بدون روغن چه برنج خوبی درست کردم؟!فقط یه نکته باید یادت باشه که خیلی برنجا رو هم نزنی وگرنه شله زرد میشه
#لعنت_بر_اسلاید_اضافه
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
افرین 🌚👍🏻
واسه ۴ نفر ۵ پیمانه میریزید؟ ما ۲.۵ میریزیم اضافه ام میاری-
همین دیگه
هعی
دیدی بدون روغن چه برنج خوبی درست کردم؟!فقط یه نکته باید یادت باشه که خیلی برنجا رو هم نزنی وگرنه «شله زرد» میشه
ـــــــ
هاهاـ
من در حال هم زدن برنج تا تو رو ظاهر کنم 🫡
یو این سو توییت! (بررسی)
ادمین پین؟ خیلی وقته تو بررسیه ممنون
اولین غذایی که مامانم یادم داد تا اگه جایی بود از گشنگی نمیرم
(خورشت رو معمولا تو فریزر برای روزهای که خونه نیست میزاره)
پست عالی بود
پست الهام بخشی بود!