
برای آشنایی بیشتر با اختلالات روانی پنهان در خود یا اطرافیان، این پست را تا انتها بخوانید..

خیلی از اختلالات و مشکلات روانی و جسمی هستند که ممکنه خیلی از افراد به آنهت مبتلا باشند ولی به خاطر خفیف بودن علائم یا عدم آگاهی، از وجودشان بی خبر باشند..

‹اضطراب پنهان› این افراد در ظاهر بسیار موفق و پرکار به نظر میرسند. اما در درون با اضطراب شدیدی دست و پنجه نرم میکنند.
-نشانه های افراد دارای این اختلال چیست؟ از نشانه های آن می توان به کمالگرایی، وسواس فکری و عملی، نیاز به کنترل و عدم توانایی در نه گفتن ، اشاره کرد.

‹افسردگی پنهان› افراد مبتلا به این نوع افسردگی، در ظاهر شاد و خوشحال به نظر میرسند و زندگی عادی خودشون رو ادامه میدهند، اما در درون احساس غم، ناامیدی و پوچی دارند.

‹کم توجهی-پیش فعالی ( ADHD )› یک اختلال عصبی-رشدی است که با مشکلاتی در تمرکز، کنترل تکانهها و فعالیتهای بیش از حد همراه است. افراد مبتلا به ADHD ممکن است در توجه به جزئیات، سازماندهی وظایف و مدیریت زمان دچار مشکل شوند. این اختلال معمولاً در کودکی شناسایی میشود و میتواند به بزرگسالی ادامه یابد.
-علائم این افراد چیست؟! علائم ADHD در بزرگسالان ممکن است با علائم کودکان متفاوت باشد و به صورت مشکل در تمرکز، بینظمی، فراموشی، بیقراری و مشکل در مدیریت زمان خودش را نشون بدهد. خیلی از بزرگسالان فکر میکنند این مشکلات فقط بخشی از شخصیت آنها است .

‹شخصیت مرزی› این اختلال طیف گستردهای دارد و در موارد خفیفتر، ممکن است فرد فقط در روابط عاطفی دچار مشکل بشود یا نوسانات خلقی خفیفی رو تجربه کند که آنها را به عنوان بخشی از شخصیت خودش در نظر بگیرد.
در ادامه درمورد اختلالات جسمی پنهان نیز بخوانید..

‹کم کاری تیروئید در نوع خفیف› در این حالت، سطح هورمون تیروئید در خون کمی پایینتر از حد نرمال است.
-علائم آنها چیست؟! شامل خستگی، افزایش وزن، خشکی پوست و یبوست باشد که خیلی از افراد آنها را به کمبود خواب یا استرس نسبت میدهند..

‹آپنه خواب› این اختلال باعث میشود فرد در طول خواب بارها دچار وقفه تنفسی بشود. خیلی از افراد از این موضوع بیخبر هستند و فقط فکر میکنند که خروپف میکنند یا صبحها خسته از خواب بیدار میشوند. نکته** آپنه خواب درمان نشده میتونه منجر به مشکلات جدی قلبی و عروقی بشه.

‹عدم تحمل غذایی و کمبود ویتامین D› خیلی از افراد ممکن است به بعضی از مواد غذایی مثل لاکتوز یا گلوتن حساسیت داشته باشند؛ اما علائم آنها (مثل نفخ، اسهال، یا سردرد) را به چیزهای دیگری نسبت بدهند. کمبود ویتامین D در خیلی از افراد شایع است و علائم آن (مثل خستگی، ضعف عضلانی و درد استخوان) ممکن است به راحتی نادیده گرفته شود.

-چرا این اختلالات پنهان باقی می ماندند؟ 1) دارا بودن اختلالات خفیف: جدی گرفته نشدن اختلالات در اثر کم بودن اثر آن ها. 2) عدم آگاهی: افراد نمی دانند علائمشان ممکن است مرتبط به یک اختلال جدی باشد. 3) برچسب زدن: خیلی از افراد از ترس قضاوت شدن مردم به پزشک یا روانشناس مراجعه نمی کنند. 4) تطبیق دهی با شرایط: برخی از افراد علائن را با وضعیت زندگی عادی اشان تطبیق می دهند.
مهم ترین نکته این است که به سلامت خود (چه روحی و چه جسمی) اهمیت بدهید و در صورت نیاز، از کمک متخصصان، استفاده کنید.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
نظرات بازدیدکنندگان (0)