
خیلی خوش اومدین به این پست، توی این پست قراره غذاهای معروف انگلیس رو بهتون معرفی کنم.
انگلیس، غذاهای معروف زیادی از جمله فیش اند چیپس، بابل اند اسکوئیک، مرغ تاجگذاری، پای پنیر و پیاز، رست دینر، بیف ولینگتون، کباب یکشنبه و... داره اما به علت زیاد بودن، دربارهی چند تاشون توضیح میدم.

بابل اند اسکوئیک یک غذای سنتی بریتانیایی هست که از سیب زمینی و سبزیجات مختلف آماده میشده. نکتهی جالب این جاست که گفته شده اسم این غذا به خاطر صداهایی که هنگام پخت تولید میکنه گرفته شده، اما عدهای هم گفتند به خاطر صداهایی که از معده بعد از میل کردن غذا به گوش میرسد این اسم رو گرفته. دستور پخت و چگونگی به وجود آمدن: اول، سبزیجات اصلی که میتونیم خودمون انتخاب کنیم رو با سیب زمینی مخلوط میکنیم. سیب زمینی و سبزیجات، در کنار گوشت های سرد به صورت سنتی سرو میشه. ☆اولین اشاره به این غذا هم در کتاب آشپزی 1806 و نوشته ماریا الیزا کتلبی راندل اومده و در دوران جنگ جهانی دوم که کمبود غذا بوده، رواج داشته.

بیف ولینگتون یکی از غذاهای مجلل و کلاسیک انگلیس هست. توی کتاب آشپزی کلاسیک لهستانی، که در سال 1909 به پایان رسید و برای اولین بار در سال 1910 منتشر شد، توسط ماریا اوچورویچ نام برده شده. دستور پخت:این غذا شامل فیله گوشت گاو و یک لایه از مخلوط قارچهای ریز خرد شده میباشد. در نهایت همه این مواد در خمیر پفکی پیچیده و به صورت طلايی پخته میشه. همچنین این غذا معمولاً در مناسبتهای ویژه یا مهمانیها سرو میشه.

کباب یکشنبه به طور سنتی به صورت خانوادگی برای ناهار روزهای آخر هفته پخته میشه. گوشت گاو سنتیترین گزینه برای این غذا هست، اما گوشتهای دیگهای هم مثل گوشت بره، بوقلمون و... برای این غذا استفاده میشه. نکاتی از دستور پخت : این گوشت همیشه با مخلفات و ترکیبات دیگهای مثل سیب زمینی سوخاری، سبزیجات تازه چون کلم بروکلی، جعفری، هویج با گشنیز به همراه سسی غلیظ همراه هست.

کیپر یک غذای سنتی بریتانیایی هست که از یک شاه ماهی کامل که نصف میشه، تشکیل شده. دستور پخت: ابتدا هنگام پخت، روده ماهی را میبرند، با نمک مزه دارش میکنند و روی تراشههای چوب میپزندش. این فرآیند طولانی سرانجام غذایی خوشمزه و مغذی به وجود میآورد. نمکی که در غذا استفاده میشه از طعم و بوی بد ماهی جلوگیری میکند و دود هم باعث کوچک و فشرده شدن طعمش میشه. به طور سنتی، کیپر رو روی نون برشته شده با کره برای صبحانه میخورند. این غذا در سال 1843 توسط جان وودگر، یک پردازشگر ماهی ساخته شد.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
گشنم شددد
عالی بودد
فرصتتت