
در اینجا به قومی قراره اشاره کنیم که در اخرالزمان قراره حضور پیدا کنن!
در قرآن کریم و بسیاری از روایات و در دین یهودیان و مسیحیان از قومی به نام یاجوج و ماجوج گفته شده است. در این پست با خصوصیات این قوم عجیب بیشتر آشنا میشویم.
یأجوج و مأجوج نام قوم یا فرد هستند؟ درباره هویت یأجوج و مأجوج چند احتمال گفته شده است: ۱. یأجوج و مأجوج در برخی منابع نام فردی بوده است. در عهد عتیق مأجوج فرزند دوم یافث از پسران نوح است. ۲. یأجوج و مأجوج بر اساس برخی منابع دینی به منطقه ای جغرافیای گفته می شد. ۳. برخی نیز احتمال داده اند یأجوج و مأجوج، قوم مغول بودند که از سرزمین خود به چین و شبه قاره هند حمله می کردند و دیوار چین و سد ذوالقرنین برای مهار آنان احداث شده بود.
سد یأجوج و مأجوج؛ ذوالقرنین (کوروش کبیر) از پادشاهان مؤمن، در یکی از سفرهای خود به منطقه ای رسید که میان دو کوه قرار داشت. مردم این منطقه به او گفتند آن سوی کوه، یأجوج و مأجوج وارد سرزمین آنان می شوند و دست به قتل و غارت می زنند. مردم این منطقه از ذوالقرنین خواستند در مقابل دریافت مبلغی، سدی بسازد تا مانع نفوذ یأجوج و مأجوج و مزاحمت آنان شود. او بدون گرفتن هزینه و با کمک مردم منطقه سدی از آهن و مس گداخته در برابر هجوم یأجوج و مأجوج ساخت که به سد ذوالقرنین یا سد یأجوج و مأجوج مشهور شد. هم اکنون این سد در روسیه قرار دارد.
توصیف شکل ظاهری قوم یأجوج و مأجوج؛ «...یأجوج و مأجوج، مانند چهارپایان می خوردند و می نوشیدند و زایش می کردند و نر و ماده داشتند در صورت و پیکر و خلقت مشابه انسان بودند، امّا قامتشان خیلی کوتاه بود و طول قدّ زن و مردشان مانند بچه ها از پنج وجب بیشتر نمیشد و از نظر خلقت و صورت همه در یک اندازه بودند. آنان عریان و پابرهنه بودند، پشم ریسی و لباس و کفش در میان آنها نبود و بر تن آنها پشمی مانند پشم شتر بود که آنان را می پوشانید و از سرما و گرما محافظت می کرد و هر کدام آنان دو گوش بزرگ داشتند که درون و بیرون آنها یکی مو و دیگری پشم داشت و به جای ناخن چنگال داشتند و دندان و نیش های آنان مانند دندان ها و نیش های درندگان بود. وقتی یکی از آنها می خوابید یکی از دو گوش را فرش و دیگری را لحاف خود قرار می داد و آنان را در بر می گرفت.
بازگشت یأجوج و مأجوج نشانه آخرالزمان؛ قرآن از خروج یأجوج و مأجوج و طغیان آنها به عنوان یکی از وقایع آخرالزمان خبر داده است. خداوند در آیه ٩۶ سوره انبیاء درباره یکی از نشانههای آخرالزمان خبر داده است: تا زمانی كه يأجوج و مأجوج [راهشان] گشوده شود و آنها از هر پشتهاى بتازند.» در کتاب حزقیال عهد عتیق و مکاشفه یوحنا عهد جدید نیز به خروج آنها در آخرالزمان اشاره شده است. کاربرد عامیانه واژه یأجوج و مأجوج در ادبیات عامیانه فارسی به کار رفته است. در زبان عامیانه؛ این دو واژه به معنای بسیار عجیب و غریب، نامأنوس و نامفهوم بهکار میرود. به عنوان نمونه درباره گروهی که ظاهری عجیب و غریب دارند میگویند: «چه ریخت یأجوج و مأجوجی دارند.» یا درباره ترجمهای که نامفهوم است میگویند: «کتاب به زبان یأجوج و مأجوج ترجمه شده است.»
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
ناظر عاشقتم
بلاخره بعد دو هفته منتشر شد🤲
فرست بشه 🤲
اوه، واقعا اوه
خیلی عجیب غریب بودن یا خدا
وای حق