

آیا بارش برف صورتی واقعیت دارد؟بله برف صورتی واقعیت دارد و در برخی نقاط دنیا به آن برف هندوانه ای هم می گویند. اما فریب اسم خوشمزه این برف ها را نخورید. به گفته مردم این برف ها بوی میوه می دهند اما دانشمندان چیز دیگری می گویند.و اما سوال اینجاست که برف هندوانه ای چیست؟طبق مجله نیویورک تایمز برف هندوانه ای زمانی اتفاق می افتد که گرمای خورشید بالا می رود و برف ها شروع به آب شدن می کنند. دمای هوای یخ زده و وجود آب محیطی ایده آل برای رشد نوعی جلبک صورتی رنگ به نام “Chlamydomonas nivalis” فراهم می کند. که باعث می شوند برف ها آفتاب بیشتری را به خود جذب کرده و سریع تر ذوب شوند.

این پدیده علاوه بر این که زیبا و چشم نواز است به دلیل بالا بردن سرعت ذوب شدن یخ رودها مشکل ساز نیز شده است.برف های صورتی که به جلبک برفی، برف قرمز یا حتی برف خونی نیز معروف است در نقاط مختلفی دیده شده است. از جمله کوه های راکی کانادا، هیمالیا، قطب شمال و قطب جنوب. اخیرا شکل ذوب شده آن ها در پارک ملی مونتانا نیز دیده شده است.برف های صورتی نقش بسیار مهمی را در کاهش سپیدایی (آلبدو) زمین (بازتاب نور از سطح یک جسم) دارند در نتیجه باعث بالا رفتن سرعت و میزان ذوب می شوند. بنابراین این تاثیرات باید در مدل های اقلیمی در نظر گرفته شوند.
طعم برف صورتی به کدام میوه نزدیک است؟ برف صورتی واقعیت دارد و در برخی نقاط دنیا به آن برف هندوانهای هم میگویند. اما فریب اسم خوشمزه این برفها را نخورید. به گفته مردم این برفها بوی میوه میدهند، اما دانشمندان چیز دیگری میگویند. محققان معتقدند این جلبک برای انسان سمی است. اگر برف صورتی بخورید چه بلایی سرتان میآید؟ بوی خوبی که از این جلبکها به مشام میرسد، باعث شده تا نام «هندوانه» را رویش بگذارند. گفته میشود، نمایندگان پارک ملی توصیهی اکید کردهاند که اصلا وسوسه نشوید تا آن یخ خوشبو را بچشید؛ زیرا دانشمندان هشدار دادهاند که خوردن برف هندوانهای میتواند باعث از کار انداختن دستگاه گوارش شود. بنابر گزارش شبکهی ودر (Weather Network)، با آنکه انتظار میرود این پدیده در نزدیکی فصل تابستان دیده شود، اما با بالا رفتن دما خیلی زود این یخچالهای طبیعی محو میشوند. جلبکهای رنگی حتی ممکن است به کفشتان بچسبند و مسیر را با جای پایتان رنگی کنید.

برای تشکیل مه رطوبت هوا باید بسیار بالا باشد، حال آنکه در بسیاری از موارد شاهد تشکیل مه در درصدهایی از رطوبت پایین بوده ایم و یا بارش برف قرمز یا خاکستری بیانگر وجود موادی غیر طبیعی در برف است. اگرچه در برخی کشورها به دلیل وجود ریزگردهایی از خاکهای رنگی مانند رس در لایههای جو شاهد بارش برفهای رنگی بوده ایم. علت بارش برف خاکستری در اصفهان در سال ۱۳۹۲؟ در مورد برف خاکستری هم که همه چیز مشخص است. نیروگاه ها، کارخانههای سیمان و برخی صنایع دیگر در اصفهان مازوت میسوزانند و مواد بسیار سمی است.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
فرصت 🤙🏻
فرصت
انتشار: 4 ثانیه پیش
گودرتتتتتت 😏✋🏻