برای تشخیص موز و پلانتین این پست رو تا آخر بخونید .
پلانتین یا موز مخصوص پخت و پز معادل کمتر شیرین، اما نشاسته ایتر از موز است. موز شیرین که به نام «موز دسری» نیز شناخته میشود، در آمریکا و اروپا از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار است، اما پلانتین یکی از مواد غذایی ثابت در رژیم غذایی مردم ساکن کشورهای گرمسیری محسوب میشود. برخلاف موز دسری، پلانتین تقریبا همواره باید پیش از مصرف پخته شود. در حقیقت، مزه این میوه در حالت خام چندان خوشایند نیست، از این رو، نباید گول ظاهر موز مانند آن را بخورید.
7 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
9 لایک
ببین کی پست گذاشته😎😽
چخبررررر
😁💖
توی عنوان تستت..
کلمه ی (سرخ) رو ندیدم/💔
- ری اکشنم اینشکلی بود که واااا....
وااااایییی🤣🤣🤣