پنیر موسوم به کاسو مارزو، توسط چوپانان محلی تولید میشود، این پنیر آلوده به کرم که در سال ۲۰۰۹، رکورد جهانی گینس را در حوزه خطرناکترین پنیر جهان به خود اختصاص داد
----------------------------------------------
مگسهای پنیر، Piophila casei، تخمهای خود را در شکافهایی که در پنیر ایجاد میشود میگذارند، سپس لاروها از طریق خمیر رد میشوند و کرم ها، پروتئینهای موجود در پنیر را هضم میکنند و محصول را به یک پنیر خامهای نرم تبدیل میکنند. سپس ترشیهای پنیر و قسمت بالایی آن کنار زده میشود، (که تقریباً توسط کرمها دست نخورده است)، تا یک قاشق پنیر خامهای را بیرون بیاورید. برخی از افراد محلی پنیر را در دستگاههای ویژه میچرخانند تا کرمها را با پنیر ادغام کنند. برخی دیگر کرمهای درسته در پنیر را ترجیح میدهند و کرم با پنیر را درسته میبلعند.
محلیها مدعی هستند که اگر بتوانید صحنه منزجر کننده وجود کرم در پنیر را تحمل کنید، پنیر مارزو طعم و مزهای دارد که بی نظیر است و ساعتها در ذهن میماند. درباره سلامت این پنیر تردیدهایی وجود دارد، برخی میگویند این پنیر یک داروی تب بر است. برخی دیگر میگویند پنیر مارزو ممکن است برای سلامتی انسان خطرناک باشد، زیرا کرمها میتوانند پس از خورده شدن زنده بمانند و باعث ایجاد سوراخهای ریز در روده شوند، اما تاکنون چنین موردی مشاهده نشده است.
وای من چقدر میدیدم و. دلم میخواست
شوخی نکننن پنیرش کرم دارهههه🤡🤡
مشکل به اندازه کافی داشتیم حالا باید نگران پنیر خوردنمم باشم🤨
💀😂والااا
خوشمزه بنظر میرسه
فکرشمممم نکنن
من میخوام💔
منم میخوام
چندش ولی جالب بود👍
ممنونم :)
❤️❤️
واییی این دنیا دیگه جای زندگی کردن نیی
😂😎
حالم بد شد این چه سمیه دیگهه
🤣🤣حدود 89 درصد مردم جهان عاشق این پنیرن تازه
چندشم شد🤣🤣
🤣
اه اه اه
😂
عالی بود
مرسی