وجود مورچه در خانه ها نگرانی بزرگی است. چراکه مورچه ها به دنبال یافتن غذا به هر جایی از جمله داخل غذای انسان ها سر می کشند. اگرچه انتقال بیماری از مورچه، به اندازه بیماری زایی پشه ها یا حشرات خونخوار، قابل توجه نیستند، ولی برخی از گونه های مورچه به دلیل سبک زندگی خاصشان ارگانیسم های باکتریایی و قارچی را منتقل می کنند و به عنوان مورچه های بیماری زا شناخته می شوند. از طرفی آلرژی به زهر مورچه ها نیز در موارد حاد، به عنوان بیماری ناشی از مورچه ها شناخته می شود. “
مورچه، حشره ای بسیار تمیز:
مورچه ها اغلب ناقل بیماری نیستند، زیرا خود را دائماً نظافت می کنند.
این حشرات پاها و شاخک هایشان را به طرز فوق العاده ای تمیز نگه می دارند.مورچه ها در بخش خارجی بدن خود، لایه چربی دارند که تمام بخش خارجی بدنشان را می پوشاند.
این لایه، از باقی ماندن میکروب ها بر سطح خارجی بدن مورچه جلوگیری می کند.
وجود لایه چربی بر روی بدن مورچه ها در کنار نظافت وسواسی و دقیقشان، آنان را به یکی از تمیزترین اعضای قلمرو حیوانات تبدیل می کند.غده های بزاق و غده های خارجی بدن مورچه ها، مواد شیمیایی ضد میکروب قوی ترشح می کنند. این ترشحات علاوه بر اینکه از خود مورچه ها در برابر ابتلا به بیماری ها محافظت می کنند، امراضی را که ممکن است انسان ها و یا سایر حیوانات را تحت تأثیر قرار دهند نمی توانند انتقال دهند.
7 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
6 لایک
وای یا خدا..
مورچه ها هم خطرناک شدن چه دوره زمونه ای شده😭😭😭
پستت خیلی خوب بود♥️🫂
امیدوارم در آینده یکی از بهترین کاربر ها بشی☺️👍🏻
اگه میشه لطفا به پست و اسلایس های منم سر بزنید🙃🤍
بک هم میدم😉🤯
ادمین زیبارو پین؟☺️🫂
مفید بود، ویژهمون نشه؟
نخستین🌚✨️