حتما توجه کرده اید که افراد برخی مواد غذایی را دوست داشته و بالعکس گروهی از همان غذاها متنفر هستند. غذاهایی مانند بادمجان، کرفس، لوبیا، پیاز داغ و ... از جمله این موارد محسوب می شوند.
مطالعات ژنتیکی نشان می دهد، ژن هایی هستند که بر حس چشایی، حس بویایی و حتی مراکز پاداش در مغز انسان اثر گذاشته و باعث می شوند تا فرد یک مزه را دوست داشته یا از آن منتفر باشد.
6 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
7 لایک
نظرات بازدیدکنندگان (0)