دوکبوکی
دوکبوکی (Tteokbokki)، یک غذای خوشمزه (تهیه شده از برنج) با سس قرمز گوجه و ماهیچهی ماهی است. دوکبوکی یکی از غذاهای محبوب و معروف در کره جنوبی است. این غذا اغلب با استفاده از رزین نرم و کاسه های خود تهیه می شود که بعد آن را با سس تند و شیرین به نام "گوچوجانگ" مخلوط می کنند. اغلب به عنوان یک خوراک میان وعده یا مزه اصلی در وعده های غذا خورده می شود.
6 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
9 لایک
هوتوک؟
من درستش کردم 🥲
منم میخوام