10 اسلاید پست توسط: BOOM انتشار: 2 ماه پیش 64 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
ناظر جان دسته کیپاپه و دسته رو تغیر نده رد نکن فقط مشکلو بگو که من حل کنم و شخصی نکن 🍰
🍮ژله🍮
▫️ابتدا پودر ژله داخل بسته بندی را در مقدار مشخص شده ای از آب جوش حل می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود. سپس به همان مقدار نیز آب سرد را داخل مایع یکدست شده ریخته و کاملا مخلوط می کنیم. در انتها نیز آن را در قالب مورد نظر ریخته و داخل یخچال به مدت 3 تا 4 ساعت قرار می دهیم تا کامل ببندد
🐖خوراک خو.ک🐖
🔸️مواد لازم🔸️
2 تکه گوشت خوک تای چی با کیت جان لاو هون، 1 قاشق غذاخوری کره، نمک دریا، آویشن، فلفل سیاه و سیر برای طعم دادن
🔸️طرز تهیه🔸️
▫️1. استیک گوشت خوک تای چی از خوک هریتیج هنگ کنگ (کیت جان لاو هون) را به مدت 30 دقیقه در محلول آب شور سبک آب نمک بزنید.
▫️2. استیک گوشت خوک تای چی را از مزرعه John Lau Hon Kit با یک حوله کاغذی خشک کنید و با کره، گیاهان آویشن و فلفل سیاه بپوشانید و بگذارید حدود 1 ساعت مارینت شود.
▫️3. استیک گوشت خوک تای چی از کیت جان لاو هون را در کیسه ای که برای پخت آهسته طراحی شده است قرار دهید.
▫️4. آرام پز را به مدت 65 ساعت روی حالت پخت آهسته یا فر بخار پز با دمای 2 درجه سانتیگراد قرار دهید.
▫️5. سیر را در تابه ای با کف صاف تفت دهید، گوشت خوک را که آرام پخته شده است را اضافه کنید، سپس هر دو طرف را حدود 2 دقیقه تفت دهید.
▫️6. سس باقیمانده از کیسه در بسته را روی گوشت خوک بریزید و لذت ببرید.
🥤اسموتی ماست و میوه🥤
▫️موز، آبپرتقال و توتفرنگی را در مخلوطکن ریخته و خوب ترکیب کنید، تا پوره شود. ماست را به پوره اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب یکدستی به دست آید. حالا آماده خوردن است.
🍓توت فرنگی 🍓🥤نوشیدنی توت فرنگی 🥤
▫️۴ فنجان آب را با ۱ فنجان شکر مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا شکر حل شود. ۶ فنجان توتفرنگی خرد شده را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و پوره کنید. مخلوط آب و شکر و پورهی توتفرنگی را با ۱ فنجان آب لیموی تازه مخلوط کنید. ترکیب به دست آمده را در یخچال قرار دهید تا خنک و آمادهی مصرف شود.
🍗مرغ 🍗مرغ بریان🍗
🔸️مواد لازم 🔸️
مرغ کامل۱ عدد متوسط_
_زعفران دم کرده۵ قاشق غذاخوری
_کره۵۰ گرم
_گوجه فرنگی۲ عدد متوسط
_برگ بو۲ عدد
_فلفل دلمه ای۱ عدد بزرگ
_پیاز۲ عدد متوسط
_نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
_رزماری و پاپریکا به اندازه کافی_
🔸️طرز تهیه 🔸️
▫️ابتدا محتویات داخل بدن مرغ را با دست خارج می کنیم، به هیچ وجه داخل بدن مرغ را با کارد برش نزنید. پس از اینکه مرغ را به خوبی تمیز کردیم آن را می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی آن خارج شود و آبش به طور کامل کشیده شود.
▫️پس از اینکه مرغ خشک شد با یک قاشق غذاخوری نمک تمام قسمت های داخلی و خارجی بدن مرغ را ماساژ می دهیم، سپس پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت خلالی درشت کنیم و داخل یک ظرف با ادویه ها ( پاپریکا، فلفل سیاه و رزماری ) به خوبی مخلوط می کنیم
حالا مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای را به همراه برگ بو داخل شکم مرغ قرار می دهیم و مرغ را داخل یک کیسه فریزر زیپ دار قرار می دهیم و به مدت حداقل ۸ ساعت ( تا ۲۴ ساعت ) داخل یخچال قرار می دهیم تا به طور کامل طعم دار شود.
▫️پس از اینکه مرغ به خوبی استراحت کرد آنرا از یخچال خارج می کنیم و مواد داخل آنرا خارج می کنیم و کنار می گذاریم. حالا با ۴ قاشق غذاخوری از زعفران دم کرده ( زعفران را غلیظ دم کنید ) تمام قسمت های بدن مرغ را ماساژ می دهیم.
🔸️ادامه🔸️
🔸️ادامه🔸️
▫️حالا مجددا مرغ را داخل یک ظرف در بسته به مدت ۳۰ دیگر داخل یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان مرغ را از یخچال خارج می کنیم و مقداری از فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده را به همراه گوجه فرنگی های خرد شده داخل شکم مرغ قرار می دهیم.
▫️در این مرحله با یک نخ مناسب شکم مرغ را با دقت و با کوک های کم فاصله می دوزیم، در آخر بال ها و ران های مرغ را به سمت داخل بدن می دوزیم. شکل دوختن بدن مرغ مهم نیست فقط باید طوری باشد که پس از پخت مرغ باز نشود و ظاهری مجلسی داشته باشد.
▫️در این مرحله سیخ های جوجه گردان را به صورتی داخل بدن مرغ فرو می کنیم که هنگام چرخیدن سیخ ها، مرغ تکان نخورد یا اینکه از روی سیخ ها نچرخد. حالا کره را به همراه باقیمانده زعفران روی حرارت قرار می دهیم تا کره ذوب شود.
▫️سپس از مخلوط کره و زعفران روی بدن مرغ می مالیم و سیخ های جوجه گردان را سر جایشان قرار می دهیم و فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم مرغ به مدت حدودا یک ساعت و ۳۰ دقیقه به طور کامل بریان شود.
▫️در میانه پخت هر ۳۰ دقیقه یک بار مقداری از مخلوط زعفران و کره را روی مرغ می مالیم تا مرغ بریان لذیذتری داشته باشیم. پس از اینکه مرغ آماده شد آنرا در یک ظرف مناسب قرار می دهیم و نخ هایش را با قیچی خارج می کنیم.
🍱کیمباپ ( کیمچی پنیر)🍱
🔸️مواد لازم🔸️
_نصف پیمانه پنیر موزارلا به صورت نوارهای بلند برش داده شود.
_ ۴ ورق جلبک
_ روغن کنجد برای سطح کیمباپ
_ دانه های کنجد به عنوان تزیین
_ حصیر سوشی
_ ۴ فنجان برنج دانه کوتاه پخته شده
_ یک فنجان کیمچی ریز خرد شده
_ ۲ قاشق سوپ خوری آب کیمچی از شیشه کیمچی
_۲ قاشق چای خوری سیر خرد شده
_ یک قاشق سوپ خوری روغن کنجد
_ ۲ قاشق چای خوری سس سویای معمولی
_ یک قاشق سوپ خوری روغن آفتابگردان
_ نصف قاشق چای خوری پودر مرغ
🔸️طرز تهیه 🔸️
▫️در تابه ای روی حرارت متوسط، روغن پخت و پز و سیر را اضافه کنید و تا حدی آن را سرخ کنید. سپس کیمچی خرد شده را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید. سپس برنج، آب کیمچی، سس سویا، پودر مرغ را به آن اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.
▫️در آخر روغن کنجد را اضافه کنید و آن را هم می زنیم. وقتی از برنج بخار دیده می شد، از روی حرارت بردارید و برنج را در تابه بگذارید تا کمی خنک شود. سپس تکه های موزارلای خود را به نوارهای بلند برش دهید (8 تکه یا 4 قطعه بسیار بلند)
▫️ورقه جلبک دریایی خود را به صورت عمودی و افقی روی حصیر سوشی خود قرار دهید . یک فنجان برنج سرخ شده را به اندازه ۵ / ۱ اینچ در اطراف آن حاشیه بگذارید. یک نوار پنیر موزارلا را در مرکز برنج سرخ شده قرار دهید. سپس با اعمال فشار کافی، از انتهای نزدیک به خود غلت بزنید. تا انتها رول کنید و برای مدتی به آن دست نزنید تا رطوبت رول به انتهای جایی که برنجی وجود ندارد نفوذ کند و لبه های جلبک دریایی بچسبد.
▫️فرآیند بالا را برای رول های باقی مانده تا زمانی که ۴ رول دارید تکرار کنید.
▫️روغن کنجد را به آرامی روی رول ها و چاقوی تیز خود برس بزنید. با دقت هر رول را برش دهید. نکته: چاقو را بین برش هر رول مقداری خیس کنید تا برش تمیز داشته باشید.
🌶کیک برنجی با سس تند 🌶
🔸️مواد لازم🔸️
_کیک برنج کره ای ۳۰۰ گرم
_کیک ماهی برشدادهشده با اندازه متوسط ۲ ورق (۱۰۵ گرم)
_پیاز متوسط نازک برشدادهشده ۷۵ گرم
_برگ کلم برشدادهشده به نوارهای متوسط ۱۴۵ گرم
_پیازچه خردشده ۱ ساقه
_روغن برای سرخکردن ترجیحا روغن سبوس _برنج بهمیزان لازم
_کنجد بوداده برای تزئین بهمیزان دلخواه
🔸️مواد لازم سس🔸️
_رب فلفل ۲ قاشق غذاخوری
_شکر ۲ قاشق غذاخوری
_پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
_سیر خردشده ۱ قاشق چایخوری
_آب ۱/۳ فنجان
🔸️طرز تهیه 🔸️
▫️۱/۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد را روی کف دست خود بریزید و بهآرامی روی کیکهای برنج بمالید. روغن کنجد به کیکهای برنجی طعم خوبی میدهد و از چسبیدن آنها به یکدیگر جلوگیری میکند.
کیک برنجی را به شکل رول استوانهای به قطر ۱ تا ۱.۵ سانتیمتر درآورید و به قطعات ۶ سانتیمتری (تقریبا اندازه انگشت کوچک) برش دهید.
▫️یک تابه ووک را از قبل روی حرارت متوسط خوب گرم کنید. مقداری روغن و پیاز را اضافه کنید؛ هم بزنید تا پیاز نرم شود.
کلم را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود.
تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
▫️کیک برنجی، کیک ماهی و سس چاشنی را به تابه اضافه کنید. آنها را خوب مخلوط کنید و هم بزنید تا کیک برنجی و کیک ماهی بپزد (حدود ۲ دقیقه). حرارت را کم کنید.
▫️پیازچه را اضافه کنید، سریع هم بزنید و با مقداری کنجد تزئین و سرو کنید.
🥫کچاپ 🥫
🔸️طرز تهیه 🔸️
برین از مغازه سر کوچه بخرین😀😂
🥕کیک هویچ🥕
🔸️مواد لازم🔸️
تخم مرغ:4 عدد
هویج:2 عدد یا یک لیوان رنده شده
آرد:2 لیوان یا 250 گرم
بکینگ پودر:1 و 2/1 قاشق چای خوری
مغز گردو:2/1 لیوان
روغن مایع غنچه:2/1 لیوان
دارچین:1 قاشق چای خوری
شکر:1 لیوان
🔸️طرز تهیه 🔸️
▫️ابتدا تخم مرغ ها و شکر را تا زمانی که کرم رنگ شوند، هم بزنید. هنگام هم زدن تخم مرغ، شکر را کم کم به آن اضافه کنید.
پس از اینکه شکر و تخم مرغ ها را با یکدیگر مخلوط کردید، هویج رنده شده را به آن اضافه کنید.
▫️همانطور که به هم زدن ادامه می دهید، کره گیاهی یا روغن مایع را به ترکیب به دست آمده، اضافه کنید. پیشنهاد ما به شما، استفاده از روغن خوراکی هوشمند غنچه یا روغن آفتابگردان حاوی توکوفرول است که روغنی کامل و حاوی تمام مواد مغذی به میزان متعادل برای بدن است.
در یک ظرف دیگر، بکینگ پودر، دارچین و آرد را با یکدیگر مخلوط کرده و سپس الک کنید.
▫️پس از الک کردن آرد، دارچین و بکینگ پودر، آن را به مایعی که از قبل آماده کرده اید، آرام آرام اضافه کنید.
▫️اگر قصد پخت کیک هویج و گردو را دارید، می توانید گردو را به مخلوط خود اضافه نمایید.
▫️برای اینکه پف مواد کیک نخوابد، سعی کنید مخلوط کیک خود را به یک سمت هم بزنید.
▫️سطح قالبی را که برای کیک آماده کرده اید، با استفاده از کره گیاهی چرب کنید. استفاده از کره گیاهی یا کره مارگارین به جای روغن های مایع، باعث خوشمزه تر شدن کیک می شود.
▫️مایع کیک هویج را درون قالب بریزید. برای ایجاد بافتی یکدست در کیک و از بین بردن حباب های آن، قالب را چندین بار به آرامی به زمین بزنید.
▫️10 دقیقه قبل از اینکه کیک را در فر قرار دهید، آن را روشن کنید تا فر گرم شود.
▫️قالب را درون فر و در دمای 170 درجه قرار داده و بعد از 40 دقیقه آن را بردارید.
از شکلات تلخ آب شده برای تزئین کیک هویج استفاده کنید.
🍫🥤شیر و کاکائو = شیر کاکائو🍫🥤
🔸️طرز تهیه 🔸️
▫️ابتدا یک قابلمه بسیار بزرگ و مناسب انتخاب کرده و شیر را درون آن بریزید.
قابلمه را روی شعله ملایم قرار داده تا شیر بهطور کامل داغ شود.
▫️پودر کاکائو و شکر را اضافه کرده و بهخوبی هم بزنید.
▫️وقتی مواد یکدست شدند، حرارت را خاموش کنید
10 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
31 لایک
فرصت
مغازه سر کوچه😂
والاااا کی حوصله داره سس درس کنه
به قدااا😭😂
من پاشم سس درست کنم خانواده زنگ میزنه تیمارستان😂😂
سگ درسگ اون جهنم زندان هم مارو میندازن چون اونا شکایت کردن که قصد مسموم کردنشونو داریم
😂😂
❤
از عالیییی هم عالییییییییییی تر
بجهزعنیعحیعحیفخیعحسعحیعحزعم من فداتتتت
😂
عالیییییی
زنلزلنزلتیلتیعحیخفیحعیحعیعحی
😂😂😂😂
شکم خوک خیلی خوشمزست😭
خوردی؟☺
هوم
منم دوس دارم امتحانش کنم
تو تهران یه رستورانی هست غذا های کره ای میفروشتن دقیق یادم نمیاد کجا بود
عا آره زیاده تابستون قرار بود برم وقت نکردم
هعیی😭👍🏻
به قداا
جالب بود
:)