13 اسلاید پست توسط: Negin انتشار: 3 ماه پیش 82 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
1. تنها وقتی از شما خواسته شد مشورت دهید
سالمندان تمام زندگی خود را در حال پرورش و راهنمایی فرزندان خود بوده اند ، بنابراین شنیدن توصیه های یک کودک – حتی یک کودک بزرگسال – ممکن است چندان از مورد استقبال آنها قرار نگیرد.
تغییر نقش یک سالمند از جایگاه والد به کودک برای سالمند قابل پذیرش نخواهد بود و اغلب این مشکل، یکی از بزرگترین چالش های پرستاران سالمند می باشد.
بنابراین ، در رفتار با سالمندان بهتر است از مشاوره دادن خودداری کنید ، مگر اینکه مطمئن باشید از شما خواسته شده است. به طور کلی بهتر است اجازه دهید در این میان، یک فرد بیرونی و بی طرف مشاور باشد.حضور یک مشاور در این میان بسیار مهم و کاربردی است و بدون مشاوره نمی توانید سالمند را تشویق و پشتیبانی کنید.
2. ارتباط با سالمندان با گوش دادن موثر
به یاد داشته باشید که سالمندان ممکن است سرعت پردازش اطلاعات و توانایی یادگیریشان نسبت به قبل کندتر شده باشد. در هنگام صحبت کردن، با لحنی آرام و شمرده صحبت کنید و به آنها فرصت کافی برای درک و پاسخگویی بدهید. از قطع کردن صحبتهای آنها یا عجله کردن خودداری کنید.
واقعاً به سخنان سالمند گوش دهید. حرف آنها را قطع نکنید و تمایل به پر کردن زمان هایی از سکوت که اغلب در حین مکالمات ایجاد می شوند را نداشته باشید.
مکث کوتاه در بین صحبت کردن می تواند به این معنا باشد که سالمند در حال تأمل و تفکر است و به دنبال یافتن یک جمله مناسب برای پاسخ یا ادامه گفتگو است .
گوش دادن دوطرفه را به خوبی در کنار سالمند تمرین کنید و بنابراین سعی کنید تشخیص دهید که فرد سالمند نیز صحبت های شما را می شنود و آنها را درک نموده است . در ارتباط گرفتن با سالمندان این نکته می تواند تا حد زیادی شما را محبوب دل آنها کن. مخصوصا اگر سالمند به حرف زدن بسیار علاقمند باشد.
3. تفاوت عقاید را بپذیرید
از بحث و جدل با سالمندان خودداری کنید. اگر با نظر آنها مخالف هستید، با لحنی محترمانه و بدون قضاوت، دیدگاه خود را بیان کنید. به جای تمرکز بر اختلافات، بر نقاط مشترک و علایق یکدیگر تمرکز کنید.
مهم نیست که یک خانواده چه اندازه با یکدیگر صمیمی و دوست هستند ، همه قرار نیست در هر مسئله ای با یکدیگر توافق داشته باشند . به عقاید دیگران به همان روشی که دوست دارید نظر شما محترم شمرده شود احترام بگذارید . اگر سالمند با نظرات شما مخالف بود بهتر است نسبت به او بی تفاوت و بی اعتنا نباشید و همه صحبت های او گوش دهید و سعی کنید به دنبال قضاوت و توجیه او نباشید . بهتر است در انتهای گفتگو بدون جبهه گیری مصالحه نموده و در مورد هیچ موضوعی پافشاری نکنید .
4. واضح صحبت کنید
برخی از افراد مسن دوست ندارند بپذیرند که کم شنوا هستند یا در درک مکالمه های پیرامون خود مشکل دارند. در ارتباط با سالمندان آرامش خود را حفظ کنید و به روشی ملایم و شفاف صحبت کنید.
در صورت لزوم بلندتر صحبت کنید ، اما فریاد نزنید. اطمینان حاصل کنید که صریحاً مطالب را بیان می کنید و از غر زدن و صحبت کردن خیلی سریع خودداری کنید.
هر بار بر روی یک ایده متمرکز شوید ، و جملات را کوتاه و ساده نگه دارید. اگر سالمند حرف شما را درک نمی کند ، سعی کنید آن را به گونه ای دیگر بیان کنید و از کلمات مختلف و ساده تر استفاده کنید.
5. حفظ احترام، کلید ارتباط با سالمندان
اطمینان حاصل کنید که در رفتار با سالمندان تلاش شما برای “افزایش میزان صدا” و کاهش سرعت الگوی گفتاری توهین آمیز نباشد . حتی اگر سالمند از زوال عقل یا کم شنوایی شدید رنج می برند و مانند یک کودک رفتار می کند هرگز نباید با او مانند یک کودک صحبت نکنید. مهم است یک راه مطمئن برای شروع یک گفتگو محترمانه با سالمند پیدا کنید
6. محیط مناسب را انتخاب کنید
از مکالمه های طولانی یا مهم در موقعیتهایی که سالمند مشغول فعالیتهای سرگرم کننده است ، خودداری کنید.
تلویزیون یا رادیو را خاموش کنید یا حداقل میزان صدا را کم کنید. وقتی با او صحبت می کنید با او روبرو شوید تا در صورت لزوم حالت چهره شما را نگاه کند و حرکت لب های شما را بخواند.
هنگام صحبت در یک جمع خانوادگی، اطمینان حاصل کنید که سالمند در انتهای میز یا در حاشیه مجلس نباشد . بهتر است آنها را در وسط مجلس قرار دهید تا مکالمه در اطراف آنها اتفاق بیفتد.
7. ارتباط موثر با سالمند با درک خصوصیات پیر شدن
بیشتر سالمندان با پیرتر شدن و تلاش برای کنترل خود و محیط زندگی ، یک سری مشکلات را تجربه می کنند .
حتی اگر ارتباط با سالمند ناامیدکننده و پیچیده است ، تمام تلاش خود را بکنید تا او را درگیر گفتگوها و تصمیماتی کنید که قادر به شرکت در آنها هستند.
به عنوان یک پرستار سالمند لازم است به روشی رفتار نمایید که سالمند تصور نکند که کنترل امور زندگی خود را از دست داده و بهتر است او را همچنان توانا و تصمیم گیرنده نشان دهید .
8. موقعیت های کمک کننده را اولویت بندی کنید
بسیاری از سالمندان با افزایش سن با چالش های فزاینده ای روبرو می شوند، از جمله محدودیت های حرکتی، کاهش قدرت استقامت، تنهایی و مشکلات حافظه. در حالی که هدف شما اطمینان از سلامتی و ارتباط موثر با سالمند است اما دخالت و ورود به تمام جنبه های زندگی آنها می تواند به نوعی برای او ناامید کننده و شرم آور باشد. در عوض ، سعی کنید موضوعاتی را که لازم است به آنها بپردازید در اولویت قرار دهید و پیروزی های کوچک سالمند را در انجام کارهای خود جشن بگیرید.
9. ارتباط با سالمندان با سوال پرسیدن
در یافتن موضوعاتی که بتوانید در مورد آنها با سالمند صحبت کنید مشکل دارید؟ بسیاری از ما به اندازه کافی در مورد تجارب زندگی سالمندان از آنها سوال نمیپرسیم. هیچ راهی برای ارتباط موثر با سالمند بهتر از پرسیدن سوالات مختلف از او نیست . بهتر است لیستی از سوالات مفیدی که می توان از سالمند پرسید تهیه کنید و در زمان های مناسب درمورد آن با سالمند گفتگو نمایید.
با پرسیدن سوالات متعدد و متنوع، نشان دهید که به صحبتهای آنها توجه میکنید و به نظراتشان اهمیت میدهید. برای بهبود ارتباط با سالمندان از سوالات باز و انتقادی استفاده کنید تا آنها را به صحبت بیشتر تشویق کنید. به پاسخهای آنها با دقت گوش فرا دهید و در صورت نیاز، سوالات تکمیلی بپرسید.
10. هر وقت می توانید بخندید
خنده واقعاً بهترین دارو بر هر دردی است. لحظات طنز حتی در سخت ترین و پرتنش ترین شرایط پرستاری از سالمند ممکن است بوجود آید .
هر چند وقت یکبار برای طنز و خنده فضایی را در نظر بگیرید . یک خنده مشترک می تواند تنش را کاهش دهد و با روابط پرستار را با سالمند نزدیک تر کند. با این حال ، حتماً این نکته را مد نظر قرار دهید که باید با سالمند بخندید و نه به سالمند .
در رفتار با سالمندان شوخی و طنز میتواند به ایجاد فضایی شاد و صمیمی در هنگام صحبت با سالمندان کمک کند. البته، به یاد داشته باشید که شوخیهایتان باید مناسب سن و شرایط آنها باشد و از شوخیهای توهینآمیز یا تحقیرآمیز خودداری کنید.
11. استفاده از کلمه “من”
به جای استفاده از عباراتی مانند “تو باید” یا “تو نمیفهمی”، از کلمه “من” در جملات خود استفاده کنید. به عنوان مثال، به جای گفتن “تو باید زودتر به دکتر مراجعه میکردی”، بگویید “من نگران سلامتی تو هستم و به نظرم باید زودتر به دکتر مراجعه کنی”.
12. اجتناب از لحن بچگانه
با سالمندان مانند بزرگسالان صحبت کنید و از استفاده از لحن و کلمات بچگانه خودداری کنید. به آنها به عنوان افراد بالغ و با تجربه احترام بگذارید. در رفتار با سالمندان، استفاده از لحن بچگانه برای سالمندان بسیار توهین آمیز است.
13. برقراری ارتباط چشمی
در هنگام صحبت کردن، به طور مستقیم به چشمان آنها نگاه کنید. این کار نشان دهنده احترام و توجه شما به آنها است. از تماس چشمی طولانی یا خیره شدن به آنها خودداری کنید، زیرا ممکن است احساس ناراحتی یا اضطراب در آنها ایجاد کند
13 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
43 لایک
میتونین نامه ای به فرزند یاس رو هم گوش بدین
آره موافقم
بک میدم 🧚🧚
پست عالی و مفیدی بود 🌟💓
پستت عالی بود میشه یه سر به پست آخر من بزنید و حمایتم کنید
عالی بود
بک میدم
♡توپ تانک فشفشه این تست باید ویژه شهه♡
باید ویژه شه
سالمندان🛐🛐🛐🛐🛐🛐🛐🛐
لالالای