پر کننده های مختلف تایاکی
پر کردن تایاکی بسته به سلیقه فرد می تواند متفاوت باشد. اکثر مردم محلی ژاپن ترجیح می دهند خمیر لوبیا قرمز (همچنین به عنوان anko شناخته می شود) اضافه کنند.
خمیر لوبیا قرمز به عنوان پرکننده "سنتی" برای تایاکی شناخته می شود. از لوبیای شیرین آدزوکی تهیه می شود و این مخلوط شیرین و شیرین است.
از مخلوط کردن لوبیا قرمز پخته شده با شکر در قابلمه ای درست می شود تا شکر آب شود و خمیری براق به دست آید.
کاستارد یکی دیگر از پر کردن های محبوب است که گیاهی نیست. این یک کرم زرد شیرین شیرینی است که با تخم مرغ، شیر یا خامه و آرد درست می شود.
در تایاکی، این کرم با طعم وانیلی غلیظ تر است، که یک جایگزین عالی برای خمیر لوبیا قرمز است.
برخی از مردم ترجیح می دهند نوتلا را اضافه کنند (برای یک نسخه آمریکایی یا غربی از این غذای خوشمزه). نوتلا نیاز به آماده سازی خاصی ندارد.
شما فقط آن را به عنوان پر کردن در ماهی قرار دهید، و به خوبی ذوب می شود.
آیا می دانستید که بیشتر تایاکی ها شیرین هستند؟ این به عنوان یک "دسر" ایجاد شد، بنابراین نسخه شیرین محبوب ترین است.
اما پرکننده های دیگری مانند پنیر، پنیر خامه ای یا سیب زمینی شیرینبه برخی از افراد نوعی گوشت مانند سوسیس یا گوشت گاو را اضافه می کنند.
سپس افرادی داریم که آن را با پر کردن okonomiyaki یا gyoza می فروشند. با این حال ، اگر می خواهید به نسخه کلاسیک پایبند باشید ، از رب لوبیا قرمز استفاده کنید.
(اوکونومیاکی یک پنکیک مرزه ژاپنی است که حاوی مواد مختلفی در خمیر مبتنی بر آرد گندم است.
این نام از کلمه "okonomi" به معنای "چگونه دوست دارید" یا "آنچه دوست دارید" گرفته شده است. یاکی به معنی "پخته" (معمولا سرخ شده)
نظرات بازدیدکنندگان (0)