😄😄😄😄😄😄😄😄
۱-چاشنیهایی متفاوت را استفاده کنید. یک مجموعه متنوع از مواد و چاشنی های مختلف را همیشه در آشپزخانه داشته باشید. (شامل کشمش، زیره سبز، دارچین، هویج و گوجه)
۲- همه ی غذا را به صورت چند قطعه در نظر بگیرید. هر قطعه را جداگانه مزه دار کنید. تمام تکههای غذا را بهعنوان یک تکه گوشت لذیذ در نظر بگیرید. هنگامی که شما قطعات ادویه زده را باهم ترکیب کنید مزهها باهم قاطی میشوند
12 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
16 لایک
گورخر دیگه اون وسط چی میگه
🍟🍕🌭🥪🦓🥣🫔🥓