9 اسلاید پست توسط: 𝐸𝒩𝐹𝒥 انتشار: 6 ماه پیش 4 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
درباره یه آشپز فرانسوی که باعث جهانی شدن کرم کارامل شد!
خوب سلام به همه دوستای گلم........
همونطور که میدونین قراره درباره این آشپز یکم بیشتر بدونیم .......
حالا چرا این آشپز رو میگیم معرفه رو باید بری پست قبلو ببینی
آگوست اسکوفیر را باید از اولین آشپزهای صاحب سبک جهان دانست. او سهم به سزایی را در اعتبار بخشی به هنر آشپزی دارد. پیش از او آشپزی را نه یک تلاش هنری بلکه کاری پیش پا افتاده تلقی میکردند. «پادشاه آشپزها و سرآشپز پادشاههان» لقبی است که به این افسانه آشپزی دادهاند. از او میراثی ارزشمند شامل کتابها، دستور العملهای آشپزی و مهمتر از همه، سبک نوشتاری آشپزی باقی مانده است که تا حال حاضر عنوان برجستهترین آثار را در حوزه غذا و آشپزی دارند و مطالعه آنها برای سرآشپزان امروزی ضروری است.
جرج آگوست اسکوفیر که بعدها با نام آگوست اسکوفیر شناخته شد، در ۲۸ اکتبر ۱۸۴۶ در دهکده کوچک ویلنولوبت، حومه شهر نیس، در منطقه پرووانس فرانسه متولد شد. از جمله شخصیتهای تاثیر گذار در زندگی آگوستِ جوان پدرش بود که اگرچه شغل اصلیاش آهنگری بود اما طی سالهای طولانی در کشت توتون نیز مهارت یافته بود. مادربزرگش، آشپزی پرشور بود که احتمالا بیش از هر شخصیت دیگری علاقه به آشپزی را در نهاد جرج آگوست پرورانده بود.
اسکوفیر جوان تا ۱۲ سالگی در مدرسه محل زندگیاش تحصیل کرد. پس از آن اسکوفیرِ پدر به فکر افتاد تا پسر را تحت تعلیم در رشته تجارت قرار دهد. آگوست در مدرسه استعداد نقاشی خود را نمایان کرده بود، اما او را ترغیب كردند كه تنها به عنوان یك سرگرمی به دنبال این هنر برود و شغل خود را با تحصیل در رشتهای عملیتر پیدا کند. با این حال پدرش او را به نیس برد تا در آنجا به عنوان شاگرد در رستوران معتبر فرانسویها (Le Restaurant Francais) که متعلق به عموش بود کار کند. سال ۱۸۵۹ و در آستانه ۱۳ سالگی، اسکوفیر برخلاف بسیاری از هم سالانش شغلی که در آن بهترین بود یافته بود.
::شاگردی در رستوران:: در رستوران های فرانسوی نسبت فامیلی اش با رییس رستوران که عمویش بود کارا را برای او آسان نکرد. برعکس، دوره کارآموزی او با انضباطی دقیق و کارهایی دشوار همراه بود. بعدها آگوست اسکوفیر در کتاب خاطراتش به خاطر این سختگیری در آموزش از عمویش قدردانی کرده است. او به عنوان کارگر آشپزخانه و مسئول سس کار خود را شروع کرد و سپس وظایف سادهای مانند انتخاب مواد اولیه و رسیدگی به مشتریان را برعهده گرفت. در این مدت آگوست اسکوفیر به مدرسه شبانه نیز میرفت و همواره مجبور میشد بین تحصیلات و شغل مورد علاقهاش تعادل برقرار کند.
نگامی که اسکوفیر ۱۹ ساله بود و مسئولیتهای بیشتری را در رستوران عموی خود به عهده گرفته بود، شخصی به مهارتهایش پی برد و به او پیشنهاد کار در پاریس را داد. این شخص مالک رستوران مولن روژ کوچک ((Le Petit Moulin Rouge یکی از بهترین رستوران های پاریس بود. در آنجا آگوست اسکوفیر ابتدا به عنوان آشپز سس فعالیت میکرد. وی پس از سه سال باقی ماندن در این سمت، با به سر کردن کلاهی با شکوه، به سِمَت سرآشپزی منصوب شد. گفته میشود که آگوست اسکوفیر انسانی ریزنقش بود و هنگام کار در رستوران کفشهایی با فاق و پاشنه بلند میپوشید.
اسکوفیر در پاریس ماند و تنها برای مدت کوتاهی جهت آموزش نظامی شغل خود را ترک کرد. تا اینکه در سال ۱۸۷۰ به هنگام جنگ فرانسه و آلمان، او را برای خدمت وظیفه به ارتش فرا خواندند. در آنجا به عنوان سرآشپز ارتش انتخاب شد تا استعدادهای خود را در آشپزخانه نظامی نشان دهد. بزرگترین چالش او تهیه غذاهایی بود که در شرایط مختلف به سادگی فاسد نشوند و مدت زمان زیادی را سالم باقی بمانند. آگوست اسکوفیر از اولین آشپزهایی بود که به طور جدی شیوههای کنسرو کردن گوشت، سبزیجات و سسها را مطالعه کرد و در آشپزخانه نظامی به کار گرفت. او پس از جنگ به مولن روژ کوچک بازگشت و تا سال ۱۸۷۸ به عنوان سر آشپز در آنجا فعالیت کرد.
از جمله اقدامات بعدی اسکوفیر در پاریس مدیریت رستوران میسون شاوت (Maison Chevet) در کاخ رویال بود که ضیافتهای شام باشکوهی را برای مقامات و شخصیتهای عالیرتبه تدارک میدید. بعد از آن مدیریت مجموعه رستورانهای میسون ماری (La Maison Maire) را بر عهده گرفت. این مجموعه متعلق به رستوراندار معروف آقای پیلارد بود. اما شاید مهمترین دستاورد اسکوفیر در این دوره ازدواج او در سال ۱۸۸۰ با دلفین دافیس، دختر یک ناشر پر آوازه بود. ازدواج آنها ۵۵ سال طول کشید و حاصل آن، دو پسر و یک دختر بود.
ممنونم که تا اینجا همراهم بودید و این پست رو تماشا کردید
🎈🍀
9 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
1 لایک
نظرات بازدیدکنندگان (0)