
بریم ببینیم این نودل هایی که امروزه همه بچه ها هر روز میخورند چه ضرر هایی دارند.
1. چربی زیاد نودل یک بسته 85 گرمی نودل حاوی 14.5 چربی است و چربی اشباع شده ناسالم 6.5 گرم آن را تشکیل میدهد که یک سوم بیشتر از میزان مجاز مصرف روزانه است.
2. عدم برخورداری از پروتئین و مواد معدنی نودل به سختی میتوان ارزش غذایی در این ماده خوراکی مشاهده کرد. میزان ویتامین C ،A و کلسیم در آن صفر است. نودل تنها حاوی چهارم گرم پروتئین و 10 درصد آهن است که برای تامین نیاز بدن بسیار اندک است.
3. وجود انواع طعم دهندهها در نودل پودرهای طعم دهنده به کار رفته در نودل از نمک، قند، ادویه و «مونوسدیم گلوتامات» ساخته شده که بیشتر آنها برای سلامتی ضرر دارند.
4. نودل دارای نمک زیاد است نودل فوری حاوی مقدار بسیار بالایی سدیم است که با مصرف هر بسته آن 41 درصد از میزان نمک مجاز بدن در روز تامین میشود. بیشتر سدیم موجود در این ماده خوراکی از طعمدهندههای آن ناشی میشود.
5. وجود ماده شیمیایی بیسفنول A در نودل این ماده شیمیایی در بسته بندی نودل استفاده میشود و بر مسیری که هورمونها پیامها را به سراسر بدن میفرستند تاثیر مختلکننده میگذارد.
6. کالری زیاد نودل یک بسته از نودل به عنوان دو وعده غذایی به لحاظ جذب کالری به حساب میآید. یک بسته کامل این خوراکی حاوی 400 کالری است.
7. شیوه ناسالم آمادهسازی نودل برای اینکه بتوان بستههای حاوی نودل را برای چند ماه نگهداری کرد تولیدکنندگان آن را در روغن سرخ میکنند که برای سلامتی مضر است.
8. ابتلا به سندرم متابولیک قلبی با مصرف نودل بررسیها نشان میدهد مصرف نودل فوری برای دو تا سه بار در طول هفته با ابتلا به این سندرم ارتباط دارد که میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و دیگر بیماریها همچون دیابت و سکته مغزی را افزایش دهد.
۸. بروز مشکلات هضم با مصرف نودل این ماده بسیار مضرتر از آن است که به نظر می رسد. محققان در بیمارستان عمومی ماساچوست با استفاده از یک دوربین کوچک، ریزمغذی های موجود در دستگاه گوارش را بیش از ۳۲ ساعت مشاهده کردند. این ویدیو نشان داد که معده برای هضم کردن نودل باید به سختی کار کند. رشته فرنگی مدتی طولانی در معده می ماند و دستگاه گوارش را شدیدا تحت فشار قرار می دهد.
10.ابتلا به چاقی مفرط مصرف نودل ، یکی از علل عمده چاقی مفرط است. این ماده غذایی حاوی چربی و میزان بالای سدیم است که باعث احتباس آب در بدن می شود.
11. سوزش و ناراحتی سینه گلوتامین مونوکسید ماده ای شیمیایی است که به بعضی غذاها به ویژه گوشت اضافه می شود تا مزه آن را حفظ کند. گفته می شود حدود یک تا ۲ درصد مردم به این ماده حساسیت دارند. افرادی که به این ماده حساسیت دارند اما به طور منظم آن را مصرف می کنند، دچار سوزش و ناراحتی سینه و گر گرفتگی یا سردرد می شوند.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
من عاشق نودلم
آخه چرا؟
عیبی نداره منم عاشق نودلم اما خب زیاد خوردنش خوب نیست اما مثلا ماهی یک بار اوکیه
منم معمولا ماهی یک بار یا دو بار میخورم
منی که پدرومادرم سر کارن و یه خواهر ۱۹ ساله تنبل دارم و بخواطر همین همیشه حتی صبحانه هم نودل میخورم
عیبی نداره منم عاشق نودلم اما خب زیاد خوردنش واقعا ضرر داره
کسانی که نودل دوست دارن کامنتو نخونن
زیر میکروسکوپ نودلو تماشا کن مو در حال رشته فضولات حشره روشه
یا خدااا
عالی گلمم
یه قرعه کشی ۱۰۰۰۰ امتیازی داریم😉
هر شانس فقط ۲۰۰ امتیاز 🥳😉😀
پس بدووو شرکت کن تا از قرعه عقب نمونی😍👌🏻
به نظرسنجیم(قرعه کشی)سر بزنید🌱✨
راسشو بگو..
مادر پدرا چقدر بهت حقوق دادن تا اینو بسازی😫
وای بیخیال..😼
نکنه از طرف بابام اومدی این تست رو درست کردی؟😂😃
🤣🤣
نههه🥲
من عاشق نودلم
آخه چراااا؟؟؟
من از نودل خوشم نمیاد