14 اسلاید صحیح/غلط توسط: Minoo) انتشار: 9 ماه پیش 12 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
امیدوارم خوشتون بیاد
۱. سرزمین ناشناختهی جنوبی (ترا استرالیس)
ترا استرالیس به معنی “سرزمین جنوبی“، قارهای خیالی بود که در روزگار گذشته، فکر میکردند باید جایی در نیم کرهی جنوبی زمین باشد. هیچ مدرکی مبنی بر وجود این قاره در دست نبود، ولی برخی دانشمندان دورهی رنسانس ادعا میکردند تمام سرزمینهای شناخته شده در نیم کرهی شمالی باید با سرزمینهای نیم کرهی جنوبی برابر باشد.
۲. فرضیهی باغ وحش
طرفداران فرضیهی باغ وحش معتقدند، انسانها دائما توسط تمدنهای فرازمینی اَبَر هوشمند مشاهده میشوند؛ درست مثل ما که حیوانات را در باغ وحش مشاهده میکنیم. این نظریه (تئوری) همچنین بیان میکند، شاید بیگانهها هرگز با ما تماس برقرار نکنند، زیرا میخواهند بدون دخالت کیهانی، به طور طبیعی به تکامل برسیم.
۳. اصل تمام نگاری یا هولوگرافیک جهان
وقتی اصل هولوگرافیک جهان برای نخستین بار در دههی ۱۹۹۰ مطرح شد، به عنوان یک داستان علمی تخیلی احمقانه تلقی شد. با وجود این، تحقیقات اخیر در زمینهی بیقاعدگی در تابش زمینهی کیهانی نشان میدهند این نظریه (تئوری) ممکن است آنچنان که به نظر میرسد غیر واقعی نباشد.
۴. سهگانهی تیرهی شخصیتی
نظریهی صفات تیرهی شخصیت یک مفهوم روانشناختی است که بر سه خصوصیت فردی منفی تمرکز دارد: خودشیفتگی، ماکیاولیسم، و سایکوپتی. طبق مشاهدات، آدمهایی که از آزمون این سهگانهی شخصیتی امتیاز بالایی دریافت کنند، به احتمال زیاد مجرمانی بیرحم، حیلهگر، و سنگدل هستند.
۵. جزیرهی کالیفرنیا
یکی از مشهورترین اشتباهات نقشه نگاری در دنیا به مسئلهی کالیفرنیا مربوط میشود که نخستین بار در قرن شانزدهم به عنوان یک جزیره در نقشهها ظاهر شد. این اشتباه تا دهها سال بعد در نقشههای اسپانیایی گسترش یافت، تا اینکه فردیناند ششم، پادشاه اسپانیا، در ۱۷۴۷ با صدور حکم سلطنتی رسما اعلام کرد “کالیفرنیا جزیره نیست”.
۶. اثر پروانهای
اثر پروانهای، به عنوان بخشی از نظریهی بینظمی، بر این مفهوم استوار است که علتهای ناچیز میتوانند اثرات عظیم داشته باشند. نام این نظریه علمی (تئوری علمی) بر اساس مثالی شکل گرفت که در نظریهی بینظمی از آن استفاده شده بود: “گفته میشود، چیزی به کوچکی به هم خوردن بالهای یک پروانه میتواند در نهایت در نقطهی بسیار دوری در جهان باعث توفان شود.”
۷. نظریهی گایا
بر اساس نظریهی گایا، تمام موجودات زنده و محیط پیرامون غیر زندهیشان به مثابهی یک سامانهی زندهی واحدی در حال تکامل هستند که تا حد زیادی بر وضعیت شیمیایی و شرایط زمین تاثیر میگذارد. برخی دانشمندان معتقدند این سامانه دمای جهانی، محتوای اتمسفری، میزان نمک اقیانوسها و سایر عوامل را به صورت “خودکار” تنظیم میکند.
۸. تراجهش (تغییر شکل) گونهها
نظریهی تراجهش گونهها که توسط زیستشناس طبیعتگرای فرانسوی، ژان باتیست لامارک، در کتاباش تحت عنوان فلسفهی زیستشناسی در ۱۸۰۹ معرفی شد، به عنوان نخستین شکل علمی نظریهی تکامل شناخته میشود. این نظریه (تئوری) که ادعا میکند گونههای جدید از طریق تراجهش (تغییر شکل) سایر گونهها ایجاد شدهاند، بعدها توسط نظریهی تکامل داروین و قوانین ژنتیک مندل منسوخ شد.
۹. مادهی تاریک
مادهی تاریک مادهای فرضی است که برخی اعتقاد دارند در کیهان وجود دارد. مادهی تاریک هرگز مشاهده یا شناسایی نشده است، و هیچ مدرک دقیقی نیز مبنی بر وجود واقعی آن یافته نشده است، ولی برخی دانشمندان باور کردهاند این مادهی اسرارآمیز بیش از ۷۰ درصد از کیهان را تشکیل میدهد.
۱۰. نظریهی مرکزیت خورشید
امروزه، شاید نظریهی مرکزیت خورشید تنها مدل ستارهشناسی پذیرفته شده در جهان باشد و هیچ بحثی پیرامون آن وجود نداشته باشد. ولی هنگامی که نیکلاس کوپرنیک این نظریه را در ۱۵۴۳ مطرح، و ادعا کرد زمین و سایر سیارات به دور خورشید میچرخند، جامعهی علمی آن زمان را در بهت و حیرت فرو برد.
۱۱. آهسته بودن حرکت کیهان
طبق نظریهی بیگ بنگ، کیهان توسط نیروی اسرارآمیزی به نام انرژی تاریک با سرعت روزافزونی در حال از هم گسستن است. با وجود این، مطالعات جدید بر روی ابر نو اخترها (سوپرنوا) و موقعیتشان در فضا نشان میدهند، شتاب گسترش کیهان ممکن است در واقع آنچنان سریع نباشد.
۱۲. افکار زنان باردار
زمانی متخصصان زنان و زایمان قدیمی باور داشتند، زنان باردار قادر هستند از طریق فکر، برخی ویژگیها را به کودک داخل شکمشان انتقال دهند. بنابراین، با استناد بر این نظریه (تئوری)، شماری از بیماریها و نقصهای نوزاد، و همچنین افسردگی در جوانان را توجیه میکردند.
۱۳. نظریهی ریسمان
حدود چند دهه پیش، نظریهی ریسمان به عنوان امیدوار کنندهترین چشمانداز برای نظریهی میکروسکوپی گرانش پا به عرصه گذاشت. این نظریه (تئوری)، که نخستین بار در اواخر دههی ۱۹۶۰ بر روی آن مطالعه شد، تلاش میکند توصیف کامل، یکپارچه، و استواری از ساختار بنیادین کیهان فراهم کند. ایدهی اصلی پشت این نظریه این است که همه چیز از ریسمانهای ریز و تک بعدی تشکیل شده است.
۱۴. جهان ماتریکسی یا ماتریسی
متخصصان فناوری و فیزیکدانهای بسیاری وجود دارند که معتقدند فیلم نمادین “ماتریکس“ ساختهی ۱۹۹۹، در حقیقت یک فیلم علمی تخیلی نیست. طرفداران این نظریه ادعا میکنند آنچه به عنوان واقعیت تجربه میکنیم، در حقیقت، شبیهسازی رایانهای عظیمی است که توسط هوش بسیار پیچیدهتری در سطح بسیار بالا آفریده شده است.
14 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
12 لایک
کادوی کوچکی از طرف من تقدیم به تو! 💌
200 امتیاز از طرف Minoo) به شما منتقل شد
______
به چه دلیل گل؟
کلا هرکی فالوم کنه 200 امتیاز تقدیمش میکنم عزیزم😂🙂💜