4 اسلاید پست توسط: 𝓗𝓮𝓵𝓮𝓷 انتشار: 8 ماه پیش 11 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
راویولی نوعی پاستا سلطنتی ملقب به سلطان پاستا می باشد.در ادامه تاریخچه آن را می خوانیم
راویولی را در زبان ایتالیایی به معنی بالشت ترجمه می شود و یکی از غذاهای محبوب در جنوب شهر و منطقه جنوب ایتالیا محسوب می شود. اولین طرز تهیه این غذا توسط فردی به نام فرانچسکو دی مارکو و در قرن چهاردهم تهیه شد.
برخی این گونه روایت میکنند که رئیس بزرگترین باند مافیای ایتالیا حتی یک شب هم بدون خوردن سلطان پاستا یا همان پاستای راویولی سر بر بالش نمی گذاشت. اینگونه شد که پاستا راویولی با تلاش شبانهروزی، به دریافت نشان پادشاه پاستاها در آمد.
راز لقب پادشاه پاستاها توسط پاستا راویولی کنار آمدن او با تمام شرایط سخت زندگی است. بهعبارتی این پاستا میتواند به هرشکل و ظاهری درآمده و همچنان خوشمزه باشد. یک پاستای مغزدار که برحسب شرایط به شکل گرد، مربعی، نیم دایره، مثلثی و هر شکل دیگری که شما تمایل داشته باشید، در خواهد آمد. درون پاستا با مواد مختلفی پر شده و با سس قرمز یا سفید سرو میشود. محبوبیت راویولی به قدری است که بیستم ماه مارس را به نام او نامگذاری کردهاند.
این پاستا از ۳ بخش خمیر پاستا،مواد پرکننده میانی پاستا و سس پاستا، تشکیل شدهاست.
مواد مورد نیاز برای خمیر:تخم مرغ(۲عدد)آرد(۱ پیمانه)شیر(۳ قاشق غذاخوری)روغن زیتون(۱ قاشق چای خوری)و نمک. در مرحله اول از درست کردن پاستا راویولی ، برای آمادهسازی خمیر ابتدا باید آرد گندم را دو بار الک کنید.بعد آن را در یک کاسه بریزید. بعد از آن نمک و روغن زیتون را به آرد اضافه کنید.سپس شیر را نیز به آن اضافه کرده و تخممرغ را. مواد اولیه باید به خوبی با هم مخلوط شوند.حالا آنها را هم بزنید. خمیر شما بعد از ترکیب شدن تمام مواد آماده میشود. این خمیر باید حتماً به مدت زمان ۲ ساعت استراحت کند تا بهخوبی عمل بیاید.مواد مورد نیاز برای مواد میانی:پنیر موزرلا(نصف پیمانه)پنیر خامه ای( یک بسته)پنیر ریکوتا(یک بسته)جعفری ساطوری(نصف پیمانه)پنیر خامهای، پنیر موزارلا، پنیر ریکوتا و پنیر پروولون را در کاسه مورد نظر ریخته و خوب با یکدیگر مخلوط کنید. جعفری ساطوری نیز به این ترکیب اضافه کرده. در ادامه تخممرغ را اضافه کنید.بهخوبی مخلوط کنید. در انتها یک ماده پر کننده دارید.یک تابه مناسب انتخاب کرده و درون تابه یک قالب کره بگذارید. اجازه دهید که کره آب شود. در این زمان مواد میانی پاستا راویولی را به شکل کوفتههای کوچک درست کرده.حالا این کوفتهها را درون کره کمی تفت دهید. بعد از اینکه مواد تفت داده شدند، حالا نوبت آن است که خمیر آماده کنیم.خمیر را بر روی سطح کار آشپزخانه پهن کنید. بعد از آن با استفاده از یک رولت، خمیر خود را به شکل مورد نظر برش دهید.کوفتههای تفت داده شده را خمیر پاستا بگذارید.لبههای قالب خمیر را به یکدیگر وصل کرده.حالا یک قابلمه متناسب با حجم پاستا راویولیهای آماده شده انتخاب کنید. سپس درون قابلمه به اندازهای که روی سطح پاستاها را به اندازه یک بند انگشت آب بریزید. اکنون به آب کمی روغن تا به جوش برسد.حالا بالشتکهای پاستا راویولی را درون آب جوش قرار دهید. مدت زمان تقریبی برای پخت کامل این پاستا ۴۵ دقیقه است.و برای سس:خامه(۲ پیمانه)پارمزان(یک چهارم پیمانه)سیر(دو حبه)روغن زیتون(۲ قاشق غذاخوری)در مرحله آخر از درست کردن پاستا راویولی سس را آماده میکنیم. یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید. درون تابه روغن زیتون ریخته و اجازه دهید که تابه و روغن شما به خوبی داغ شوند.بعد از آن سیر رنده شده را در روغن تفت دهید حالا پنیر پارمزان رنده شده و همینطور خامه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شده و به قوام برسند.سس را باید برای استفاده گرم نگه دارید. حالا نوبت مرحله نهایی و قرار دادن پاستاها در فر است.وقتی پاستاها در آب جوش به خوبی مغزپخت شدند، حرارت زیر قابلمه را خاموش کرده و پاستاها را دانه دانه از آب جوش خارج کنید. بعد از آن یک ظرف مناسب انتخاب کرده و کف ظرف را با سس گرم آماده شده بپوشانید. حالا بر روی سسها یک لایه پاستا و بعد مجدداً بر روی لایه پاستا را باز توسط سس بپوشانید. این مراحل را تا اتمام تمام پاستاها و همینطور سس، ادامه دهید. لایه آخر را نیز توسط سس بپوشانید و کمی بر روی آن پنیر پارمزان رنده شده بریزید.حالا آن را در فر قرار داده و تا طلایی شدن سطح پاستا ها صبر کنید
4 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
3 لایک
تولدت مبارک شاپرک 🧚♀️ 🦄
ممنونم✨️
خواهش میکنم ♡
به نظر خوشمزه میاد🥹😋
راستی لطفا به مسابقه من سر بزنید
ممنون🤍🪐🙂