
معروف ترین و خوشمزه ترین املت های جهان که عاشقشون میشید و ایران هم جزوشونه املت یک صبحانه یا پیش غذای بین المللی است که در هر کشوری به روش خود آن کشور درست میکنند.

املت کلاسیک دنور آمریکا املت کلاسیک دنور خوشمزه و راضی کننده است و یک غذای اصلی صبحانه است. تخم مرغ نرم و لطیف، ژامبون دودی خرد شده، فلفل دلمه ای شیرین و پیاز، و پنیر آب شده کامل. آن را به تنهایی میل کنید یا آن را با هاش براون یا سیب زمینی سوخاری سرو کنید. در هر صورت، املت دنور یک صبحانه مغذی و خوشمزه است که روز را به خوبی آغاز می کند. نمای بالای یک املت دنور با ژامبون و پیاز سبز در بشقاب احاطه شده با مواد تشکیل دهنده. کلاسیک دنور بهترین راه برای شروع روز است. این غذای تخم مرغی که با ژامبون خرد شده، فلفل دلمه ای و پنیر پر شده است، تنها در 20 دقیقه با هم ترکیب می شود و یک لقمه فوق العاده دلچسب می دهد. آخر هفته خود را با املت کلاسیک دنور شروع کنید. تخممرغهای همزده با ژامبون دودی، پنیر چدار آبشده، فلفل دلمهای شیرین و پیاز گوجه پر میشوند. آه... این چیزی است که رویاهای صبحانه از آن ساخته شده است! طعم آن درست شبیه پیتزا است اما به شکل املت است و بسیار عالی است. این غذا در درجه اول خوش طعم است، اما مقداری ترد شیرین از فلفل دلمه ای نیز دریافت خواهید

یک املت فرانسوی در اصل فقط تخم مرغ است. در ابتدایی ترین حالت، می توان آن را به سادگی با 2 یا 3 تخم مرغ و یک تابه نچسب درست کرد. ما آن را با کره، نمک و گیاهان تازه بیشتر دوست داریم، هرچند که کلاسیک نیز هست. یک املت فرانسوی عالی که به سرعت با مواد عالی و تمرکز اصلی پخته می شود، باید نرم و لطیف باشد، وسط آن مرطوب باشد و اصلاً قهوه ای نشود. یک املت فرانسوی در اصل فقط تخم مرغ است. در ابتدایی ترین حالت، می توان آن را به سادگی با 2 یا 3 تخم مرغ و یک تابه نچسب درست کرد. ما آن را با کره، نمک و گیاهان تازه بیشتر دوست داریم، هرچند که کلاسیک نیز هست. یک املت فرانسوی عالی که به سرعت با مواد عالی و تمرکز اصلی پخته می شود، باید نرم و لطیف باشد، وسط آن مرطوب باشد و اصلاً قهوه ای نشود.

فریتاتا ایتالیایی است و طبیعتاً طعم های مدیترانه ای در اینجا به طرز شگفت انگیزی کار می کنند. نیازی به پختن این مواد از قبل نرم نیست، بنابراین می توانید همه چیز را درست به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید گزینه جدید شما برای یک غذای سالم مبتنی بر تخم مرغ خواهد بود که می توانید در هر زمانی از روز سرو کنید و از آن لذت ببرید. به خوبی نگه می دارد و دوباره گرم می شود، که آن را به یک غذای آماده عالی تبدیل می کند. امروز من 2 نسخه مورد علاقه خود را به اشتراک می گذارم، یک فریتاتا از سبزیجات باغی و یک فریتاتا با الهام از مدیترانه. آن را دقیقاً مانند من درست کنید، یا با بازی کنید و هر بار آن را کمی متفاوت درست کنید نکته جالب در مورد درست کردن فریتاتا این است عاشقش میشوید بسیار خوشمزه و لذت بخش است یک صبحانه ایتالیایی

املت سیبزمینی اسپانیایی که با نامهای Tortilla Espanola و Tortilla اسپانیایی نیز شناخته میشود، یک دستور غذای اسپانیایی است که از سیبزمینی، پیاز و تخممرغ درست میشود. برای ثبت، آن را Tortilla de Patatas نیز مینامند... اسپانیاییها اصلاً دوست ندارند به آن املت بگویند. اما از آنجایی که بقیه دنیا این کار را می کنند، ما در اینجا به آن می گوییم. اغلب در دمای اتاق سرو می شود، به عنوان تاپاس، می توانید این دستور غذا را تقریباً هر طور که می خواهید تطبیق این تورتیلا اسپانولا یک غذای سنتی اسپانیایی است که فقط با تخم مرغ، سیب زمینی و پیاز درست می شود. سریع و ساده، این دستور غذا تنها در 30 دقیقه روی میز یک غذای سنتی در اسپانیا، این املت اسپانیایی آسان به سادگی در چند دقیقه درست می شود. درست شده با سیب زمینی، تخم مرغ و پیاز، زمان شام حتی ساده تر شده است که در یک لحظه کنار هم بچینید! تورتیا د پاتاتاس یا تورتیا اسپانیولا یکی از غذاهای اصیل و سنتی اسپانیایی است که به عنوان املت اسپانیایی هم شناخته میوشد، به دلیل سادگی و همچنین طعم خوشمزه و لذت بخش هم در خانهها و هم در بارها و رستورانها به فراوانی تهیه و دمای سرو میگر

تاماگویاکی یا املت ژاپنی یک نوع پخت ویژهٔ تخم مرغ در آشپزی ژاپنی است. تاماگویاکی بسیار در اوبنتو و همچنین سُوزای مصرف میشود. تاماگویاکی همچنین به عنوان یکی از موادغذاییای که در سوشی بکار میرود نیز در خارج از کشور ژاپن معروف است. تاماگویاکی از نظر ظاهری و نوع به داشیماکی تاماگو شبیه است اما با آن تفاوت دارد میرین تاماگویاکی یک غذای املت ژاپنی است که با استفاده از یک روش پخت منحصر به فرد تهیه می شود - تخم مرغ ها تا زمانی که کاملاً پخته شوند در درون خود جمع می شوند. اگرچه املت پرکننده ندارد، اما معمولا با شکر، میرین و سس سویا چاشنی می شود. تاماگویاکی را اغلب میتوان در جعبههای بنتو پیدا کرد و بهطور سنتی یا برای صبحانه یا به عنوان سوشی سرو میشود. نام غذا را می توان به معنای واقعی کلمه به تخم مرغ پخته شده روی حرارت خشک ترجمه کرد . تاماگویاکی ساده برای اولین بار در دهه 1950 رایج شد، زمانی که دولت شروع به تشویق والدین به دادن پروتئین بیشتر به فرزندان خود کرد و کشاورزان شروع به نگهداری جوجه های بیشتری کردند.

املت گوجه فرنگی این املت ایرانی یک صبحانه لذت بخش است. تخم مرغ، گوجه فرنگی و پیاز تفت داده شده با زردچوبه را برای طعمی منحصر به فرد و خوشمزه ترکیب می کند.این املت خوشمزه ایرانی را در کمترین زمان برای یک صبحانه خانوادگی آسان درست کنید. این یک دستور غذای گرامی است که جایگاه ویژه ای در قلب من دارد زیرا این املت گوجه فرنگی ایرانی از مادرم به من رسیده است. من اکنون این غذا را چند بار در ماه درست می کنم و در خانه من از غذاهای مورد علاقه خانواده است. در فارسی به آن املت ایرانی می گویند. تخممرغها روی پایهای از پیاز و گوجهفرنگی تفت داده شده با زردچوبه پخته میشوند تا سس خوشمزهای ایجاد شود. زردچوبه ستاره است زیرا طعمی منحصر به فرد و لذیذ دارد. با نان خرد شده یا حتی بهتر با نان بربری نون بربری ایرانی سرو کنید ….YUM! چیزی که من در مورد این املت ایرانی دوست دارم این است که می توانید آن را در هر زمانی از روز بخورید. این برای یک بریکی یا برانچ آخر هفته عالی است ، اما به عنوان یک شام سریع هفته نیز بسیار خوب عمل می کند ! من شبهای زیادی درست کردهام که حوصله پختن شام را ندارم و همیشه بهجا میآید. در حالی که این دستور غذا الهام گرفته از فارسی است، در سراسر ایران و خاورمیانه انواع مختلفی از این املت گوجه فرنگی را خواهید یافت. در واقع، ایرانیان در همان شهر، آن را کمی متفاوت از شهر بعدی خواهند کرد، بنابراین واقعاً هیچ قانونی وجود ندارد. این املت ایرانی را هم می توانید با زرده تخم مرغ آبدار سرو کنید و هم تخم مرغ ها را به سلیقه خود کاملا بپزید.

املت فوو یانگ تخم مرغ چینی (املت تخم مرغ تخم مرغ کرکی چینی پر از سبزیجات و گوشت خوک یا میگو است که در یک سس چینی خوشمزه خفه می شود. یک دستور العمل چینی آسان که سریع درست می شود و بینظیر است املت چینی در هندو چینی با نام های Egg Foo Young و Fu Young Hai نیز شناخته می شود . این یک غذای چینی بسیار محبوب است که منشا آن در شانگهای چین است و اساساً از تخم مرغ، گوشت چرخ کرده، میگو و سبزیجات تهیه می شود. با سس غلیظ قهوه ای ساخته شده از آب مرغ و نشاسته ذرت سرو کنید. این یک دستور غذای گرامی است که جایگاه ویژه ای در قلب مردم چین و دنیا دارد

املت هندی یا املت ماسالا گونهای از املت است که از هند سرچشمه میگیرد. ترکیبات اصلی آن تخم مرغ، سبزی، گوجه فرنگی و ادویهجات است که در هر منطقه متفاوت است. گاهی پنیر رنده شده روی املت میریزند و همچنین ممکن است با چیزهایی مانند میگو یا مرغ با طعم کاری پر شود املت ماسالا هندی یک املت خوشمزه به سبک دسی است که درست کردن آن بسیار سریع و آسان است. این املت هندی که با ادویه ها، سبزیجات و پنیر هندی مزه دار شده است، بسیار پف دار است و برای صبحانه عالی است. می توانید آن را با نان ورقه شده معمولی، لادی پاو به سبک هندی یا حتی روتیس ست کنید.

املت رول شده کره ای یا املت رول شده در غذاهای کره ای یک بانچان خوش طعم است که با تخم مرغ های زده شده مخلوط با چندین ماده ریز خرد شده درست می شود. ترکیبات رایج شامل سبزیجات، قارچ، گوشت فرآوری شده، نمک یا غذاهای دریایی شور و پنیر است. در صورت تمایل، گیم با املت تا می شود این دستور تهیه املت رول شده کره ای بسیار آسان است و یکی از محبوب ترین و رایج ترین غذاهای کره ای دوسیرک (جعبه ناهار) است. این به این دلیل است که درست کردن آن آسان است، زیبا به نظر می رسد، با برنج هماهنگ می شود، و می تواند ساعت ها در یک جعبه نهار ماندگار شود و وقتی آن را باز می کنید همچنان خوشمزه و پف دار به نظر برسد.اما فقط برای دوسیرک نیست، میتوانید در هر زمان از آن به عنوان غذای جانبی لذت ببرید. قرار است با برنج همراه شود، بنابراین کمی شور است، بنابراین اگر آن را به تنهایی میخورید، میزان نمک مصرفیتان را کاهش دهید.

بچه هلندی کتو ژامبون و پنیر این کتو داچ بیبی مانند تلاقی پودینگ یورکشایر، سوفله و پنکیک است. این یک وعده صبحانه کتو عالی است که بدون آجیل، بدون نارگیل، گوشتخوار و پروتئین بالا برای جلوگیری از گرسنگی است این پنکیک بزرگ و کرکی برای صبحانه، برانچ، ناهار و دسر در هر زمان از سال عالی است. و در حدود پنج دقیقه مبارک جمع می شود. مشابه سوفله پنیر کم کربوهیدرات ما ، این پنکیک با تخم مرغ های کرکی ترکیب شده با پنیر پارمزان رنده شده به اضافه سفیده تخم مرغ پودر شده (یا پروتئین ایزوله سفیده تخم مرغ) درست می شود که من در این نان سفید کتو 90 ثانیه ای استفاده کردم تا سبک و پف دار بماند. اگرچه من آن را امتحان نکردم، اما باید با پودر پروتئین آب پنیر نیز کار کند. برای اینکه تخممرغها کم نشوند، من کمی کرم تارتار اضافه کردم (یا میتوانید از سرکه استفاده کنید). می توانید از این ماده صرف نظر کنید اما پنکیک ممکن است صاف تر باشد. رویه ساده است - ژامبون و پنیر خرد شده، به علاوه سبزیجات اختیاری مانند پیازچه، جعفری یا پیازچه. من از گراویر استفاده کردم، اما انواع دیگر پنیر نیز موثر خواهند بود - چدار، گودا، امانتال، موزارلا، فتا، مانچگو یا پنیر بلو همه گزینههای خوبی خواهند بود.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
هایییی!🖐
۴ نفر تا ۷۰۰ تایی شدنم باقی موندم
میشه فالوم کنی و روزمو بهتر کنی؟
به ۴ نفر که ۷۰۰ تاییم کنن ۵۰۰ امتیاز میفرستم خوشگلام
من فقط اسپانیاییش رو دوست داشتم
واکنش عمو حسن:
مشکل داری مشکل داری .......
بریم که درست کنیم😋🍽
پس املت عموحسن کجاست چرا توی لیست نبود
املت گوجه فرنگی ایرانی :خاگ تماته😂
لر هستی؟ آخه اکثرا لر ها به گوجه میگن تماته
جالبه اگر لری سلام مخصوص منو به جگر وز برسون
لر نیستم😅 ولی لهجمون کمی شبیهشون
تست خیلی خوب و خوشمزه ای بود