
اینجا نمونه زنان موفق ایرانی است 🌙

پریسا تبریز در سال 1983 چشم به جهان گشود و در حال حاضر به عنوان شاهزاده امنیت گوگل، یک تیم متخصص را در این شرکت گرد هم آورده است. مادر او لهستانی و پدرش ایرانی است. او در چهره های 30 شخص برجسته در حوزه فناوری قرا گرفته بود. جالب است بدانید که برای فعالیت های خود بیش از 300 هکر موفق و برجسته در سراسر دنیا را گرد هم آورده تا بتواند بخش مهمی از مشکلات امنیتی و رخنه های سرور در گوگل و مرورگر گوگل کروم را حل کند.

لیلا عراقیان نیز یکی دیگر از کاراکترها و چهره های موفق در عرصه معماری است که شاید بتوان گفت شاخص ترین اثری که در ایران خلق کرده است تحت عنوان پل طبیعت در تهران شناخته می شود. او در رشته معماری در دانشگاه شهید بهشتی تحصیل نمود و در سال 2005 در شرکت معماری کششی دیبا حضور داشت. او معمار اصلی پل طبیعت شناخته می شود و از جمله جوایزی که کسب کرده است می توان به جایزه معماری آقاخان در سال 2016 و جایزه مهم A+ Architizer 2015 اشاره کرد.yektanet.com

به جرئت یکی از مهم ترین چهره ها در لیست زنان موفق ایرانی، مریم میرزاخانی خواهد بود. البته تا پیش از این فوت ایشان، اطلاعات زیادی به گوش نمی رسید و شاید کم تر به موضوعات و حواشی مرتبط با او در زمینه های علمی پرداخته می شد. در سال 1356 متولد شد. در دبیرستان فرزانگان تحصیل نمود و توانست خیلی زود مدال طلای المپیاد کشوری در رشته ریاضی را کسب کند. او با اعتماد مربیانش، بار دیگر توانست این مدارج را طی کند. مریم از کسانی بود که در تصادف اتوبوس دانشجویان حضور داشت. او برای تحصیل راهی کشور امریکا شد و در آنجا، توانست مدال فیدلرز pHd را دریافت کرده و در نهایتف جایزه تحقیقاتی سال 2014 میلادی و جایزه آکادمی علوم سال 2016 را اخذ کند. خبر تلخ در زندگی مریم میرزاخانی آنجا بود که او در سال 1392 به سرطان مبتلا شد و با بیماری دست و پنجه نرم کرد. اتحادیه بین المللی انجمن ریاضی جهان، روز 22 اردیبهشت را به یاد ایشان، روز جهانی زن در ریاضیات نامگذاری کرد.

مونا جراحی در سال 1355 در تهران به دنیا آمده و پس از این که لیسانس در رشته برق را از دانشگاه صنعتی شریف اخذ کرد، برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به کشور امریکا سفر کرد. او در مقطع پسادکترا و تحقیات کاربردی نیز در استنفورد حضور داشت. پرفسور جراحی به عنوان یکی از مهم ترین و موثرثرین محققان در رشته های علوم کامپیوتر و آزمایشگاه الکترونیک در دنیا شناخته می شود و توانسته نشان استعداد برتر حرفه ای جوان سال را دریافت کند. جالب است بدانید که در همان سال از میان 102 نامزد، باراک اوباما این جایزه را به او هدیه کرد

پروین اعتصامی (شاعر) پروین اعتصامی یکی از مهم ترین کاراکترهای هنری تاریخ ایران محسوب شده و در دسته بندی برجسته ترین ها و زنان موفق ایرانی قرار می گیرد. او در سال 1306 در تبریز به دنیا آمد، مادرش فرهیخته و اهل علم و دختر شاعری از عصر قاجاریه بود. پدر پروین نیز علمی برجسته بود که در زمینه های مختلف ادبیات عرب، زبان های رانسه و ترکی تبحر ویژه ای داشت. تربیت پروین اعتصامی به گونه ای بود که او را خیلی زود تبدیل به یکی از مهم ترین اشخاص در دامنه هنر ایران کرد. او در کودکی به لطف پدرش، توانست زبان های عربی و انگلیسی را به صورت کامل بیاموزد. علاوه بر آن، در سن 14 سالگی، حرفه خود را به بهترین شکل ارتقا داد و شعرهای معناداری را سرود که خیلی زود به نسخه های چاپی رسیدند. او در این خانواده، نقش مهمی را در ارتقا شعر پرداخت و توانست نزد شاعران بزرگ، آرایه و همین طور مفاهیم کلی ادبیات فارسی را بیاموزد. یکی از مهم ترین نکات در مورد پروین اعتصامی این است که اشعار او، بسیار شیرین، شیوا و برای همگان قابل درک است. در کتب فارسی نیز اشعار او در مدارس تدریس می شود و هر کدام از آن ها، بارهای پر از معنا را در بر می گیرند.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!