10 اسلاید صحیح/غلط توسط: گودرت🗿 انتشار: 1 سال پیش 8 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
به سری تست های ژاپنی خوش اومدید. توی این تست کاری میکنم حس کنین دارین تو کوچه های ژاپن پیادهروی میکنید😇
مغازه اول(پارت اول)در مورد غذاست.
کاور👆
آداب و رسوم؟
غذا خوردن تو ژاپن از ی ساعت قبلش آداب و رسوم داره،پس اگه آدم گشنه ای هستین زیاد به غذا خوردن تو مهمونی های ژاپن فکر نکنین و تنهایی غذا بخورین.😂
•ظرف غذای خود را خیلی پر نکنید.
•طرز استفاده از چاپستیک را یاد بگیرید.
•قبل شروع غذا از جمله “ایتاداکی ماس” استفاده کنید. این جمله برای اجازه از میزبان برای شروع غذا است.
•غذای خود را تا آخر میل کنید. ژاپنیها گذاشتن غذا در ظرف را بیاحترامی میدانند.
•هنگام خوردن سوپ یا نودل میتوانید آن را هورت بکشید، این کار نشانه این است که شما از خوردن غذا لذت میبرید.
•اگر غذا را با دوستانتان میل میکنید، بهتر است صبر کنید تا غذای همه سرو شود و سپس شروع به میل کردن آن کنید.
•پس از صرف غذا برای تشکر از میزبان از جمله “گوچی سو ساما دشتیتا تتمو اویشی کاتا دس” استفاده کنید.
غذای ژاپنی؟؟؟؟
1.sushi. سوشی
مطمئناً میدونین سوشی چیه! سوشی از معروفترین غذای ژاپنی که نه فقط در ژاپن بلکه تو کل دنیا و بخصوص ایران طرفدار داره.
پایه اصلی سوشی برنج و جلبک هست.
و از بعضی مواد سوشی میشه به:ماهی،مرغ،گوشت،میگو و خرچنگ اشاره کرد
2.Udon noodles. نودل اودن
همون طور که از اسمش معلومه،ی نودل خیلی خوشمزه ای که در صد محبوبیتش تو ژاپن بالای ۶۵٪ هست.
این نودل با سس سویا،گوشت،سبزیجات و سس ماهی درست میشود.
🍜
3.sukiyaki. سوکیاکی
در این غذا گوشت به صورت برشهای نازک به سبزیجات تازه و ادویههای مخصوص به صورت کاملاً حرفهای در آب پخته میشوند. سوشیاکی به دلیل طرز پخت ویژه خود دارای طرفداران زیادی در بین مردم ژاپن و همچنین گردشگران است.
🥘
4.miso. میسو
یک سوپ بسیار بسیار خوشطعم در ژاپن است که به عنوان پیش غذا در کنار اکثر غذاهای ژاپنی قرار دارد. این سوپ فوقالعاده با لوبیای مخصوص پخته و قطعه قطعه شده به همراه لوبیا سبز و سایر سبزیجات تازه تهیه میشود. طعم شیرین سوپ میسو باعث شده اکثر افراد از میل کردن آن در کنار غذا لذت ببرند.
5.yakitori. یاکیتوری
این غذا نزدیک ترین چیز به سلیقه ما ایرانیاست، در این غذا مرغ به سیخ چینی کشیده شده و همراه با سس،پیاز و.... کباب میشود.
6.okonomiyaki. اوکونومیاکی
نوعی غذای محلی است که پنکیک مخصوص ژاپن است. هر کدام از شهر های ژاپن اوکونومیاکی مخصوص خود با مخلفات مخصوص خودش را دارد.
7.Gyudn. گیودن
این غذا بهاندازهای محبوب است که در برخی از رستورانهای ژاپن به صورت انحصاری ارائه میشود. گیودون از گوشت گوساله و پیاز به همراه ادویهها و سسهای مخصوص تهیه شده و در نهایت با برنج دم شده سرو میشود. گیودون علاوه بر طعم عالی و فوقالعاده ظاهری فریبنده و اشتهاآور دارد.
8.Takoyaki. تاکویاکی
اگر به غذاهای دریایی علاقه دارید، حتماً تاکویاکی را امتحان کنید. تاکویاکی یک غذای مخصوص دریایی است که با اختاپوس تهیه میشود. در این غذا اختاپوس را کامل له کرده و در تابه مخصوص سرخ میکنند. سپس به صورت اسنکهای گرد در ظرف چیده و با سس مخصوص تزیین میکنند. تاکویاکی غذایی متفاوت و خوشطعم است
10 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
0 لایک
نظرات بازدیدکنندگان (0)