غذاهای باستانی ایران بر پایه مواد اولیه طبیعی و تازه تهیه میشدند. استفاده از غلاتی مانند جو و گندم، سبزیجات معطر، گوشتهای متنوع و میوههای خشک از ویژگیهای بارز این غذاها بود. همچنین، ترکیب طعمهای مختلف مانند شیرینی، ترشی و شوری در یک غذا، نشاندهنده ذائقه متنوع ایرانیان باستان است.
14 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
9 لایک
چنگنه ناز