

سلام! امروز توی این پست قراره نکات طلایی شیرینی پزی رو با هم مرور کنیم. شیرینی پزی کاریه که توی اون علم و هنر و به کار میگیریم. اگه بخوایم نتیجه مطلوبی به دست بیاریم باید چند نکته رو بدون تعارف رعایت کنیم.

1_مواد و ابزار مورد استفاده شما باید به طور صحیح انتخاب شوند. موادی که انتخاب میکنیم باید بهترین و مرغوبترین کیفیت را داشته باشند. 2_نوع و مقدار موادی که به کار میبریم طبق دستور باشد. 3_اگر در دستور شیرینی، روغن زیادی به کار میبریم، لازم نیست سینی فر را چرب کنیم، اگر این چنین نیست باید سینی فر را چرب کنیم.

4_معمولاً تخم مرغ اول با شکر یا روغن مخلوط میشود؛ مگر این که دستور غیر از این بگوید. 5_گاهی کیک یا شیرینی به ظرف میچسبد و به راحتی در نمیآید برای اینکه آن را بدون دردسر بیرون بیاورید، قالب را روی یک قطعه کاغذ تمیز واژگون کرده و آن را با پارچه مرطوب بپوشانید. پس از ۵ دقیقه شیرینی و کیک به آسانی از قالب جدا میشود. 6_اگر چاشنی های مورد نیاز را اول با روغن مورد مصرف خوب هم بزنید، بهتر با خمیر مخلوط خواهد شد

7_برای اندازهگیری شکر پس از این که آن را در فنجان میریزید روی آن را با کارد صاف کنید و ابتدا از تمیز بودن شکر اطمینان داشته باشید، بهتر است شکر را الک کنید. 8_اگر باید روغن یا کره را آب کنید بهتر است روی شعله ملایم بگذارید، چون عطر روغن از بین میرود و بوی روغن داغ در شیرینی زننده است. لازم است روغن را با قاشق چوبی آنقدر بزنید تا آب شود انتظار نداشته باشید که روغن به کلی آب شود. بلکه به صورت کرم یا ماست در میآید که برای پخت شیرینی مناسب است.

9_آرد لازم را از ابتدا الک کنید و اندازه بگیرید، چنانچه ظرف مخصوص ندارید و با فنجان اندازه میگیرید سعی کنید فنجان از حد معمول و متوسط بزرگتر نباشد. وقتی آرد را در فنجان میریزید روی آن را با کارد صاف کنید. ممکن است آرد و شکر را با قاشق سوپ خوری نیز اندازه بگیرند. بد نیست مقاله تبدیل پیمانه به گرم را بخوانید. 10_مواظب درجه فر باشید، مدام باید شیرینیها را چک کنید تا نسوزد.

11_برای اینکه شیرینی بد بو و طعم نشود ظرفهای مربوط به آن را خیلی تمیز بشویید. 12_روغن یا کره مزه خوبی به شیرینی میدهد و آن را مغذی میکند. هر نوع روغن یا کرهای که در دستور شیرینی است باید همان را مصرف کنیم؛ چون نتیجه کار به انتخاب آن بستگی دارد. روغن یا کره باید از بهترین نوع انتخاب شود، همچنین نباید عطر یا بویی داشته باشد تا بوی مواد دیگر را که لازم است در شیرینی بماند از بین نبرد. 13_از قالبهای مخصوص شیرینی پزی استفاده کنید. 14_مهمترین موادی که در شیرینی کاربرد دارد عبارت اند از؛ کره یا روغن، آرد و مواد تخمیر کننده.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
والا نمیدونم چرا گزارش میزنید پستامو، دو تاشون تا الان به خاطر گزارشا پاک شدن..
اگه مشکلی دارید بیاید به خودم بگید چون مطمئنا مشکلتون با پست نبوده چون هر پست سه تا ناظر داره و همشونم قوانین رو برای انتشار رعایت میکنن.
منی که عاشق شیرینی پزی ام خیلی به دردم میخوره 🤗شیرینی خودم پز رو هم از همه شیرینی ها بیشتر دوست دارم 😂دوست دارین براتون شیرینی مهستی پز درست کنم؟؟؟😂
ارههه درست کن آشپزخانومم
❤️
مامانم قناده ....
وایی چه باحالل
آره جدی
عالی بود
ج چ : شیرینی های خامه ای یا چیزکیکککک
مرسیی
همچنین
جالب بود خیلی به دردم میخوره
🌝🎀
@شارلوت𖤐
چشمممیه شیرینی پنگوئنی خوشمزههه>چه طعمی دوست داریی؟🥹
______
هورااااا
فرقی نمیکنه هرطعمی خودت بخوایی🎀
پس شکلاتی درست میکنم چون طمعیه که همه دوست دارنن
آرهههه
هورااااا
شارلوتییی
چرا پستت درمورد بانگو نیستتت🧏🏻♀️
نمیدونم والا خودمم چند روز پیش فهمیدم
دومین باره این اتفاق میفته دفعه قبل پستم در مورد بلاگیون بود...
گزارش ؟
احتمالا، وگرنه چرا باید خود به خود حذف شه
وای خدا
گوش کنن باید یه روز واسم شیرینی پنگوئنی درست کنیییی
چشممم
یه شیرینی پنگوئنی خوشمزههه>
چه طعمی دوست داریی؟🥹
تازه دیدم پنگوئن کوچولوو
عالی بوددددد
مرسییی
@شارلوت𖤐
والا نمیدونم چرا گزارش میزنید پستامو، دو تاشون تا الان به خاطر گزارشا پاک شدن..اگه مشکلی دارید بیاید به خودم بگید چون مطمئنا مشکلتون با پست نبوده چون هر پست سه تا ناظر داره و همشونم قوانین رو برای انتشار رعایت میکنن.
______
وایسا چ_
کی گزارششش زدهههههههههه
نمیدونم