رنگها میتوانند بر اشتها، خلق و خو، و حتی ادراک مزه غذا تأثیر بگذارند. برای مثال، رنگ قرمز که نشان دهنده انرژی و شور است، میتواند اشتها را تحریک کند، در حالی که رنگ آبی ممکن است اثر معکوس داشته باشد. رنگهای گرم مانند نارنجی و زرد میتوانند فضایی دوستانه و خوش آمدگویی ایجاد کنند، که باعث میشود مشتریان وقت بیشتری را در رستوران سپری کنند و در نتیجه ممکن است مصرف بیشتری داشته باشند.
4 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
7 لایک