
جهت آشنایی با رکورد داران ایرانی در کتاب گینس این پست را تا انتها بخوانید .

بزرگ ترین فرش دستباف جهان یک شرکت معتبر ایرانی که سابقه خوبی در عرصه بافت فرش ایرانی در کارنامه کاری اش داشت، در سال ۱۳۸۴ برنده مناقصه بافت فرشی شش هزار متر مربعی شد. کشور سفارش دهنده این فرش بزرگ، امارات متحده عربی بود. آنها این فرش را برای پهن کردن در مسجد «شیخ زاید» می خواستند. مسجد شیخ زاید، مسجدی است در شهر «ابوظبی» که بعد از «مسجدالحرام» و «مسجدالنبی» در عربستان سعودی، سومین مسجد بزرگ جهان به شمار می رود و یکی از نقاط دیدنی کشور امارات به شمار می آید. پس از گذشت 14 ماه از عقد قرارداد، فرشبافان نیشابوری فرشی با ابعاد شش هزار متر مربع با دو میلیارد و 224 میلیون گره را در 35 رنگ به اماراتی ها تحویل دادند. البته پیش از تحویل این فرش به اماراتی ها، ایرانی ها از این فرش در مصلای تهران و در حضور خبرنگاران ایرانی و خارجی رونمایی کردند. شرکت بافنده این فرش ادعا کرد که این فرش، بزرگ ترین فرش دستباف جهان است و از نمایندگان کتاب گینس درخواست کرد برای کارشناسی به کشور امارات بیایند. نمایندگان گینس نیز پس از بررسی های دقیق اعلام کردند که تاکنون در دنیا فرش دستبافی به این بزرگی بافته نشده است. بزرگ ترین فرش دستباف جهان در سال 1390 در کتاب رکوردهای گینس به نام ایران ثبت شد

شنا در 85 روز محمدحسین کبادی، شناگر هرمزگانی در سال 2012 در کتاب گینس به ثبت رسید. این ایرانی یک رکورد جالب در تاریخ رشته شنا در آب های آزاد به جا گذاشته است. کبادی توانست در مدت 85 روز شنا در آب های آزاد خلیج فارس و طی کردن هزار و 100 کیلومتر رکورد اولین و سریع ترین زمان برای شنا در خلیج فارس را به نام خود ثبت کند. این شناگر تمام مسیر را به صورت انفرادی و داخل یک محفظه فلزی طراحی شده شنا کرده است. سفر او در 23 اسفند 1390 به پایان رسیده است. پیش از این شناگر اتریشی، یک شناگر اتریشی با طی کردن 700 کیلومتر نام خود را در کتاب رکوردهای جهانی گینس ثبت کرده بود.

ماراتن به سبک مویدی «پروانه مویدی» یک زن ایرانی است که از سال ها قبل ساکن کشور آمریکاست. نام او در کتاب گینس به عنوان رکورددار «بیشترین شرکت در دو ماراتن در یک سال» به ثبت رسیده است. مویدی موفق شده در مدت یک سال در 168 مسابقه دو ماراتن شرکت کند و بدود. مویدی ادعا کرد که توانایی شرکت در بیش از 168 مسابقه را هم داشته و شاید یک روز خودش رکورد خودش را بزند.

رضا پاکروان یک گینسی تمام عیار او یک گینسی تمام عیار است. نام این ورزشکار به عنوان سریع ترین دوچرخه سواری که از صحرا عبور کرده در کتاب گینس به ثبت رسیده است. «رضا پاکروان» زندگی هیجان انگیز و ماجراجویانه ای دارد. او موفق شد در سال 2011 سوار بر دوچرخه در مدت 13 روز از الجزایر به سودان سفر کند و 1734 کیلومتر را طی کند.

اولین زن توریست فضایی «انوشه انصاری» اولین زنی است که برای سفر تفریحی به فضا رفت. او در سال 1385 مدت 9 روز را در یک ایستگاه بین المللی فضایی سپری کرد و بعد از این سفر نامش را به عنوان اولین توریست فضایی زن در کتاب رکوردهای بین المللی گینس و وب سایت گینس به ثبت رساند. انصاری تابعیت ایرانی و آمریکایی دارد. او برای این سفر حدود 20 میلیون دلار پرداخت کرد.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
حداقل مثبت بود رکوردا
اره شانس آوردیم😂
فرصتعلی
😂💓