
ممنون که این پست رو برای خوندن انتخاب کردی 🥹🦋

. سبک بوهمین (Boho Style) سبک بوهمین یا بوهمی در دهه های 60 و 70 میلادی پدید آمد که لباس ها، شلوارهای بلند و گشاد، رنگی و گل گلی را شامل می شود. در طراحی این سبک لباس ها را لایه لایه می پوشند ولی برای جذابیت استایل، لباس اصلی را طرحدار و بقیه اجزا را ساده برمی گزینند. این استایل غیر سنتی بوده و هنرمندان، نویسندگان و موسیقیدانان به سمت آن جذب شده اند.

. سبک راکر (Rocker Style) همانطور که از اسم این سبک پیداست، طرفداران موسیقی راک و تیپ خوانندگان این سبک سبب شهرت آن شده است. طرفداران موسیقی راک برای بروز احساسات خود مانند خشم یا ناامیدی از عناصری در استایل خود استفاده می کنند که سبب خشن دیده شدن شخصیت آن ها شده که در واقع چنین تفکری اشتباه است. از عناصر اصلی این استایل کت چرم، شلوار چرم، شلوار جین، تی شرت های اور سایز و بوت چرم بوده که با اکسسوری های بزرگ مانند زنجیرهای آویزان تزیین می شوند.

. سبک هیپ هاپ (Hip-Hop Style) در اواخر دهه 70 میلادی این سبک از خیابان های نیویورک به دنیای مد وارد شد. نام این استایل از یک ژانر محبوب موسیقی آمده که در ابتدا طرفدارانش از کت چرم، شلوار جین، گرم کن ورزشی و کلاه کپ در استایلشان استفاده می کردند و خانم ها نیز تاپ و دامن های کوتاه را همراه با بوت ساق بلند و زیورآلات بزرگ ست می کردند. شلوار بگ و تی شرت های اور سایز نیز کم کم به این سبک وارد شده و برخی اجزای قدیمی استایل از بین رفتند.

سبک ورزشی (Sport Style) امروزه استایل ورزشی فقط مختص ورزش کردن و به باشگاه رفتن نیست. برخی ست های ورزشی، سوئیشرت ها و لگ ها به عنوان استایل روزمره استفاده شده و حتی برخی سلبریتی ها نیز طرفدار این سبک هستند.

. سبک گرانج (Grunge Style) لباس های پاره و کهنه از عناصر این استایل بوده که در قدیم مختص طبقه کارگر جامعه بود. شلخته لباس پوشیدن و استفاده از لباس های اورسایز از خصیصه های این استایل است. همچنین شلوار زاپ دار، بوت و نیم بوت رزمی و شلوار مام استایل از اجزای این سبک هستند.

سبک پرپی (Preppy Style) این سبک که به سبک کالج یا دانشجویی نیز شناخته می شود برای افراد خوش پوش، منظم و ساده مناسب است. طرفداران این سبک به سراغ لباس های پر زرق و برق، تنگ و خیلی گشاد نرفته و زیورآلات ساده و کمی را برای استایل خود انتخاب می کنند. در این سبک از رنگ های مختلف و شاد استفاده نشده و بیشتر رنگ ها خنثی هستند. طرح های راه راه و چهارخانه را نیز می توان نشانه هایی از این استایل دانست. در ابتدا استایل سبک دانشجویی فقط در مدارس و دانشگاه ها رواج داشت ولی امروزه برخی جوانان و نوجوانان برای استایل روزمره این سبک را می پسندند. پیراهن های یقه دار، بافت های ساده، دامن کوتاه و جوراب ساق دار از نشانه های این سبک می باشند که با این استایل مدل موها را ساده درست می کنند. در طراحی های برندهایی مانند تامی، لاکوست و رالف لورن سبک پرپی دیده می شود.

. سبک اگزوتیک (Exotic Style) سبک اگزوتیک یا عجیب به انتخاب جسورانه در طراحی استایل پرداخته که هرکسی به سراغ آن ها نمی رود. این استایل شامل رنگ های شاد، طرح های پیچیده، زیورآلات عجیب و گلدوزی می باشد. این سبک شما را از دیگران متمایز و توجه آن ها را به سمت شما جلب می کند. فرهنگ های شرقی مانند هند و پاکستان و همچنین آفریقا در شکل گیری این استایل تاثیر گذار بوده که عناصر غیرمعمول بسیاری در اجزای استایل دیده می شود.

سبک ترندی (Trendy Style) این سبک نسبت به فصل ها و ترندهای مختلف دائماً در حال تغییر و به روز شدن است. افرادی که طرفدار مد بوده و همواره خود را با تغییرات دنیای مد هماهنگ می کنند، به سراغ این استایل می روند. صنعت مد ترندهای جدید را توسط بلاگرها، سلبریتی ها و اینفلوئنسرها به بازار ارائه کرده که این ترندها با سرعت زیادی تغییر کرده و جایشان را به ترند بعدی می دهند. هر ترندی الزاماً به مد تبدیل نشده و طرفداران سبک ترندی فارغ از این موضوع به دنبال تغییر و تعقیب ترندهای جدید هستند.

. سبک دراماتیک (Dramatic Style) خانم هایی که از این سبک در پوشش خود استفاده می کنند، با اعتماد به نفس، اغواگر و جذاب بوده و نظر دیگران را به استایل خود جذب می کنند. از عناصر این سبک رنگ های جیغ، یقه باز و زیورآلات بزرگ و متفاوت بوده که تمرکز این سبک بر روی لباس شخص نیست و نمایش اندام و تیپ زیبای خانم ها مد نظر است. هنرمندانی مانند مونیکا بلوچی، مگان فاکس، کیم کارداشیان و جنیفر لوپز در برخی استایل های خود از این سبک استفاده کرده اند.

لایک و کامنت فراموش نشه🫶
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
فرصت
تامبوی چی پس ؟
تامبویم 😄😄
همچنين
استایلم هیپ هاپه👍🏻😃✨
منم