درود مجدد... دوباره به خدمت رسیدهایم تا بتوانیم با ارائه دادن راهکار هایی برای رفع این مشکل و دلایل آن، به شما کمکی کرده باشیم. بفرمایید برای انجام ادامهی پست. منبع: زندگی سبز
۱. سندرم خشکی چشم
در طول ساعاتی که به خواب می رویم، تغییرات فیزیولوژیکی متعددی در بدن ما رخ می دهد. یکی از این تغییرات شامل کاهش تولید اشک توسط چشم است. اشک برای مرطوب نگه داشتن سطح چشم و جلوگیری از خشک شدن آنها ضروری است. هنگامی که ترشح اشک در طول خواب کاهش می یابد، منجر به خشکی و قرمزی متعاقب آن پس از بیدار شدن می شود.
برای افرادی که از قبل بیماری هایی مانند سندرم خشکی چشم دارند، این روند طبیعی می تواند مهم تر شود. این سندرم با اشک ناکافی یا کیفیت پایین اشک تولید شده توسط بدن مشخص می شود. در نتیجه، افراد مبتلا به این بیماری اغلب خشکی و التهاب مزمن را در چشمان خود تجربه می کنند که ممکن است یک شبه تشدید شود.
کمبود رطوبت در طول خواب باعث تبخیر می شود که منجر به افزایش اسمولاریته (معیار شوری) در اشک شما می شود. هرچه غلظت نمک اشک بیشتر شود، قرنیه بیشتر تحریک می شود و باعث قرمزی و ناراحتی در هنگام بیدار شدن می شود.
علاوه بر این، موقعیت های خواب نیز می تواند بر خشکی چشم تأثیر بگذارد. به عنوان مثال، اگر در هنگام خواب با چشمهای نیمه باز بخوابید یا کمتر پلک بزنید، به عوامل محیطی مانند تهویه هوا یا گرمایش اجازه میدهد تا رطوبت قرنیه را سریعتر تبخیر کنند. این بیشتر به قرمزی و تحریک صبحگاهی کمک می کند.
4 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
18 لایک
فرصتتت
پین؟
جهت حمایت
مرسیییی
عالی بود✨️
خیلی ممنون از نظر زیبات❤️✨