
طرز تهیه ی شربت آلبالو
شربت آلبالو یکی از خوشمزه ترین و خوشرنگ ترین شربت های تابستانی است که طرز تهیه ی آسانی دارد و به راحتی قابل تهیه در خانه است. مواد لازم: آلبالوی بدون هسته(به مقدار دلخواه) شکر(به مقدار کافی)
مرحله اول آلبالو ها را بشویید و هسته آلبالو را به کمک هسته گیر یا نی در بیاورید(در آوردن هسته ی آلبالو دلخواه است )
مرحله دوم اگه ترازو ندارید به ازای هر یک کاسه کاملا پر آلبالو، 1/5 یا 2 کاسه پر ( بسته به ترشی و شیرینی آلبالو ها) شکر استفاده کنید. داخل ظرف مناسبی یک لایه آلبالو و یک لایه شکر بریزید تا مواد تمام شود. سپس روی مواد یک لیوان آب جوش بریزید، در قابلمه بگذارید و قابلمه را به مدت 12 الی 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله سوم طی این مدت آلبالو ها آب می اندازند. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. حرارت نه باید خیلی زیاد و نه خیلی کم باشد. آلبالو ها روی حرارت آب می اندازند و کم کم از کناره شروع به جوشیدن می کنند. سپس شکر ها آب می شوند.
مرحله چهارم قسمت های کناری ظرف را به سمت وسط قرار دهید و جا به جا کنید تا همه شکر ها آب شوند. بعد از آب شدن شکر ها شربت شروع به جوشیدن و کف کردن می کند و بالا می آید. کف روی شربت را به صورت مداوم جمع کنید تا در نهایت شربت شفاف و خوش رنگی داشته باشید. در کل به قوام رسیدن شربت نباید بیشتر از 30 دقیقه طول بکشد چون رنگ شربت تیره می شود.
مرحله پنجم وقتی 15 تا 20 دقیقه از زمان پخت طی شد با یک کفگیر سوراخ دار آلبالو ها را از شربت جدا کنید و کفگیر را در دست حرکت دهید تا شیره کاملا از آلبالو ها جدا شود.
مرحله ششم 10 دقیقه باقی مانده از زمان پخت،شربت به تنهایی می جوشد. وقتی احساس کردید شربت به حالت فنری از قاشق بر میگردد قوامش را چک کنید. چند قطره از شربت را تست کنید، اگر حالت چسبندگی و کشسانی داشت یعنی به قوام رسیده است. یا می توانید 2 قاشق از شربت را داخل نعلبکی بریزید و در فریزر بگذارید تا خنک شود. سپس از وسط شیره با قاشق سوراخ کنید اگر جای خالی دیر تر پر شد، یعنی شربت غلظت داشت، آرام حرکت می کرد و موقع حرکت چین می خورد یعنی شربت به قوام رسیده است.
مرحله هفتم حرارت را خاموش کنید و بلافاصله شربت را از صافی ریز رد کنید تا تفاله های آلبالو از شربت جدا شود. بعد از خنک شدن شربت غلیظ تر می شود و رد کردن آن از صافی سخت تر خواهد شد، پس تا گرم است این کار را انجام بدید.
مرحله ی هشتم اجازه دهید شربت خنک شود و بعد داخل ظرف شیشه ای بریزید. این شربت را می توانید تا دو سال داخل فریزر یا یخچال نگهداری کنید. شربت را موقع مصرف با آب مخلوط و سرو کنید.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
♥️عالی♥️