
اطلاعات عمومی بک میدم

رتبه 10 نان پونجه کیژو در برزیل در کشور برزیل گیاهی به نام کاساوا هست که ریشه ان به قدری سیانید(مواد سازنده سیانور) طبیعی دارد که میتواند انسان را به راحتی بکشد.اما با استفاده از روش های خاص خیساندن و فشار و خشک کردن میتواند این مواد سمی را جدا کرد.مردم امریکای جنوبی با استفاده از این گیاهی نان پونجه کیژو رو ساختن و توش مواد سبک و ترش و نرمی میریزند و نوش جان میکنند

رتبه 9 نان حلقوی در مونترال کانادا در سال 1919 مکانی در شهر مونترال کانادا به نام مونترال بیگل بیکری تاسیس شد که نانواهای ان مکان نان هایی به شکل حلقه در تنور های چوبی میپختند که رنگ ان خیلی طلایی و زیبا بود.دستور پختش هم بدین گونه بود که خمیر نان حلقوی را با عسل و تخم مرغ ترکیب میکردند و قبل از انکه در تنور قرار گیرد در اب عسل میجوشید.این خوراک بعد ها وارد نیویورک هم شد

رتبه 8 نان باگت در فرانسه در فرهنگ مردم فرانسه راه رفتن در حال غذا خوردن توهین است (نمیدونم تا چقدر حقیقت داره پس مسخره نکنید) ولی به خاطر اینکه نان باگت بخشی از فرهنگ انهاست در مورد این قضیه استثنا قایل میشوند. این نان در قرن 19 ام میلادی معروف شد و طرفداران زیادی هم پیدا کرد

رتبه 7 نان خاچاپوری در کشور گرجستان این نان یکی از بزرگ ترین میراث فرهنگی مردم گرجستان است که در سال 2019 در یونسکو ثبت شد.شیوه ی درست کردن این نان بدین گونه است که خمیر نان را در قالبی به شکل قایق(تقریبا شبیه همون فرم عکس بالا) میریزند و سپس پنیر پیتزا و تخم مرغ را در قالب میریزند و تمام مواد را در فر میگذارند تا بپزد.به علت شکل دراز این نان باعث میشود تا جنس نان در همه جای ان یکسان نباشد

رتبه 6 (بهترینشون) سلطان قلب ها سنگک در ایران دیگر نیازی به توضیح نیست که نانواها ها خمیر نان را روی سنگ های داغ کوره قرار میدهند که باعث ایجاد تاول های طلایی روی نان میشود و افراد خارجی اگر ان را با کمی پنیر و سبزی امتحان کنند اقامت داعمی ایران رو میگیرن

رتبه 5 نان کاراوای در روسیه این نان یکی از نان های باستانی در کشور روسیه است که میگویند شبیه یک نمادیه که به دوران پرستش خورشید در روسیه باستان برمیگرده.رسم بعضی اقوام در روسیه این است که حتما در عروسی هایشان باید این نان پخته شود و زن باید خمیر را شکل دهد و درست کند و مرد خمیر گرد نان را داخل تنور قرار دهد.شکل این خمیر به گونه ای است که عکس حیوانات و گیاهان به صورت برامده روی ان نقش بسته اند

رتبه 4 گیران پپانگ در کره جنوبی این خوراک یکی از معروف ترین خوراکی های شهر سئول پایتخت کره جنوبی است که در صبحانه ناهار شام و.... ان را میل میکنند و نجات دهنده انها در زمستان های سخت است.روش تولید این خوراک هم بدین گونه است که در هر قرص این نان یک تخم مرغ کامل جای دارد و میتوان با اضافه کردن گوشت و سبزی و... ان را خوشمزه تر هم کرد

رتبه 3 نان لیمپا در کشور سوئد قبل از اینکه مخمر های تجاری وارد بازار شوند نانواها و ماالشعیر(خداوکیلی با کامپیوتر سخت میشه نوشت اینو) سازان کشور سوئد باهم همکاری میکردند به طوری که ما الشعیر سازان به نانوایان مخمر میدادند تا در نان هایشان از ان استفاده کنند که باعث میشد نان کمی طعم جو به خود گیرد.اکنون که این نان وارد انگلیس هم شده به جای استفاده از جو برای اسیدی کردن ان از اب پرتقال استفاده میکنند

رتبه 2 نان سیمیت در کشور ترکیه این نان پر طرف دار ترین نان خیابانی ترکیه است که در دهه های قبل دستفروشان با گاری (یا حالا هرچی به من چه) با طبقه هایی پر از سیمیت به خیابان ها می امدند و انهارا به فروش میرساندن ولی اکنون این دستفروشان بسیار کم هستند و به جای انها کنار دکه ها و شیرینی فروشی ها این شیرینی یا همان نان پرطرفدار به فروش میرسد.وقتی این نان را میخوری مزه شیرین بسیار ملایمی دارد و این به خاطر این است که قبل از پخت ان را در شیره ی رقیق یا اب شکر قرار میدهند

رتبه اول نان بیسکوییتی در امریکا این نان درواقع نوعی بیسکوییت هست که به کره اغشته شده باشد.البته ساخت این نوع بیسکوییت سخت است چون به دستان ماهری احتیاج دارد تا بیسکوییت های نرم را درست کند.این نان یکی از نان های پرطرفدار خانگی در امریکا است
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
سنگگ،باگت سیمیت
خیلی خوشمزن ولی نون بربری هم باید باشه😂
آره دسته بندی های مختلفی هست این یکیشه
خسته نباشی افرین
ممنان
من سنگک و باگت خوردم
منم
نووووووننننننننن
صحیح
😂😂😂😂
ج چ سنگک ، باگت:")
منم😂