اطلاعات عمومی بک میدم
رتبه 10
نان پونجه کیژو در برزیل
در کشور برزیل گیاهی به نام کاساوا هست که ریشه ان به قدری سیانید(مواد سازنده سیانور) طبیعی دارد که میتواند انسان را به راحتی بکشد.اما با استفاده از روش های خاص خیساندن و فشار و خشک کردن میتواند این مواد سمی را جدا کرد.مردم امریکای جنوبی با استفاده از این گیاهی نان پونجه کیژو رو ساختن و توش مواد سبک و ترش و نرمی میریزند و نوش جان میکنند
10 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
13 لایک
سنگگ،باگت سیمیت
خیلی خوشمزن ولی نون بربری هم باید باشه😂
آره دسته بندی های مختلفی هست این یکیشه
خسته نباشی افرین
ممنان
من سنگک و باگت خوردم
منم
نووووووننننننننن
صحیح
😂😂😂😂
ج چ سنگک ، باگت:")
منم😂