16 اسلاید پست توسط: لی یونا ∆ انتشار: 6 ماه پیش 61 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
چندش آور ترین غذا های جهان
تخم مرغ هزار ساله یا صد ساله
البته که این غذای چندش آور نه هزارساله است و نه صدساله، اما بسیار کهنه است! تخم مرغ به مدت چند ماه در ترکیبی از خاک رس، خاکستر و آهک نگهداری میشود. سفیده تخم مرغ به صورت ژلهای به رنگ قهوهای، سبز تیره یا سیاه در میآید. اگر با بوی شدید گوگرد و آمونیاک مشکل دارید، موقع خوردن آن بهتر است نفس خود را حبس کنید.
ستاره دریایی
از آبزیان مورد علاقه چینیها، ستاره دریایی است. این غذای عجیب با پوست سخت و خاردار و خشک خود چیزی نیست که بخواهید به عنوان پیش غذا یا میان وعده گاز بزنید، بلکه باید پوسته آن را بشکافید و به گوشت سبز رنگ میان آن برسید.
کله پاچه (Khash) – ایران، ترکیه
آماری در دست نیست که این غذای تهیهشده از سر و پای گوسفند در کشورهایی مانند ایران و ترکیه، یک غذای چندش آور است یا محبوب و خوشمزه!؟ آنچه مسلم است خیلی از مردم کشورهای خاورمیانه به خصوص ایرانیان، این غذای لذیذ را برای صبحانه دوست دارند هر چند که از نظر توریستهای خارجی ممکن است عجیب و غریب باشد.
بالوت (Balut) تخم اردک بارور شده – فیلیپین
در کشور فیلیپین و بخشی از آسیای شرقی، اعتقاد دارند جنین همه حیوانات دارای پروتئین فراوان بوده و تقویتکننده قوای جنسی است. مردم این ناحیه، تخم 17 تا 21 روزه اردک را که تقریبا جنین آن رسیده، کامل شده و زنده است، میجوشانند و مصرف میکند. اصلا منظره خوبی ندارد!
رطیل سرخ شده (Fried tarantulas) – کامبوج
رطیل و عنکبوت سرخشده غذای چندش آور از نظر ما، ولی محبوب برای مردم کامبوج است. آنهایی که این غذا را امتحان کردهاند میگویند، بافت ترد و نرمی دارد و سر آن لذیذترین قسمت این جانور بدشکل است. این رطیلها را که با سیر و ادویه مزهدار، و در روغن سرخ شدهاند، از دستفروشهای کنار خیابان نیز میتوانید تهیه کنید.
فوگو ماهی سمی – ژاپن
سرآشپزهای تعلیم دیده و خیلی ماهر ژاپنی، از فوگو که یک نوع ماهی بادکنکی سمی بسیار خطرناک است، یکی از غذاهای محبوب و عجیب جهان را طبخ میکنند. اگر در رستورانهای درجه یک ژاپن این غذا را سفارش دادید میتواند خیالتان راحت باشد که مسموم نخواهید شد.
سوپ لانه پرنده – تایلند، مالزی
این غذای عجیب اما خوشمزه در کشورهای آسیای شرقی مثل چین، تایلند و مالزی علاقمندان زیادی دارد. در این کشورها پرندهای به نام swiftlet به جای شاخ و برگ، از بزاق خود لانه درست میکند. این بزاق چسبناک در معرض هوا خشک و سفت میشود. سالانه افراد زیادی برای جمعآوری این لانهها از کوهها و صخرهها بالا میروند و برخی از آنها جان خود را در راه این غذا فدا میکنند!
ناکجی و ساناکجی – کره جنوبی
اختاپوسی که در بشقاب غذایتان مدام تکان میخورد واقعا غذای چندش آور و دوستنداشتنی است. اما مردم کشور کره طرفدار ناکجی هستند. اگر به این کشور سفر کردید و هوس خوردن هشتپای زنده کردید خیلی مراقب باشید تا دست و پای لزج آن به گلویتان نچسبد و موجب خفگیتان نشود!
ساناکجی نوع دیگری از این غذاست که قبل از سرو آن، هشتپا را قطعه قطعه میکنند و روی آن کنجد و روغن کنجد میریزند.
چشم تن ماهی – ژاپن
ژاپنیهای علاقمند به آبزیان، کاسه چشم گونهای ماهی تن را با سیر، سرکه و سس سویا پخته و میل میکنند. شاید برای بیشتر مردم دنیا این یک غذای عجیب باشد اما برای علاقمندان کله پاچه که چشم گوسفند را هم در آن دوست دارند خیلی عجیب نیست.
کوپی لواک (Kopi Luwak) و مدفوع معروفش- اندونزی
حیوان چهارپایی به نام لواک در اندونزی، دانههای قهوه را خورده، هضم و دفع میکند، مردم اندونزی مدفوع این جانور را جمعآوری کرده و به عنوان قهوه خالص مصرف میکنند. شاید برای ما چندش آور باشد، اما برای آنها قهوه گران قیمت و محبوبی است!
قلب مار کبرا – ویتنام
در ویتنام جلوی چشم خودتان قلب تپنده مار کبرا را خارج کرده و در لیوانی که خون این جانور چندش آور در آن است میاندازند و تقدیم شما میکنند تا نوش جان کنید. هیجانانگیز نیست؟!
حلزونهای بورگاندی (Escargots à la Bourguignonne) – فرانسه
این غذای عجیب و چندش آور، در فرانسه طرفداران زیادی دارد. این حلزونها در سس شراب سفید، سیر، کره و جعفری پخته شده و مخلفات آن در داخل پوسته حلزون سرو میشود.
ساگو (Sago Delight) – آفریقای جنوبی
لاروهای خوراکی ساگو در حالت خام مزهای خامهای دارد اما وقتی پخته میشوند طعمی شبیه گوشت خوک پیدا میکنند. برای امتحان این غذای چندش آور، علاوه بر کشورهای جنوب شرق آسیا، میتوانید سفری به آفریقای جنوبی داشته باشید.
مارمیت (Marmite یا Vegemite) – استرالیا، نیوزلند و انگلستان
خوشبختانه این غذای عجیب از حشرات چندش آور درست نمیشود! مارمیت که در استرالیا به آن وِجِمیت میگویند از عصاره مخمر به دست میآید. مایع غلیظ و چسبناک به رنگ قهوهای و طعم شور که ته بشکههای آبجوسازی جمع میشود که در بسیاری از کارخانهها دور ریخته میشود اما بعضی از مردم انگلستان، نیوزلند و استرالیا آن را دوست دارند و روی نان تست مالیده و با پنیر میخورند.
استیک تارتار (Steak Tartare) – فرانسه
اگر با دیدن نام باکلاس این غذا در منوی یک رستوران فرانسوی، وسوسه شدید و آن را سفارش دادید، بدانید که حتما سورپرایز خواهید شد؛ به شرطی که علاقهای به خوردن گوشت گاو خام و تخم مرغ خام نداشته باشید! اگر با دیدن غذا توی ذوقتان خورد، میتوانید خودتان را با مخلفات دورچین آن سیر کنید. دیگر سیبزمینی سرخشده را که حتما دوست خواهید داشت!
پای قورباغه (Frog Legs) – فرانسه و دیگر کشورها
اگر فکر میکنید پای قورباغه را هم فقط در چین میتوانید پیدا کنید باید بگویم سخت در اشتباهید! این هم جزو عجیب ترین غذاهایی محسوب میشود که در فرانسه، آفریقای جنوبی و کشورهای دیگر پیدا میشود. قسمتی از پشت و پاهای قورباغه که کباب شده یا به خوبی سرخ شده و یا به صورت خورش پخته شده با بافتی شبیه گوشت مرغ و ته مزه ضعیفی از ماهی، وقتی کنارش سس سیر باشد به امتحان کردنش میارزد مگر نه؟
16 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
9 لایک
من که میدونم خودتم کله پاچه میخوری