بک میدم
فلافل
فلافل، یکی از معروف ترین غذاهای محلی خوزستان، در واقع یک غذای لبنانی است که نوع طبخ آن در آبادان و اهواز طعم بسیار بهتری دارد از آنجایی که ماده اصلی مورد استفاده در پخت این غذای اهوازی نخود است، فلافل سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامین C، روی، پتاسیم، کلسیم، منگنز، مس، اسید فولیک، آهن و فسفات است.
فلافل برای کسانی مناسب است که می خواهند از فست فود لذت ببرند اما علاقه زیادی به دریافت کالری بالا ندارند. یک ساندویچ فلافل به اندازه یک همبرگر کوچک؛ تنها ۵۰۰ کالری دارد. فلافل برای گیاهخواران، وگان ها و کسانی که می خواهند مصرف گوشت را کاهش دهند هم گزینه بسیار مناسبی است و گوشت را می توان به راحتی با فلافل جایگزین کرد. فیبر بالای فلافل هم در کاهش کلسترول خون مفید است.
4 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
24 لایک
اهوازیم
کوپه و پاکوره هم خوشمزست
همشو خوردم
حتی شناسنامم ماله اهوازه
خودت اهوازیای؟
آره
بک میدم
ناکیمه تو فبلا کانائه بودی الان ناکیمه شدی؟
دیدم یکی دیگه کانائه بود ناکیمه شدم
آها
و منی که اهوازیم🙂🙂🙃🙃🙃
خوش به حالتتتت من تهرانم
منم تهرانم ولی اهواز بودم.
منم تهرانم ولی اهواز به دنیا اومدم شناسنامه ام هم برا اهوازه
همشون دوست دارم💚💚