غذای ملی نشانگر هویت فرهنگی و سنت آشپزی هر کشور است. البته کشورهایی نیز هستند که غذای ملی رسمی ندارند. در چنین کشورهایی برخی غذاها که علاقهمندان بسیاری پیدا کرده اند عملاً غذای ملی در نظر گرفته میشوند.
*سوشی*
سوشی یکی از معروف ترین غذاهای ژاپنی است که با ظاهر زیبا و تنوع فراوانی که دارد در سرتاسر دنیا محبوب و پرطرفدار شده است. این غذا عمدتا از ترکیب نوعی لجن و برنج پخته شده به همراه سبزیجات دیگر تهیه می شود و غذای ملی کشور ژاپن است. سوشی در طریقه سنتی با استفاده از ماهی خام تهی می شود، اما از آن جا که بسیاری نمی توانند ماهی خام را تحمل کنند با ماهی پخته و حتی سوخاری هم تهیه می شود. آشپزی ژاپن جزء سلامت ترین غذاهاست و سوشی هم به عنوان غذای ملی کشور ژاپن به خوبی فرهنگ آشپزی سالم این کشور را نشان می دهد.
10 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
1 لایک
ویژه کن
عالیی