
بیبیمباپ یکی از غذاهای خوشمزه ی کره ای هستش ما اینجا براتون دستورش رو میذاریم

این دستور مناسب 5 نفر هست با توجه به تعدادتون مواد رو کم و زیاد کنید، زمان آماده سازی : 30 دقیقه و زمان پخت : 1 ساعت هستش مواد لازم زمان برای آماده سازی گوشت قلوه گاه یا راسته یا فیله گاو 500 گرم،سس سویا6 قاشق غذاخوری،پیازچه ریز خورد شده40 گرم، شکر 1 قاشق غذاخوری،روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری،سیر ریز خورد شده2 قاشق غذاخوری،کنجد5 قاشق غذاخوری،فلفل سیاه1/2 قاشق چایخوری،هویج بزرگ1 عدد،قارچ300 گرم،کدو بزرگ1 عدد،جوانهماش 300 گرم،پیاز1 عدد،اسفناج300 گرم،پودر فلفل قرمز1/2 قاشق چایخوری،رب فلفل قرمز یا سس چیلی تند 1 قاشق غذاخوری،شکر برای سس2 قاشق غذاخوری،سرکه برای سس1 قاشق چایخوری،برنج 400 گرم،روغن مایع به مقدار کافی،نمک به مقدار کافی ،تخم مرغ4 یا 5 عدد

ابتدا گوشت را به صورت رشته های خیلی نازک بریده و در مخلوطی از 2 قاشق غذاخوری روغن کنجد، 6 قاشق غذاخوری سس سویا، 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه، 2 قاشق غذا خوری کنجد، 2 قاشق غذاخوری سیر ریز خورد شده، یک قاشق غذاخوری شکر و 40 گرم پیاز یا پیازچه ریز خورد شده به مدت 4 تا 12 ساعت در یخچال بخوابانید تا گوشت مزه دار و ترد شود.

یک عدد پیاز را به صورت حلقه نازک خورد کنید. درون یک تابه 3 یا 4 قاشق روغن مایع ریخته و پیاز را در تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. در تابه را ببندید. در زمانی که پیاز نرم و سرخ می شود، یک عدد هویج را به صورت خلال های نازک برش بزنید. هویج های خلال شده را به پیاز اضافه کنید. مواد را یک بار هم بزنید و در تابه را ببندید.

کدوها را به صورت خلال برش زده و به مواد درون تابه اضافه کنید. مواد را یکبار هم بزنید و در تابه را ببندید. با بخار حاصله درون تابه، بافت مواد نرم می شود.

اسفناج را خورد کرده و به مواد اضافه کنید. می توانید به جای اسفناج از همان مقدار برگ کلم استفاده کنید. قارچ ها را از وسط به 4 قسمت تقسیم کرده و درون تابه قرار دهید تا قارچ ها نیز بپزند. باز مواد را با هم مخلوط کرده و در تابه را ببندید.

جوانه ها را در آخر روی مواد درون تابه بریزید. و باز در تابه را ببندید تا همه مواد با یکدیگر بخار پز شوند. وقتی آب مواد تمام شد و به روغن افتاد، زیر گاز را خاموش کنید.گوشت ها را به همراه روغن کنجد و پیازی که در آن خوابیده، درون یک تابه از قبل داغ شده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا حدود 8 دقیقه گوشت کبابی شود.

پودر فلفل قرمز و سس تند را به همراه 2 قاشق غذاخوری شکر، 2 قاشق غذاخوری سس سویا، 3 قاشق غذاخوری کنجد و سرکه با هم مخلوط کنید و روی مواد درون تابه بریزید. برنج را شسته و در یک قابلمه جداگانه به همراه 600 میلی لیتر آب و یک قاشق غذاخوری نمک قرار دهید تا برنج کاملا پخته و آب آن تمام شود. تخم مرغ ها را به صورت نیمرو سرخ کنید. برنج را در بشقاب ها ریخته و روی آن سبزیجات پخته و روی آن کباب بولگوگی بریزید. روی همه مواد یک عدد تخم مرغ نیمرو قرار داده و سرو کنید.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
های گایز👈.کارمند بانک Nazanin♡داخل بانک Nazanin♡ میتونید حساب باز کنید وام بگیرید و ... نیاز به کارمند داریم حتما سری به اکانت Nazanin♡بزنید و وارد نظرسنجی بانک بشید و اگر سوالی دارید بپرسید و میتونید درباره کارمند شدن سوال ببپرسد😉❤❤تستت عالی بود❤🧡پین میکنی تلو خدا😊
کاربر Sherlock
موادش حتما باید کره ای باشه. مثلا رب فلفل تند ما تو ایران نداریم و کره ای عه و اینا رو باید از یه سری پیج ها سفارش داد. البته فکر کنم یه سری مغازه ها هستن که میفروشن چیزای کره ای. توی اصفهان یه مغازه هست کیمچی و دوکبوکی و.... میفروشه.
وقتیگوشادینمیزارهدرستکنی؛
هعی^
حققق
بیبیمپاپ درسته اولین کلمش که نمد چیه یعنی سبزیجات و پاپ یعنی برنج :)
پاب نیس پاپه (تا جایی که من شنیدم)
فک کنم یچیزی تو مایه های باپ و پاپ و باب و پاب باشع😂اخه کره ایه من مطمئن نیستم چجوریه
آها