
تاریخچه هنر رزمی کاراته، مبارزه با دستان خالی

کاراته (به ژاپنی: 空手) یکی از رشته های هنر رزمی است، کاراته دو بخش دارد، کومیته و کاتا. کاتا به معنای مبارزه با حریف فرضی و کومیته به معنای مبارزه است. در مسابقات مدرن کاراته همیشه دو بخش است. کاتا و کومیته. کاراته یک هنر رزمی مبتنی بر ضربه زدن است که از ضربات مشت، لگد، زانو، آرنج و تکنیکهای دستِ باز، مانند دست چاقویی تشکیل میشود. هنرجویان این رشته کاراتهکا نامیده میشوند.

رشد کاراته تا سده نوزدهم در جزایر ریوکیو، پیش از آن که به قلمرو ژاپن ملحق شود، اتفاق افتاد. در اوایل سده بیستم در پی دورانی از تبادلات فرهنگی بین ریوکیو و ژاپن، رشته کاراته نیز به سرزمین اصلی ژاپن معرفی شد. در سال ۱۹۲۲ وزارت آموزش ژاپن گیچین فوناکوشی را برای نمایش کاراته به توکیو دعوت کرد. در ۱۹۲۴ دانشگاه کیو نخستین باشگاه دانشگاهی کاراته را تأسیس کرد و تا سال ۱۹۳۲ در تمام دانشگاههای اصلی ژاپن، باشگاههای کاراته بر پا شده بود. برای بسیاری از هنرجویان، کاراته یک تمرین عمیق فلسفی است. کاراته-دو به آموزش اصول اخلاقی میپردازد و میتواند جنبهٔ معنوی برای پیروان آن داشته باشد. امروزه کاراته برای کمال شخصی، دفاع شخصی، و به عنوان یک ورزش آموخته میشود. کاراته در برنامه المپیک، بازیهای جهانی، و بازیهای آسیایی قرار دارد. این رشته در جریان رأیگیری کمیته بینالمللی المپیک در ۴ اوت ۲۰۱۶ در برزیل توانست اکثریت آراء برای ورود به المپیک را کسب کند و به عنوان یک رشته المپیکی به رسمیت شناخته شود و از بازیهای المپیک ۲۰۲۰ ژاپن وارد بازیهای المپیک خواهد شد.«وب ژاپن» وبگاه متعلق به وزارت خارجه ژاپن تعداد هنرجویان کاراته در سراسر جهان را حدود ۵۰ میلیون نفر براورد کردهاست
سبک های کاراته به دو دسته کنترلی و غیرکنترلی تقسیم میشوند، ناگفته نماند که اکثر مسابقات جهانی و حتی المپیک در آن از ورزشکاران سبک های کنترلی دعوت میشود، چهار سبک اصلی کاراته نام دارند از:«شوتوکان،وادوریو،گوجوریو،شیتوریو» که سبک های کنترلی کاراته هم همین نام دارند ولی گوجوریو دو مبارزه دارد،کنترلی و غیر کنترلی. اکثریت کاراته کا های جهان بنیان گذار کاراته را سنسی فوناکوشی بنیانگذار سبک شوتوکان میدانند. معروف ترین سبک غیرکنترلی کاراته کیوکوشین است که در مبارزه در این سبک ضربه به هرکجا آزاد است.

نام فدراسیون رسمی کاراته WKF نام دارد. کمربند های اکثریت سبک ها حاوی از:« سفید،زرد،نارنجی،سبز،آبی،بنفش،قهوه ای،مشکی» است که بعد از کمربند مشکی دان های ده گانه شروع میشود. کسی که کاراته را داخل ایران بنیان گذاری کرد استاد فرهاد وارسته بودند که به پدر کاراته ایران معروف هستند زیرا تنها ایشان در ایران دارنده دان 10 کاراته هستند؛ ایشان بنیان گذار سبک کان ذن ریو هستند.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
تبلیغ نزارید، پاک میکنم
جدیدا رو
لایک جدیدلایک جدید
تستچی تاریخچه کاراته را لایک کرد.
3 دقیقه پیش
ممنون ممدی که هم ویژه کردی هم لایک...
تست کامل نبود وقتی از چیزی اطلاعی ندایر لطفا نذارید سبک دیگه ی غیر کنترلی کاراته دای دو هست
سلام رونا حالت چطوره؟
بهتری؟
سلام. بیب خودت چطوری؟
من اوکیم...یعنی فعلا اوکیم
تفلدت سه چارک👀✨️
ممنونم بیبی...دلم شاد شود
همیشه شاد باشد❤️✨️
عالی😁ممنون😘
ممنونم بیب:!!
و منی که چون رده کمربندم بالا بود مسابقه هیچی نیاوردم🥲😂
اره توی کاراته و تکواندو به کمربند های بالاتر خیلی سخت میگیرن، مخصوصا قبلنا که هیچ جدول سنی نداشت، الان تا 12 سال جدول ها چهارتایی شده، 16 سال 8 تایی، بالای 16 سال 16 تایی
وای من دوستم حدولش 64تایی بود دهنش سرویس شد🥲
دستت درد نکنه منم قبلا کاراته کار میکردم ولی الان ول کردم تا کمربند بنفش رفتم
اوس
اوس
من تکواندو میرم کمربند ابیم
تستتون کامل بود ، اوس
اوس