
اگه سوالی ازشون داشتید ازم بپرسید
معمای ۲۰۱۴ آدم راست گو یا دروغگو: 2014 نفر در یک ردیف کنار هم ایستاده اند. هر یک از آن ها یا "راستگو" است یا "دروغگو". هر "راستگو" همیشه راست می گوید و هر "دروغگو " همیشه دروغ می گوید. هر یک از آن ها می گوید:"تعداد دروغگوهایی که سمت چپ من هستند از تعداد راستگوهایی که سمت راست من هستند، بیشتر است". چند نفر دروغگو میان آن ها است؟
معمای منظقی، 3 نفر دور دایره با چشمان بسته: سه نفر با چشمان بسته دور دایره ای استاده اند. روی سر هر یک از این سه نفر کلاهی می گذاریم. هر کلاه یا قرمز است یا سیاه و هر سه نفر این را می دانند. این سه نفر همزمان چشمانشان را باز می کنند و هر کسی که کلاه قرمزی ببیند بی درنگ دستش را بالا می برد. اولین کسی که بتواند رنگ کلاهش را درست بگوید برنده می شود. با این وضعیت ، اگر دو کلاه قرمز و یک کلاه سیاه باشد چه اتفاقی می افتد؟
معمایی در مهد کودک: در یک مهد کودک تصادفا، رنگ موی بچه ها یکی از دو رنگ قهوه ای یا مشکی و چشم های آنها یکی از دو رنگ آبی یا سبز است. (می دانیم که رنگ مو یا رنگ چشم همه ی بچه ها یکسان نیست) در یک بازی معلم می خواهد دو بچه انتخاب کند که رنگ موی متفاوت و رنگ چشم متفاوت داشته باشند. آیا چنین انتخابی ممکن است؟
معمای پدر و 2 پسر تیزهوش(این خیلی خوبه و برای فهمیدن جوابش باید به پشت صحنه دقت کنید!) پدری از دو پسر تیزهوش خود می خواهد که هر کدام یک عدد انتخاب کنند و بدون اینکه دیگری متوجه شود، عدد خود را به او بگویند. پدر بعد از شنیدن اعداد می گوید: حاصلضرب اعداد شما یا 8 است یا 16. سپس از پسر بزگتر سوال می کند:"آیا می دانی عددی که برادرت انتخاب کرده است چند است؟" پسر بزرگتر :"نمی دانم" پدر از پسر کوچکتر همین سوال را می پرسد. پسر کوچکتر :"نمی دانم" پدر از پسر بزرگتر مجددا همین سوال را می پرسد. پسر بزرگتر: "نمی دانم" پدر از پسر کوچکتر مجددا همین سوال را می پرسد. پسر کوچکتر:"نمی دانم" پدر از پسر بزرگ باز هم همین سوال را می پرسد. پسر بزرگ: "می دانم". حال سوال این است که عددی که پسر کوچک انتخاب کرده است چند است؟ برای جواب خود دلیل منطقی بیاورید؟؟
معمای تعداد هم قد ها: از هر نفر در یک گروه 16 نفره می پرسیم که چند نفر دیگر در گروه وجود دارند که هم قد او هستند. 15 تا از جواب ها این چنین اند: 6 تا جواب 1 ، 6 تا جواب 2 ، 3 تا جواب 3. با فرض اینکه همه راست می گویند، جواب نفر 16 ام چیست ؟
معما تعویض صندلی: در جلسه امتحان تعداد 105 صندلی به طور مرتب مستطیل وار کنار هم چیده شده اند. در این جلسه روی هر صندلی یک دانش آموز نشسته است. ناظم مدرسه از دانش آموزان می خواهد که هر کدام از جای خود برخیزند و در صندلی مجاور ( یعنی صندلی جلو یا راست یا عقب یا چپ ) بنشینند. آیا چنین چیزی ممکن است؟ دلیل بیاورید.
معمای افراد خالدار: ۱۰۰ نفر آدم با هوش در یک سالن زندانی هستند. - حداقل یک نفر و حداکثر همه آنها دارای یک خال بر روی صورتشان هستند. - هیچ کدام از این افراد نمی دانند که آیا خود دارای خال هستند یا نه. - به آنها گفته شده که به ازای هر آدم خال دار یک شبانه روز (نه کمتر و نه بیشتر) مهلت دارند که آدم های خال دار از سالن بیرون بیایند. - این افراد نمی توانند هیچ ارتباطی با افراد دیگر موجود در سالن برقرار کنند. - تنها ارتباط موجود دیدن صورت افراد دیگر است. - به هیچ امکانی هم دسترسی ندارند که صورت خود را ببینند. - خلاصه پیغام و پیام و آینه و …. ممنوع است. - تعداد افراد خال دار معلوم نیست. سؤال : با چه روشی ممکن است که فقط افراد خال دار در پایان مهلت تعیین شده (n روز به ازای n خال دار) از سالن خارج شوند؟
معمای سن فرزندان: به گفت و گوی دو ریاضیدان الف و ب توجه کنید: الف: چند تا بچه دارید و چند ساله هستن؟ ب: سه فرزند دارم که حاصل ضرب سن آنها 36 می باشد.و مجموع سن آنها برار است با شما پلاک خانه ی ما الف:من با آن که شماره پلاک خانه ی شما را میدانم اما سن فرزندانتان را پیدا نکردم! ب: درسته حق با شماست! یادم رفت بگویم که بزرگترین فرزندم اسمش علی است. الف: متشکرم..حالا میتونم سن فرزندانت را بگویم!! آیا شما هم میتوانید سن سه فرزند را بیابید؟
معما ماهی گیری: غلامحسین و پسرش به همراه پرویز و پسرش به ماهی گیری رفتند و جمعا 35 ماهی صید کردند. تعداد ماهی هایی که غلامحسین گرفت سه برار تعداد ماهی هایی بود که پسرش صبد کرده بود... تعداد ماهی هایی که پرویز صید کرده بود مساوی با تعداد ماهی های پسرش بود... اگر اسم پسر پرویز . محمد باشد اسم پسر غلامحسین چیست؟
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
سلام خوبی میتونی بهم ۱۰۰۰۰ امتیاز بدی نیاز دارم
@Paria
حالت های دیگه هم داره درسته؟مثل ۳٫۳٫۴
______
آره دقیقا ! اگه پلاک 10 باشه میشه همین 3 و 3 و4 و اگه پلاک 12 باشه میشه 2 و 2و 8
اسلاید سه آره چون گفته رنگ مو و چشم همه یکسان نیست پس چهار حالت در کل داریم
اره👍
اسلاید دو همون کسی که کلاه سیاه داره دستش رو اولین نفر بالا می بره چون دو تا کلاه تو دیدشه؟🗿📿
نه اتفاقا کسایی که کلاه قرمز دارن میتونن برنده مسابقه باشن و غیر ممکنه که کسی که کلاه سیاه داره برنده باشه.چونکه میگه که سه نفر داریم که یا کلاهشون قرمزه یا سیاه.بعد هرکی که کلاه قرمز ببینه دستشو میبره بالا.بعد حالا این سه نفر همه دستاشونو بالا میبرن چون اون قرمزا هرکدوم یه کلاه قرمز و اون سیاهه دو کلاه قرمز میبینه.پس سیاهه میتونه نتیجه بگیره که یا خودشم کلاه قرمز داره یا نداره و نمیتونه تصمیم بگیره.ولی کسی که قرمز داره میبینه هم اونیکی قرمزه هم اون سیاهه دستاشون بالاعه
پس بنابراین میتونه این نتیجه رو بگیره که خودش کلاهش قرمزه چونکه میدونه که اونیکی قرمزه برای اون سیاهه دستاشو بالا نبرده ، پس قطعا دستاشو برای خودش بالابرده.حالا اینکه کدوم یکی ازاون قرمزا اول جواب بده دیگه به خودشون مربوطه
اووو🗿📿
😑