من تستی هم ساختم اما رد شد
در 64 کیلو متری شیراز , از بزرگترین و زیبا ترین سازه های معماری هنری تاریخ { تخت جمشید } قرار دارد . در اوایل سال 1400 سازمان میراث فرهنگی تونل هایی که به زیر تخت جمشید راه دارد , پیدا کرده و تحقیقات را مخفی اعلام کرده . به دلیل کنجکاوی مردم و رسانه , سازمان میراث فرهنگی فقز به یک خبرنگار که از کارکنان صدا و سیما بوده اجازه داد تا وارد یکی از تونل ها شود .
سازمان میراث فرهنگی تونل های زیر تخت جمشید را به صورت کانال های اب معرفی کرده . در صورتی که کانال های اب در سال 1314 و در زمان کاوش های ارنست هرسفلد که به دستور رضا شاه مشغول حفاری بود کشف شده .
در زیر تخت جمشید یک هزارتوی سنگی { نام قدیمی ان { تونل دوار } } قرار دارد , که هیچ ربطی به کانال های اب ندارد . چند چاه مشخص وجود دارد تا اب را از سطح تخت جمشید جمع کند و هیچ ربطی به این تونل ها ندارند .
در زیر تخت جمشید شهری به وسعت 2 برابر ان وجود دارد , که در ان گنجینه های هخامنشی قرار دارد . { زمان حمله اسکندر داریوش سوم احتمالا تمام گنجینه ها را در خزانه ای مخفی در زیر تخت جمشید پنهان کرده . تا به ق*ا*ر*ت نرود . } اما سازمان میراث فرهنگی این را مخفی و در حال ر*ب*و*د*ن ان است .
گنجینه های هخامنشی در حال رفتن به موزه های انگلیس و امریکا است , و همچنین کلکسیون شخصی امیر کویت . موزه گیتی در لس انجلس امریکا به یکباره از شمشیر تمام طلای اردشیر یکم هخامنشی رو نمایی کرد . شمشیری که جای ان در تخت جمشید است . جواب میراث فرهنگی این بود که شمشیر تقلبی است . { موزه گیتی با این اعتبار بین المللی و کارشناسان خبره از یک چیز تقلبی رو نمایی می کنند ؟ }
وایی چه باحال🥲✨
اره خیلی باحاله
دزدی میراث فرهنگی ایران توصت سازمان میراث فرهنگی کانال های اب!
منظورم راه های مخفی بود🥲
میدونم خیلی باحاله به اون بزرگی
ولی کاراشون اعصاب خورد کنه ببخشید
عالی
ممنون
تا 200 تایی شدنم بک میدم
تا 200 تایی شدنم بک میدم
تا 200 تایی شدنم بک میدم
تا 200 تایی شدنم بک میدم
تا 200 تایی شدنم بک میدم
تا 200 تایی شدنم بک میدم
مایل به پین؟