
(◍•ᴗ•◍)

«آلبوس دامبلدور» یه INFJ هست. این تایپ اطرافیان خودشون رو به شیوهای ظریف و کمبیان که مخصوص خودشونه، تحت تاثیر قرار میدن.

هری پاتر» یه ISFP هست که درک قویایی از درست و غلط بودن داره. به علاوه، این تایپ به ارزشها وفادارن، مهم نیست چه اتفاقی بیافته

«هرمیون» نمونهی یه ISTJ هست. او دانش آموز کاملیه که از قوانین پیروی میکنه، همین ویژگیش گاهی باعث ایجاد تنش با هری و رون میشه.

«رون ویزلی» یه ESFP هست که اغلب تحصیلات رو به نفع یه ماجراجویی عقب میاندازه. این تایپ همواره در لحظه زندگی میکنن و لذت میبرن.

«ولدمورت» نماد ENTJ هاست ولی به یه شکل ناسالم. این تایپ از بودن در کانون توجهها لذت میبرن و در شکل ناسالم به قدرت وسواس دارن.

«پروفسور اسنیپ» یه INTJ هست. این شخصیت در ذهنش تصوراتی داره و بر همین اساس تصمیم میگیره حتی بدون هیچ مدرک مشخصی.

«لیلی پاتر» یه نمونهی کامل از ENFJهاست.یه دانش آموز سخت کوش که همیشه نسبت به اطرافیانش احساس همدردی و همدلی داره.

همینطور که از ظاهرش مشخصه «تانکس» یه ENFP هست. این افراد صمیمی و پر از ایدهان. لوپین یه INTJ بهترین مکمل نیمفادوراست.

«جینی» یه ESTP منطقی و پویاست. برای همینه که یه بازیکن کوئیدیچ با استعداده و به سرعت به همه چیز در لحظه واکنش نشون میده.

لونا لاوگود یک INFP معمولی است. او در ذهن خود زندگی می کند و بسیار تخیلی است. علاوه بر این، او سازگار و پذیرای مردم است.

«نویل لانگ باتم» یه ISFJ هست. افراد این تایپ مهربون، حساس و شجاع هستن و برای شناختِ بهتر باید حتما بهشون نزدیک بشین.

«فرد و جورج» ENTP هستن. این تایپ مثل این دو برادر زودباور و خلاقن و چیزی رو بیشتر از شوخیهای عملی دوست ندارن.

«آرتور ویزلی» یه INTP هست که به چگونگیِ کار کردنِ چیزها علاقه منده همینطور که برای درک «ماگلها» تمام تلاش خودش رو میکنه.

«ویکتور کرام» یه ISTP هست. این تایپ غالبا افراد آروم و با حوصلهای هستن و مثل ویکتور در ورزشهای گروهی مهارت بالایی دارن.

«مالی» یه ESFJ هست. این تایپ یکی از دلسوزترین شخصیتهان و مثل این مادر دوست داشتنی، همیشه از خانوادهاشون مراقبت میکنن.

«پروفسور آمبریج» نماد یه ESTJ ی ناسالمه که در حفظ و کنترل، وسواس داره. این شخصیت همدلی کمی داره و ممکنه دست به خشونت بزنه.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
هم تیپ اسنیپم 😐🤝
هم تایپ مالی
هم تایپ لونااااممم