سلاااااام
عنکبوت سرخ شده، کامبوج
مشخص نیست که مردم بومی از چه زمان این غذا را در فهرست غذایی خود اضافه کردند اما احتمال می رود زمان شروع آن به دوران حکمرانی خِمر های سرخ که مواد غذایی بسیار کمیاب بود، باز می گردد. امروزه عنکبوت ها را در مزارع درون حفره های زیرزمینی پرورش می دهند و بیشتر متقاضیان آن گردشگرانند.
درباره خود غذا باید گفت ظاهرا بافت آن نرم است و مزه ای شبیه مرغ دارد. گفته می شود سر آن بهترین قسمت و پاها بسیار تُردند. هرچند خودن شکم آن به دلیل وجود امحا و احشا و تخم توصیه نمی شود، اما برخی آن را هم بسیار لذیذ می دانند.
10 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
32 لایک
تولدت مبارک
با آرزوی بهترین ها
تولدت مبارک،آرزوی بهترینا برات💗
لایک✨️
فقط اس ۴ و ۵😵💫🤦🏻♀️
کله پاچه نبودچرا🗿😂؟
اه اه اه واقعا چه جوری اینارو میخورن
اوم
وای
کله پاچه خودمون هم چندشه :|
اره واقعا 😂😂😂😂😂😂
اه اه نمیمیرن اینا رو میخورن؟اییییی
واقعا
نه چون غذای خودشونه ، اگر اینجوریه شماها که کله گوسفند میخورید ، اصلا چندش نیست؟!
منم کله گوسفند به نظرم چندشه و نمیخورم