

قرن ۱۴- کراکوف: این کفش نوک تیز از چرم ساخته شده که محبوب اکثر مردان و زنان در قرن ۱۴ بوده است. انگشت اول به سختی در این کفش قرار میگرفته و دلیل آن است که در سال ۱۴۶۵ قانونی در لندن وضع شد که انگشت اول نباید بیشتر از ۲ اینچ باشد.

۱۵۵۰- ساباتن: جزئی از یک زره جنگی است که در قسمت جلو پهن است و تنها شوالیهها آن را میپوشیدند، چون راه رفتن با آنها بسیار سخت است

قرن ۱۶- صندلهای اسقفی: اسقفها در مراسم مذهبی خاص این صندلها را به پا میکردند. جنس آن ازچرم و بندهای آن ابریشمی است.

قرن ۱۸- کفش بسته: زنان چینی برای داشتن پاهای ظریف و کوچک از این کفشها سالیان سال استفاده میکردند.

قرن ۱۹- بابوش (گیوه): این کفشها همچنان استفاده میشود. مسلمانان برای راحتی وضو گرفتن از این کفش استفاده میکنند.

۱۸۸۰ - چکمههای بندی: در دوران ویکتوریا خانمها این کفش را در طول روز میپوشیدند. مدل این چکمه حتی امروزه هم استفاده میشود با این تفاوت که علاوه بر این بندها، یک زیپ کنار چکمه برای راحتی در پوشیدن گذاشته اند.

سال ۱۸۹۰ - کفشهای "ترامپ لویل": اسم این کفش از یک سبک هنری به نام (توهم بصری در هنر یا همان تصاویر سه بعدی) گرفته شده است. این کفش به شکلی خاص طراحی و ساخته شده درست مانند جورابی که ساق پا را میپوشاند.

سال ۱۹۱۰ - مری جانز: یک کفش کلاسیک مناسب برای هر سنی که بند چرمی که بالای مچ پا قرار میگیرد کمک میکند فرد بتواند به راحتی راه برود و پا درون کفش حرکت نکند.

سال ۱۹۳۰ - کفشهای ناظر: این کفشهای آکسفوردی را که بدنه آن به رنگ سفید و نوک آن رنگی بود (سیاه-خاکستری-قهوه ای-هر رنگ تیره) مردان به پا میکردند و نشانی از ثروتمند بودن و زندگی پرزرق و برق صاحبانشان بوده اند.

سال ۱۹۳۰ - کفشهای پاشنه دار بندی: کفشهای سادهای که خانمها در طول روز میپوشیدند.

سال ۱۹۵۰ - کفش پاشنه گربه ای: این کفشها با پاشنههای خیلی کوتاه که ارتفاع آن به ۲ سانتی متر هم نمیرسید در ابتدا برای دختران جوانی طراحی شده بود که میخواستند راه رفتن با کفش پاشنه بلند را یاد بگیرند، اما پس از مدتی این کفشها با استقبال عمومی روبه رو ش
نتیجه چالشه⛓️🖤
نتیجه چالشه⛓️🖤
نتیجه چالشه⛓️🖤
نتیجه چالشه⛓️🖤آفرین بچه خوببب
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
اون که برای زنان چینی بود