11 اسلاید صحیح/غلط توسط: CH CIA انتشار: 2 سال پیش 333 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
پایین رو بخون 👇
خب. سلام دوستان.
تو این تست قراره غذای ملی هر کشور رو بگم پس تا آخر برید و لذت ببرید.
لایک و کامنت و فالو فراموش نشه و اگه خواستید میتونید با انتقال امتیاز از من حمایت کنید.
.........................................
تو نتیجه چالش داریم.
افغانستان؛ قابلی پلو
«قابلی پلو» (Kabuli Pulao) یا کابلی پلو یا افغانی پلو، یکی از پلوهای مشهور در افغانستان است که تنوع زیادی دارد و معمولا با گل کلم، گلم پیچ، هویج و دانههای روغنی متعددی آماده میشود. این غذا بهطور سنتی دارای تکههای بزرگ گوشت بره است؛ اما امتحان کردن آن با گوشت گاو یا گوساله نیز خالی از لطف نیست.
.........................................
طرز تهیه: پیاز را در روغن سرخ میکنند و تکههای گوشت را در آن تفت میدهند. نمک، گرام ماسالا و زعفران و آب را اضافه و حرارت را کم میکنند تا گوشت بپزد. در ماهیتابهای جدا هویج، کشمش، بادام و پسته را جداگانه تفت میدهند. پس از پخت گوشت، آن را از آب بیرون میآورند. برنج را با نمک به آب اضافه میکنند و آب گوشت را روی مخلوط میریزند تا برنج بهصورت کته در آب گوشت بپزد. هنگام سرو غذا، برنج، گوشت، هویج، کشمش، بادام و پسته را برحسب سلیقه در ظرف میکشند.
الجزایر و تونس؛ کوسکوس
«کوسکوس» (Couscous)، غذایی محبوب در بسیاری از کشورهای عربی و شمال آفریقا و بربر است که در تهیه آن از سمولینای گندم و آرد گندم و گاهی وقتها حبوبات استفاده میشود که معمولا آن را بخارپز میکنند یا با آب (آب مرغ یا عصاره آن) میپزند و در کنار گوشت، مرغ، سبزیجات و انواع سالاد سرو میکنند.
.........................................
اطلاعات بیشتر:
کوسکوس منبع غنی از انواع ویتامین و پروتئین است و نسبت به پاستا و برنج کالری بسیار کمتری دارد و از همین رو در تهیه انواع سالادهای رژیمی به کار میرود. بهازای هر پیمانه کوسکوس خشک آماده مصرف، ۱٫۵ پیمانه آب جوش یا آب مرغ و گوشت اضافه میشود تا حدود پنج دقیقه خیس بخورد؛ سپس بهاندازه پنج تا هشت دقیقه روی حرارت ملایم میجوشد تا این دانهها نرم و آماده مصرف شوند.
استرالیا؛ پای گوشت
«پای گوشت» (Meat Pie)، نوعی غذا است که گوشت و پیاز سرخ شده، قارچ، انواع سبزیجات و غیره در داخل خمیر پای قرار میگیرد و روی آن را با برس آشپزی معمولا تخممرغ میمالند و در داخل فر میپزند. هنگام سرو هم روی آن را با سس کچاپ میپوشانند.
.........................................
اطلاعات بیشتر:
مردم استرالیا اغلب هنگام پیکنیک، این غذا را درست میکنند؛ چراکه هم تهیه آن آسان است و هم بهراحتی خورده میشود. این فست فود باستانی اکنون به نماد استرالیا تبدیل شده است؛ بهطوری که هر استرالیایی بهطور متوسط سالانه ۱۲ پای گوشت میخورد که در طول سال به رقم ۲۷۰ میلیون پای میرسد.
اتریش؛ شنیسل
«شنیتسل وینی» (Wiener Schnitzel) بهطور سنتی با گوشت گوساله، آرد، تخممرغ و آرد سوخاری تهیه و در روغن سرخ میشود؛ اما اغلب از گوشت حیوانات اهلی همچون مرغ و بوقلمون نیز برای تهیه آن استفاده میکنند. این غذا را میتوان با سالاد سیبزمینی و ژله انگور قرمز سفارش داد. در شهر وین، این غذا را از قدیم همراه با سالاد و پیشغذای سیبزمینی (معمولا سالاد سیبزمینی یا سیبزمینی ریز کبابی) سرو میکنند.
.........................................
اطلاعات بیشتر:
شنیتسل گوشت گوساله در منوی غذای تمام رستورانهای کشور اتریش به چشم میخورد که تنوع پخت زیادی دارد؛ برای مثال آن را در خمیر کورن فلکس و کوردون بلوی فرانسوی میپزند. شنیتسل، یک نام آلمانی میانه است که اولین بار در سال ۱۸۴۵ برای آن استفاده شد.
آذربایجان؛ دلماسی یا دلمه
دُلمه، خوراکی در خاورمیانه و مناطق اطراف آن مانند بالکان، قفقاز، روسیه و آسیای مرکزی است. دلمه کلمهای ترکی به معنی «پُرشده» است و میتوان آن را با برگ انگور، فلفل دلمه، کدو، گوجه فرنگی و بادمجان درست کرد. جمهوری آذربایجان در سال ۲۰۱۷، دلمه را در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو به ثبت رساند.
.........................................
اطلاعات بیشتر:
در آذربایجان هم مثل ایران انواع و اقسام دلمه وجود دارد؛ اما دلمه برگ مو و دلمه اوچ باجی (سه خواهر) از پرطرفدارترین و شناختهشدهترین آنها به شمار میروند. برگ کلم، برگ مو یا بادمجان را با گوشت، برنج، حبوبات یا سبزیجات پر میکنند و سپس میپیچند. در کنار این غذا معمولا از سس سیر، ماست یا شیر ترش دَلَمه استفاده میکنند.
بنگلادش؛ پلو و ماهی کاری
ماهی صبور را با ادویههای آسیابشده طعمدار میکنند؛ سپس در برگ موز میپیچند و بهصورت بخارپز یا کبابی میپزند. برای طعمدار کردن آن هم معمولا از خمیر خردل، فلفل قرمز، روغن خردل و زردچوبه استفاده میکنند. معمولا مقداری از سسی را که برای طعمدار کردن به کار رفته است، نگه میدارند و پس از پخت ماهی روی آن میریزند.
.........................................
اطلاعات بیشتر:
ماهی بخارپز شده اغلب همراه با برنج سرو میشود. ترکیب شوری و شیرینی و تندی در کنار هم غذایی بسیار خوشطعم و پرمزه به وجود میآورد که در سراسر بنگلادش و بهویژه داکا بسیار محبوب و پرطرفدار است.
بلژیک؛ مول فریت
هرسال بین ماههای سپتامبر تا فوریه (شهریور تا بهمن) حدود ۳۰ میلیون تن سیبزمینی سرخ شده و صدف رودخانهای در بلژیک خورده میشود و از آنجا که محبوبترین غذا بلژیک حساب میآید، رستورانهای زیادی آن را بهطور ویژه سرو میکنند. این غذا «مول فریت» (Moules frites) نام دارد و از صدف تازه تشکیل شده است که در روغن زیتون، سیر، آویشن و موسیر پخته و در کنار سیبزمینی سرخ شده سرو میشود. مایونز یا خامه ترش تازه با طعم سیر از همراهان معمول این غذا هستند. اگر از علاقهمندان به غذاهای دریایی هستید، حتما از طعم لذیذ صدفهای این غذا خوشتان خواهد آمد.
بلیز؛ لوبیا پلو بلیزی
«لوبیا پلو بلیزی» (Belizean Rice and Beans) از خوشمزهترین غذاهای بلیز به شمار میرود که طرفداران زیادی دارد. مواد تشکیلدهنده این غذا را برنج و لوبیا تشکیل میدهند که همرا با گوشت خورشتی (معمولا گوشت گاو یا مرغ)، آب گوشت، سالاد سیبزمینی و موز سبز خورده میشود. برای تهیه این غذا، لوبیای پخته را با سیر، پیاز و گوشت شور مخلوط و با فلفل سیاه، آویشن و نمک طعمدار میکنند. پس از افزودن شیر نارگیل اجازه میدهند که غذا بجوشد. برنج را هم به این مخلوط اضافه میکنند و با حرارت ملایم میپزند تا آب آن جذب برنج شود. این غذا را بهشکلهای مختلفی آماده میکنند؛ بهعنوان مثال بهجای لوبیای قرمز، لوبیای چشم بلبلی در غذا میریزند یا برنج و لوبیا را بهصورت جدا پخته و بعد سرو میکنند.
بوسنی و هرزگوین؛ کِواپی
«کِواپی» (cevapi)، نام غذای محلی کشور بوسنی و هرزگوین است که نام آن به معنی «کباب» است و خود نیز بیشباهت به کباب کوبیده ما ایرانیها نیست. برای تهیه این غذا، گوشت را چرخ کرده و به آن پیاز رنده شده، سیر، پاپریکا، نمک، فلفل قرمز، سبزی تازه و سفیده تخممرغ اضافه میکنند و مواد را با دست ورز میدهند و بهشکل سوسیس درمیآورند. سپس آنها را روی باربیکیو کباب و با نان یا برنج، پیاز خام خردشده، پنیر خامهای و فلفل قرمز سرو میکنند.
برزیل؛ فِیخو آدا
«فیخوآدا» (Feijoada)، یکی از غذاهای اصیل و محلی کشور برزیل است که در دستور پخت آن از گوشت و لوبیای سیاه استفاده میشود. برای تهیه این غذا، روغن زیتون را در ظرفی میریزند و با گوشت گاو تفت میدهند. در ادامه لوبیاهایی را که از شب قبل در آب خیس شده است و همین طور گوجه فرنگی خرد شده، گشنیز، سیر، نمک و فلفل را اضافه میکنند و اجازه میدهند تا این خوراک با حرارت کم پخته شود. پس از نرم شدن گوشت و لوبیا و در مرحله آخر پخت، آب پرتقال و سوسیسهای دودی یا گوشت را به مخلوط میافزایند. این خورش غنی و دلچسب اغلب بهعنوان غذای ملی برزیل شناخته میشود و تقریبا در همه جای این کشور قابل تهیه است؛ اما اصالتا از غذاهای مردم ریودوژانیرو به حساب میآید. این غذا در اصل، پرتغالی است و در دوران طولانی استعمار برزیل، توسط پرتغالیها وارد آشپزی این کشور شد.
11 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
25 لایک
پند های قدیمی🦋🪞
این تستم رو روش زحمت کشیدم 😮💨
لایکش کنید کیوتیا🪅🥲
تلفظ درست دلمه به ترکی Dolma هست.
آخرش آ اومده. تستت عالی بود فقط نامرد من روزم😩
قبول باشه🙏 🌹
ممنونم
ج چ:منم مثل خودتم☺️☺️☺️
تو خونه سیب زمینی سرخ کرده و قرمه سبزی
بیرون کباب کوبیده
میشه بهم امتیاز بدین 🥺🧚♀️
بزودی یه مسابقه برگزار میشه که به برنده امتیاز انتقال میدم پس حتما توش شرکت کن ، کی میدونه شاید برنده تو باشی
باشه ممنون 💕
شرکت نمیکنم و امتیازم نمیخوام