11 اسلاید صحیح/غلط توسط: Jessica انتشار: 2 سال پیش 182 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
در این مطلب به معرفی بهترین کتاب ها برای نوجوانان می پردازم. لیست کتاب ها از منابع مختلف تهیه شده است. درضمن،خیلی برای ساخت این تست زحمت کشیده شده،لطفا قلب سفیدو قرمز کن و به من انرژی بده. ❤️➡️🤍
10-آلیس در سرزمین عجایب:
ماجراهای آلیس در سرزمین عجایب، گنجینه ای کم نظیر از افسانه ها و تخیلات بی حد و حصر آدمی است و برای چندین دهه، منبعی بی پایان از لذت و شگفتی برای کودکان و البته بزرگترها به شمار آمده است. در حالی که بزرگترها با خواندن این کتاب، تلاش می کنند تا از اسرار و کدهای ریاضی استفاده شده در متن اثر سر در بیاورند، مخاطبین کم سن و سال تر، بی درنگ به همراه آلیس وارد لانه ی خرگوش شده و رویایشان را در سرزمینی از شگفتی های منحصربه فرد پی می گیرند. شخصیت هایی به یادماندنی چون خرگوش سفید، ملکه ی سرخ و البته کلاهدوز دیوانه به همراه موجوداتی فانتزی در این داستان به چشم می خورند. آلیس، به جای جای این سرزمین عجایب سرک می کشد و تلاش می کند تا معنا و مفهوم تجارب غیرمعمول و رویاگونه اش را دریابد. اما اتفاقات این سرزمین، عجیب تر از آن هستند که بتوان به راحتی آن ها را درک کرد. داستان به شکل هنرمندانه ای، منطق را به بازی می گیرد و همین موضوع، محبوبیت جاودانه ای به اثر بخشیده است. لازم به ذکر است که شیوه ی روایی، ساختار، شخصیت ها و صنایع ادبی این کتاب ارزشمند، تأثیری شگرف در فرهنگ عامه ی مردم و ادبیات، به خصوص ژانر فانتزی، داشته است.
در بخشی از کتاب می خوانیم: ( آلیس در یک روز آفتابی که همه چیز خسته کننده و خواب آور به نظر می رسد متوجه خرگوش سفیدی می شود که دوان دوان مشغول گذشتن از جلوی اوست. خرگوش با نگرانی به خودش می گوید که “حتما دیر می رسم!” و در همین حال دست در جیب جلیقه اش می کند و ساعت اش را بیرون می آورد و به آن نگاهی می اندازد. آلیس که تا به حال ندیده خرگوشی جلیقه بپوشد و ساعتی به همراه داشته باشد، خرگوش را دنبال می کند و وقتی که می بیند او وارد سوراخی می شود، آلیس هم به دنبال او وارد سوراخ می شود و …)
همچنین جا دارد که اضافه کنم کتابی در دنباله ی این داستان به نام«آن سوی آینه»نیز تالیف شده است که در پارت بعد درباره اش صحبت میکنم.
ممنون که وقت خود را برای خواندن این مطلب میگذارید✨
زنان کوچک:
این کتاب که به گونه ای خودزندگی نامه ی لوییزا می آلکوت به حساب می آید، در بوستون و درست پس از پایان جنگ داخلی می گذرد و داستان چهار خواهری را تعریف می کند که برای غلبه بر فقر و تبدیل شدن به زنانی مفید و خودکفا، سخت در تلاش اند. مگ، بزرگترین خواهر، دختری زیبا اما غرق در آرزوهای مادی است؛ جو، دختری خوش قلب و شبیه پسرهاست که به نویسندگی علاقه دارد؛ بت، خجالتی و مهربان است و به موسیقی عشق می ورزد؛ و ایمی، کوچک ترین خواهر، اندکی خودخواه اما بسیار اجتماعی و خوش مشرب است. با این که این شخصیت ها مانند همه ی برادرها و خواهر ها گهگاهی با هم به مشکل می خورند، اما محیط پرعشق خانه را با کمک یکدیگر حفظ کرده و بی صبرانه منتظر بازگشت پدرشان از جنگ هستند. آلکوت به شکل هنرمندانه ای، به کاوش در ظرافت های بی شمار خانواده و روابط خانوادگی هر شخصیت پرداخته است. مخاطبین مشتاق این رمان، اغلب، شخصیت خود در مراحل مختلف زندگی را در یکی از این چهار خواهر پیدا می کنند. کتاب زنان کوچک، اثری فراموش نشدنی و نمونه ای کم نظیر از آثار مکتب رومانتیسیسم است.
در بخشی از کتاب می خوانیم: ( من تظاهر به دانایی نمی کنم، اما اطرافم را مشاهده می کنم و چیزی بسیار بیشتر از تصور تو را می بینم. من به تجارب و تناقضات آدم ها علاقه مندم و با این که نمی توانم چگونگی اش را توضیح دهم، آن ها را به خاطر می سپرم و به نفع خودم ازشان استفاده می کنم.)
8-تام سایر:
رمانی نوشته ی مارک تواین است که نخستین بار در سال 1875 به انتشار رسید. تام سایر، پسری باهوش، خلاق و زیرک است اما درست به همان اندازه، بازیگوش و کله شق نیز هست. او با دوستانش کارهای عجیب زیادی انجام می دهد: رنگ کردن فنس ها؛ بازی دزدان دریایی با رفیقش، هاکلبری فین؛ برگزاری مراسم خاکسپاری خودش؛ و یا کمک به دستگیری یک قاتل. احساس نوستالژی تواین در رابطه با شهرهای کنار رود می سی سی پی که در دوران جوانی اش در آن ها زندگی می کرد، در این اثر ماندگار می درخشد. کتاب تام سایر، شوخ طبعی های همیشگی تواین را در خود جای داده اما علاوه بر این، پرداختی ظریف به ناعدالتی ها و سختی های زندگی در مناطق جنوبی در جای جای آن به چشم می خورد.
در بخشی از کتاب می خوانیم: ( دوشنبه صبح ها تام احساس بدبختی می کرد. چون یک هفته عذاب مدرسه رفتن را پیش رو داشت. در راه مدرسه دلش گرفته بود اما وقتی هاکلبری فین را دید که به طرفش می آمد چهره اش باز شد. هیچ کدام از پسرهای دهکده ی سن پترزبورگ اجازه ی بازی و حرف زدن با هاکلبری فین یتیم و بی خانمان را نداشتند. او پسری بود بی عار و بیکار، خلاف کار، بددهان و خلاصه بد. و به همین علت بود که بین بچه ها جذبه داشت و گاهی مخفیانه پیش او می رفتند و آرزو می کردند که کاش جرأت او را داشتند و شبیه او بودند. خاله پالی هم شدیدا معاشرت و بازی با هک را قدغن کرده بود و درست به همین علت بود که هر وقت فرصتی دست می داد تام با هک بازی می کرد. با اخلاق تام که آشنا شده اید!)
7-دور دنیا در هشتاد روز:
رمانی نوشته ی ژول ورن است که اولین بار در سال 1873 وارد بازار نشر شد. مردی انگلیسی به نام فیلئاس فاگ با دوستانش بر سر بیست هزار پوند شرط می بندد که می تواند تنها در هشتاد روز، به دور دنیا سفر کند. این مرد منظم و دقیق که حالا مجبور شده محدودیت های برنامه ی روتین زندگی اش را بشکند، به همراه خدمتگزار فرانسوی خود، پاسپارتو، بی درنگ به مقصد شهر دوور در انگلستان به راه می افتد. آن ها با سفر از طریق قطار، کشتی، قایق های بادبانی، سورتمه و حتی فیل، باید بر طوفان ها، آدم ربایی ها، بلایای طبیعی، حملات بومی ها و البته یک بازپرس پلیس چیره شوند؛ بازپرسی که باور دارد فاگ به بانک انگلستان دستبرد زده است. رمان دور دنیا در هشتاد روز از بدو انتشار، نسل های متمادی از مخاطبین را مسحور خود کرده و با تلفیق کاوش در ناشناخته ها، ماجراجویی و مسابقه ای هیجان انگیز با زمان، به یکی از ماندگارترین داستان ها در دنیای ادبیات تبدیل شده است.
در بخشی از کتاب می خوانیم: ( چیزی که یک انسان می تواند تصور کند را انسان های دیگر می توانند به واقعیت بدل کنند.)
6-هابیت:
کتاب هابیت یا آن جا و بازگشت دوباره، رمانی هیجان انگیز و فوق العاده محبوب نوشته ی جی. آر. آر. تالکین است که در سال 1937 به چاپ رسید. بیلبو بگینز، هابیتی است که زندگی راحت و بی چالشی را سپری می کند و به ندرت از محل زندگی اش دور می شود. اما زمانی که جادوگری به نام گاندولف و کوتوله های همراه او به در خانه اش می آیند تا بیلبو را برای رفتن به سفری ماجراجویانه راضی کنند، زندگی راحت و بی دغدغه ی این هابیت به حاشیه رانده می شود. گاندولف و همراهانش قصد دارند تا گنج بزرگی را به دست آورند که اژدهایی بزرگ و بسیار خطرناک از آن محافظت می کند. بیلبو با اکراه با آن ها همراه می شود اما هیچ نمی داند که در این سفر با حلقه ای جادویی و موجودی ترسناک به نام گالوم مواجه خواهد شد.
در بخشی از کتاب می خوانیم: ( اگر اژدها را در تنگنا دیده باشید، آن وقت پی می برید که این حرف در مورد هابیت ها فقط نوعی مبالغه ی شاعرانه است، حتی در مورد عمو بزرگ پدری باباتوک، یعنی بال روئر، که آنقدر عظیم الچثه بود (البته در مقایسه با هابیت های دیگر) که می توانست سوار اسب شود. بال روئر بود که به صفوف گابلین های کوه گرام در نبرد دشت های سبز حمله برد و سرشاه آنها گلفیم را با یک گرز چوبی کاملا از تن جدا کرد. این سر صد متری توی هوا پرواز کرد و داخل یک لانه ی خرگوش افتاد و به این ترتیب پیروزی در نبرد به دست آمد و درست هم زمان با آن بازی گلف اختراع شد.)
5-ماتیلدا:
ماتیلدا، دختری مهربان و استثنایی است، اما والدینش او را فقط مایه ی رنجش خود می پندارند. او انتظار دارد تا مدرسه شرایط متفاوتی نسبت به خانه داشته باشد اما مدیر مدرسه، خانم ترانچبول، زنی ترسناک است که اصلا دل خوشی از بچه ها ندارد. زمانی که ماتیلدا توسط خانم ترانچبول مورد حمله قرار می گیرد، به شکلی ناگهانی و اتفاقی متوجه وجود قدرتی عجیب در خود می شود. فقط یک ابرقهرمان نابغه می تواند جلوی خانم ترانچبول ایستاده و حق همه ی بچه ها را از او بگیرد و به نظر می رسد که ماتیلدا دقیقا همان ابرقهرمان است. ماتیلدا همیشه بهترین راه حل را برای مشکلاتش انتخاب می کند اما او به هیچ وجه قابل پیش بینی نیست. رولد دال در رمان ماتیلدا، علاوه بر پیش بردن خلاقانه ی داستان، عواطف انسانی را به باورپذیرترین شکل ممکن به تصویر کشیده است. مخاطب با ماتیلدا همذات پنداری می کند، چرا که او دارای احساسات واقعی و ملموس است.
در بخشی از کتاب می خوانیم: ( نکته ی خنده داری که در مورد پدر و مادرها وجود دارد این است که، حتی اگر فرزندشان چندش آورترین موجود عالم هم باشد، باز گمان می کنند تحفه ای بی همتاست! بعضی از آن ها، از این هم فراتر می روند و عشق به فرزند، چنان کورشان می کند که خیال می کنند رگه هایی از نبوغ در فرزندشان هست! البته تا این جای کار، زیاد اشکال ندارد. چون، به هر حال تا بوده، چنین بوده! اما امان از وقتی که درباره ی هوش سرشار بچه های نفرت انگیزشان برای ما سخن پراکنی می کنند! آن وقت است که فریادمان به آسمان بلند می شود: “یک لگن بیاورید! حال مان دارد به هم می خورد!)
4-ناتور دشت:
قهرمان/راوی کتاب ناتور دشت، پسری نیویورکی و شانزده ساله به نام هولدن کالفیلد است. او در شرایطی خاص، مدرسه اش در پنسیلوانیا را ترک گفته و سه روز را به صورت مخفیانه در نیویورک می گذراند. هولدن به شکل خارق العاده ای، هم بسیار ساده و هم بسیار پیچیده است و این موضوع، صدور نظری قطعی درباره ی این شخصیت و داستانش را عملا غیرممکن می کند. شاید تنها چیزی که می توان با اطمینان درباره ی هولدن گفت این است که او با علاقه ای وافر و حتی گاهی اوقات زیاده از حد، به زیبایی پا به این دنیا گذاشته است. نقطه نظرهای گوناگونی در این رمان به چشم می خورند: کودکان، بزرگترها و افراد نادیده گرفته شده؛ اما همان طور که انتظار می رود، افکار هولدن، شیواترین و به یاد ماندنی ترین نقطه نظر موجود در رمان است. این رمان کلاسیک از جی. دی. سلینجر که برای اولین بار در سال 1951 به چاپ رسید، به زیبایی تمام، بیانگر خشم ها و سرکشی های دوران نوجوانی است. ناتور دشت، در تمامی لیست های برترین آثار ادبی دنیا جایی همیشگی داشته و از تأثیرگذارترین آثار نوشته شده در قرن بیستم است. این کتاب، به خاطر بیان بی پرده و صریح تمامی افکار یک نوجوان، بارها باعث به وجود آمدن جنجال های مختلفی در طول زمان شد و در دهه های 1950 و 1960، هر پسر نوجوانی بی صبرانه دوست داشت که این کتاب را بخواند.
در بخشی از کتاب می خوانیم: ( همه اش مجسم می کنم چندتا بچه ی کوچیک دارن تو یه دشت بزرگ بازی می کنن، هزار هزار بچه ی کوچیک و هیچ کی هم اونجا نیس، منظورم آدم بزرگه، غیر من. منم لبه ی یه پرتگاه خطرناک وایسادم و باید هر کسی رو میاد طرف پرتگاه بگیرم، یعنی اگه یکی داره می دوئه و نمی دونه کجا داره می ره من یه دفه پیدام می شه و می گیرمش. تمام روز کارم همینه. ناتور دشتم. می دونم مضحکه ولی فقط دوس دارم همین کار رو بکنم. با این که می دونم مضحکه.)
پ.ن:واقعا کتاب قشنگیه.من که خودم به شخصه دوسش دارم.اما چون بسته به انتشاراتی که میخرید،محتوای سنی متفاوتی داره،برای نوجوانان 15 سال به بالا-یا 14-پیشنهاد میکنم.
3-ارباب حلقه ها:
مجموعه ی پیش رو، سری کتاب های رمان ارباب حلقه ها را برای طرفداران جدید تالکین و یا خوانندگان علاقه مند به کشف دوباره ی سرزمین میانی به ارمغان اورده است. این مجموعه، عناوین یاران حلقه، دو برج و بازگشت پادشاه را دربردارد. سه گانه ی رمان ارباب حلقه ها، اثر جی.ار.ار تالکین، شاهکاری بدیع و تکرارنشدنی است. این عنوان، پرمخاطب ترین و تأثیرگذارترین حماسه ی فانتزی و یکی از به یاد ماندنی ترین و دوست داشتنی ترین حکایت ها در دنیای ادبیات جهان است. رمان ارباب حلقه ها که برای اولین بار در سال 1954 به چاپ رسید، چارچوب و استاندارد تمامی آثار فانتزی حماسی بعد از خود را تعیین کرد. هابیتی جوان به اسم فرودو بگینز، با اصرار و پافشاری جادوگری مرموز به اسم گاندلف، سفری حیاتی و بی نهایت خطرناک را برای نابودی حلقه ی یگانه آغاز می کند. این حلقه که قرن ها قبل توسط ارباب تاریکی، سارون، ساخته و سپس گم شد،سلاحی شیطانی است و سارون، به هر قیمتی در پی بازپس گیری آن است. ارباب تاریکی با به دست گرفتن دوباره ی قدرت حلقه، خشم و عذاب خود را بر تمامی سرزمین میانی نازل خواهد کرد. تنها راه جلوگیری از تبدیل این سرگذشت وحشتناک به واقعیت، بازگرداندن حلقه به جایی به اسم موردور است؛ این مکان، تنها محلی است که حلقه در آن نابود می شود و از بداقبالی قهرمانان داستان، موردور، کنام ارباب تاریکی، سارون است. خواندن سه گانه ی رمان ارباب حلقه ها، نه تنها برای طرفداران بلکه برای علاقه مندان به ادبیات کلاسیک نیز، بسیار ضروری است.
در بخشی از کتاب می خوانیم: ( همه در طول زندگی شان در چنین موقعیت هایی قرار می گیرند؛ ولی تصمیمش با ما نیست، تنها تصمیمی که می توانیم بگیریم این است که از زمان مان درست استفاده کنیم… در این دنیا نیروهای دیگری هم به غیر از نیروهای شیطانی وجود دارد… به خاطر همین بود که «بیلبو» توانست حلقه را پیدا کند، که در این صورت «قسمت» بود که حلقه به دست تو برسد. این فکر دلگرم کننده ا ست.)
2-آنی(آنه)شرلی:
مجموعه کتاب های آنی شرلی، 8 رمان ادبیات نوجوان نوشته ی ال. ام. مونتگمری است که در طول سال های متمادی، از محبوبیت بسیار بالایی نزد مخاطبین برخوردار بوده است. آنی شرلی، دختری یازده ساله با موهای قرمز است که در یتیم خانه بزرگ شده اما اخیرا، اتفاقاتی باعث شده که او زندگی اش را در کنار پیرزن و پیرمردی با نام های ماریلا و متیو کاتبرت در عمارت گرین گیبلز ادامه دهد. شخصیت دوست داشتنی و پرانرژی آنی باعث می شود که ماریلا و متیو خیلی زود با او رابطه ی صمیمانه ای تشکیل دهند. در ادامه ی داستان، همین روحیه ی شاداب و پرنشاط آنی، ماجراهای خوب و بد زیادی را بر سر راه او قرار می دهد و روزی نیست که زندگی آنی، دستخوش فراز و نشیب های جذاب و به یاد ماندنی خاص خودش نشود.
این مجموعه شامل 8 کتاب : کتاب اول:آن شرلی در گرین گیبلز – کتاب دوم: آنی شرلی در اونلی – کتاب سوم : آنی شرلی در جزیره – کتاب چهارم : آنی شرلی در ویندی پاپلرز – کتاب پنجم : آنی شرلی در خانه رویاها – کتاب ششم : آنی شرلی در اینگل ساید – کتاب هفتم : آنی شرلی دره رنگین کمان – کتاب هشتم : ریلا در اینگل ساید
در بخشی از کتاب می خوانیم: ( آنی جواب داد: «ولی او با من حرف نمی زد، با خدا حرف می زد در ضمن به نظر نمی آمد به این کار علاقه ی چندانی داشته باشد. به نظر من او احساس می کرد خدا آن قدر دور است که صدای او را نمی شنود. البته من خودم چند دعای کوتاه خواندم. یک ردیف از درخت های بلند و سفید روی دریاچه خم شده بودند و نور خورشید از میان شاخ و برگشان به اعماق آب می تابید. آه! ماریلا! نمی دانی چقدر زیبا و رویایی بود! دیدن آن منظره بدن مرا به لرزه انداخت و دو یا سه بار گفتم که خدایا! متشکرم.»)
1-شازده کوچولو:
رمان شازده کوچولو، یک داستان تمثیلی اخلاقی، خودزندگی نامه ای معنوی و رمانی تأثیرگذار است که بیش از هرکتاب دیگری از فرانسه به زبان های دیگر ترجمه شده است. این اثر با جذابیتی پایان ناپذیر، داستان پسرکی را تعریف می کند که محیط امن سیاره ی کوچکش را به منظور سفر در جهان هستی و آموختن پیچ و خم های رفتار بزرگترها ترک می کند و در طول این سفر، ملاقات های شگفت انگیزی نصیبش می شود. سفر اودیسه وار شخصیت اصلی داستان، با ماجراجویی در سیاره ی زمین به اوج خودش می رسد. رمان شازده کوچولو که در سال 1943 در نیویورک به رشته ی تحریر درآمد، خیلی زود به پدیده ای عالمگیر در دنیای ادبیات تبدیل شد. این رمان به یاد ماندنی ، داستانی فلسفی با ارزش هایی انسانی است که بیش از 70 سال از نسلی به نسل دیگر در جای جای دنیا منتقل شده است. رمان شازده کوچولو، نمادی از توسعه ی پایدار، سفیر صلح جهانی و مدافع حقوق کودکان در دنیای بزرگترها است.
در بخشی از کتاب می خوانیم: (اگر به آدم بزرگ ها بگویید یک خانه ی قشنگ دیدم از آجر قرمز که جلو پنجره هاش غرق شمعدانی و بامش پر از کبوتر بود، محال است بتوانند مجسمش کنند. باید حتما به شان گفت یک خانه ی صد میلیون تومنی دیدم تا صداشان بلند بشود که: وای چه قشنگ! یا مثلا اگر به شان بگویید: «دلیل وجود شهریار کوچولو این که تودل برو بود و می خندید و دلش یک بره می خواست و بره خواستن، خودش بهترین دلیل وجود داشتن هر کسی است.» شانه بالا می اندازند و باتان مثل بچه ها رفتار می کنند! اما اگر به شان بگویید: «سیاره ای که ازش آمده بود اخترک ب612 است.» بی معطلی قبول می کنند و دیگر هزار جور چیز ازتان نمی پرسند. این جوری اند دیگر. نباید ازشان دلخور شد. بچه ها باید نسبت به آدم بزرگ ها گذشت داشته باشند.)
پ.ن:واقعا کتاب فوق العاده ای هست.خیلی زیباست.من اوایل درکش نمیکردم...اما الان بهتر از هر موقع دیگه ای درک میکنم.✨
پیشنهاد میکنم که انیمیشنی هم که از روی این مجموعه ی فوق العاده ساخته شده،ببینید.
ممنون که تا اینجا همراهم بودید✨
امیدوارم از این مطلب خوشتون اومده باشه.
به زودی پارت بعدی رو براتون میزارم🌙
در ضمن،خیلی برای ساخت این تست زحمت کشیده شده،خوشحال میشم اون قبل سفیدو قرمز کنی و به من انرژی بدی🪄
🍪✨«🤍⬅️❤️»✨🍪
پ.ن:عکس این اسلایدم همینجوری گذاشتم.
بامزه بود🍪✨
چالش:تایپ mbti تون چیه؟
با این عکس جور در میاد؟
من intp ام و کاملا درسته✨🍪
11 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
18 لایک
تست لایک شد لطفا از تست(مخترع زبان فارسی که بود؟!)حمایت کنید🥺🌹✨
باش
عالی بود منم کتاب خیلی دارم و دوست دارم بخوای میتونم چندتا کتاب خوب معرفی کنم بهت :
اگه دنبال داستان و اینا نیستی کتاب بیشعوری اگه علمی تخیلی دوست داری ارتمیس فاول و مایکل وی و اگه دوست نداری اینارو شکارچیان مجازی بی استعداد و شگفتی
عالی
به تستای منم سر بزن یه تست معرفی کتاب هم گذاشتم
ممنون✨🍪
حتما:)