
ادامه تست آمدددددد....
مرحله اول: مواد را با هم ترکیب کنید در اولین مرحله از طرز تهیه موچی، آرد برنج را دو بار با الک ریز الک کنید. سپس آرد و شکر را با آب، در کاسهای با هم مخلوط کنید. مواد را با دست ورز دهید تا گلولهها باز شوند و مخلوطی یکدست داشته باشید. مرحله دوم: خمیر را درست کنید یک قابلمه با سایز متوسط را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا آب آن بجوشد. یک صافی در آن قرار دهید. خمیری را که در مرحله قبل درست کردهاید، داخل یک ظرف پیرکس بگذارید و ظرف را داخل صافی یا آبکش بگذارید. مرحله سوم: خمیر موچی را بپزید روی قابلمه را با دمکنی بپوشانید، حرارت را روی ملایم تنظیم کنید تا به مدت ۱۵ دقیقه خمیر با بخار آب بپزد. سپس شعله را خاموش کنید و خمیر را از داخل ظرف خارج کنید. دوباره خمیر را به خوبی ورز دهید تا حالت سفت و ژلاتینی به خودش بگیرد. مرحله چهارم: خمیر را با وردنه باز کنید در این مرحله از طرز تهیه موچی، روی یک سطح را نشاسته ذرت بریزید و خمیر را روی آن ورز دهید و با وردنه باز کنید. تا وقتی که کاملا نازک شود. مرحله پنجم: خمیر موچی را در یخچال بگذارید.
مرحله اول: مواد را با هم ترکیب کنید در اولین مرحله از طرز تهیه موچی، آرد برنج را دو بار با الک ریز الک کنید. سپس آرد و شکر را با آب، در کاسهای با هم مخلوط کنید. مواد را با دست ورز دهید تا گلولهها باز شوند و مخلوطی یکدست داشته باشید. مرحله دوم: خمیر را درست کنید یک قابلمه با سایز متوسط را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا آب آن بجوشد. یک صافی در آن قرار دهید. خمیری را که در مرحله قبل درست کردهاید، داخل یک ظرف پیرکس بگذارید و ظرف را داخل صافی یا آبکش بگذارید. مرحله سوم: خمیر موچی را بپزید روی قابلمه را با دمکنی بپوشانید، حرارت را روی ملایم تنظیم کنید تا به مدت ۱۵ دقیقه خمیر با بخار آب بپزد. سپس شعله را خاموش کنید و خمیر را از داخل ظرف خارج کنید. دوباره خمیر را به خوبی ورز دهید تا حالت سفت و ژلاتینی به خودش بگیرد. مرحله چهارم: خمیر را با وردنه باز کنید در این مرحله از طرز تهیه موچی، روی یک سطح را نشاسته ذرت بریزید و خمیر را روی آن ورز دهید و با وردنه باز کنید. تا وقتی که کاملا نازک شود. مرحله پنجم: خمیر موچی را در یخچال بگذارید یک سینی فر را با کمی روغن چرب کنید یا کف سینی را کاغذ روغنی بیندازید. خمیر نازک پهن شده را در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. ۱۵ دقیقه زمان کافی است. مرحله ششم: خمیرها را قالب بزنید حتما بخوانید طرز تهیه ماکارون فرانسوی شکلاتی بادامی مرحله به مرحله بعد از این که خمیر خودش را گرفت، آنها را با قالب گرد برش بزنید. خمیرها را بتکانید تا نشاسته ذرت از روی آنها پاک شود. هر کدام از خمیرها را کف دست بگذارید و داخل خمیرها را با موادی که دلخواهتان است، پر کنید.
مرحله اول: مواد را با هم ترکیب کنید در اولین مرحله از طرز تهیه موچی، آرد برنج را دو بار با الک ریز الک کنید. سپس آرد و شکر را با آب، در کاسهای با هم مخلوط کنید. مواد را با دست ورز دهید تا گلولهها باز شوند و مخلوطی یکدست داشته باشید. مرحله دوم: خمیر را درست کنید یک قابلمه با سایز متوسط را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا آب آن بجوشد. یک صافی در آن قرار دهید. خمیری را که در مرحله قبل درست کردهاید، داخل یک ظرف پیرکس بگذارید و ظرف را داخل صافی یا آبکش بگذارید. مرحله سوم: خمیر موچی را بپزید روی قابلمه را با دمکنی بپوشانید، حرارت را روی ملایم تنظیم کنید تا به مدت ۱۵ دقیقه خمیر با بخار آب بپزد. سپس شعله را خاموش کنید و خمیر را از داخل ظرف خارج کنید. دوباره خمیر را به خوبی ورز دهید تا حالت سفت و ژلاتینی به خودش بگیرد. مرحله چهارم: خمیر را با وردنه باز کنید در این مرحله از طرز تهیه موچی، روی یک سطح را نشاسته ذرت بریزید و خمیر را روی آن ورز دهید و با وردنه باز کنید. تا وقتی که کاملا نازک شود. مرحله پنجم: خمیر موچی را در یخچال بگذارید یک سینی فر را با کمی روغن چرب کنید یا کف سینی را کاغذ روغنی بیندازید. خمیر نازک پهن شده را در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. ۱۵ دقیقه زمان کافی است. مرحله ششم: خمیرها را قالب بزنید حتما بخوانید طرز تهیه ماکارون فرانسوی شکلاتی بادامی مرحله به مرحله بعد از این که خمیر خودش را گرفت، آنها را با قالب گرد برش بزنید. خمیرها را بتکانید تا نشاسته ذرت از روی آنها پاک شود. هر کدام از خمیرها را کف دست بگذارید و داخل خمیرها را با موادی که دلخواهتان است، پر کنید. مرحله هفتم: خمیرها را سرو کنید در آخرین مرحله از طرز تهیه موچی ژاپنی، خمیرها را به شکل گلولهای بپیچید و حالت دهید. سپس آنها را با فاصله کم در یک ظرف بگذارید. روی خمیرهای موچی دلخواه را سلفون بکشید و ۳۰ دقیقه دیگر در یخچال بگذارید. بعد از این مدت، موچی شما آماده است.
و پایان.......❤❤❤ لایک و کامنت یادتون نره❤❤❤ فالوم کنید❤❤❤ لطفا از کامنت های نامناسب بپرهیزید.❤❤❤ لاو یووووو❤❤❤ بایییییی❤❤❤
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
به تست اخرم سر بزنید فالوتون میکنم(کامنتم بدید)🗿🌿