12 اسلاید صحیح/غلط توسط: Wolf 🐺 star 🌟 انتشار: 2 سال پیش 137 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
های گایز ❤️ فالو کنید بک میدم ♥️ 🖤 ناظر منتشر کن تورو خدا
پاریس (به فرانسوی: Paris) پایتخت و پرجمعیتترین شهر فرانسه است، با جمعیت تخمینی ۲٬۱۷۵٬۶۰۱ نفر (در سال ۲۰۱۸) و مساحتی بیش از ۱۰۵ کیلومتر مربع (۴۱ مایل مربع). از سده هفدهم میلادی، پاریس یکی از مراکز مهم مالی، دیپلماسی، بازرگانی، مد، غذا، علم و هنر اروپا بودهاست. شهر پاریس مرکز و مقر حکومت منطقه و استان ایل دوفرانس یا منطقه پاریس است که جمعیت آن ۱۲٬۱۷۴٬۸۸۰ نفر (حدود ۱۸ درصد جمعیت فرانسه در سال ۲۰۱۷) است.
در جهت عقربههای ساعت از بالا:نمایی از شهر پاریس از رود سن بههمراه برج ایفل، طاق پیروزی، هرم موزه لوور، و کلیسای نوتردام پاریس
پرچم و نشان شهر پاریس
شعار: گرفتار امواج میشود ولی غرق نه
منطقه پاریس در سال ۲۰۱۷ تولید ناخالص داخلی ۷۰۹ میلیارد یورویی (۸۰۸ میلیارد دلار) داشت. طبق نظرسنجی جهانی هزینه زندگی واحد اطلاعات اکونومیست در سال ۲۰۱۸، پاریس پس از سنگاپور و بالاتر از زوریخ، هنگ کنگ، اسلو و ژنو، دومین شهر گران جهان در جهان بود. منبع دیگری، پاریس را در سال ۲۰۱۸ به عنوان گرانترین، همتراز با سنگاپور و هنگ کنگ، رتبهبندی کرد. پاریس یک مرکز راهآهنی، بزرگراهی و مرکز حملونقل هوایی است و دو فرودگاه بینالمللی است. پاریس– شارل دوگل (دومین فرودگاه شلوغ اروپا) و پاریس–اورلی. سیستم متروی شهر، متروی پاریس که در سال ۱۹۰۰ افتتاح شد، روزانه به ۵٫۲۳ میلیون مسافر خدمات رسانی میکند. مترو پاریس دومین سیستم متروی اروپا پس از متروی مسکو است. گق دو نوق بیست و چهارمین ایستگاه راهآهن پرتردد در جهان است، اما شلوغترین ایستگاه راهآهن در خارج از ژاپن با ۲۶۲ میلیون مسافر در سال ۲۰۱۵ است.
پاریس بهویژه بهخاطر موزهها و معماری بناهایش معروف است: موزه لوور با ۲٬۶۷۷٬۵۰۴ نفر بازدیدکننده در سال ۲۰۲۰، با وجود تعطیلی طولانی موزهها به دلیل ویروس کووید-۱۹، پربازدیدترین موزه شناخته شد. موزههای اورسی، موزه مارموتان مونه و موزه اورانژری بهخاطر مجموعههای هنری امپرسیونیستی فرانسه مورد توجه قرار گرفتهاند. موزه ملی هنر مدرن مرکز پمپیدو دارای بزرگترین مجموعه هنر مدرن و معاصر در اروپا است. موزه رودن و موزه پیکاسو آثار دو شهروند مشهور پاریس را به نمایش میگذارند. منطقه تاریخی در امتداد رود سن در مرکز شهر از سال ۱۹۹۱ به عنوان میراث جهانی یونسکو طبقهبندی شدهاست. دیدنیهای معروف آنجا عبارتند از کلیسای نوتردام پاریس در ایل دو لا سیته که اکنون پس از آتشسوزی ۱۵ آوریل ۲۰۱۹ برای بازسازی بسته شدهاست. سایر مکانهای توریستی محبوب عبارتند از کلیسای سلطنتی گوتیک سنت شاپل، همچنین در Île de la Cité. برج ایفل که برای نمایشگاه جهانی پاریس در سال ۱۸۸۹ ساخته شد. کاخ بزرگ و قصر کوچک، ساخته شده برای نمایشگاه جهانی پاریس در سال ۱۹۰۰. طاق پیروزی در شانزه لیزه و تپه مونمارتر با تاریخ هنری و کلیسای ساکر کوئور از دیگر مراکز دیدنی پاریس هستند. پاریس در سال ۲۰۲۰، ۱۲٫۶ میلیون بازدیدکننده داشتهاست که با معیار اقامت در هتل اندازهگیری میشود، این اندازه با کاهش ۷۳ درصدی نسبت به سال ۲۰۱۹ به دلیل ویروس کوید ۱۹ رو به رو بودهاست. منطقه پاریس یکی از ثروتمندترین مناطق اروپاست. در سال ۱۹۸۹ به عنوان پایتخت فرهنگی اروپا و در سال ۲۰۱۷ به عنوان پایتخت نوآوری اروپا انتخاب شد.
پاریس در سال ۲۰۱۹ توسط KPMG به عنوان دومین شهر جذاب جهانی در جهان رتبهبندی شدهاست. La Défense، منطقه تجاری مرکزی پاریس، توسط Ernst & Young در سال ۲۰۱۷ به عنوان منطقه تجاری پیشرو در قاره اروپا و چهارمین منطقه در جهان رتبهبندی شد. دفتر مرکزی OECD در پاریس، پایتخت مالی کشور قرار دارد.
باشگاه فوتبال پاریس سن ژرمن و باشگاه اتحادیه راگبی استد فقونسه در پاریس مستقر هستند. ورزشگاه ۸۰۰۰۰ نفری که برای جام جهانی فوتبال ۱۹۹۸ ساخته شد، درست در شمال پاریس در کمون همسایه سنت دنیس واقع شدهاست. پاریس میزبان مسابقات تنیس گرند اسلم آزاد فرانسه بر روی خاک رس قرمز رولان گاروس است. این شهر میزبان بازیهای المپیک در سالهای ۱۹۰۰، ۱۹۲۴ بوده و میزبان بازیهای المپیک تابستانی ۲۰۲۴ خواهد بود. جام جهانی فوتبال ۱۹۳۸ و ۱۹۹۸، جام جهانی راگبی ۲۰۰۷ و همچنین مسابقات قهرمانی اروپا در سالهای ۱۹۶۰، ۱۹۸۴ و ۲۰۱۶ یوفا نیز در این شهر برگزار شد. هر ماه جولای، مسابقه دوچرخهسواری تور دو فرانس در خیابان شانزلیزه پاریس به پایان میرسد.
نام پاریس برگرفته از نام گروهی از افراد قوم گل به نام پاریزیها است.در دوره استیلای جمهوری روم نام این شهر به «لوتشیا» تغییر کرد، اما در زمان یولیانوس، امپراتور روم، نام شهر دوباره به پاریس تغییر یافت.
پاریس دارای القاب متعدد زیادی است، اما مهمترین نام آن «شهر نور» (به فرانسوی: La Ville lumière) است. این نام هم به مرکزیت این شهر در زمینه علم و تحصیلات و هم به پر نور بودن این شهر در شبها برمیگردد.
از دیدنی های پاریس :
برج ایفل (فرانسه: La Tour Eiffel) «با حدود ۶٫۵ میلیون نفر بازدیدکننده در سال»[۹۴]
دیزنیلند پاریس (فرانسه:Disneyland Paris) «با حدود ۱۴٫۷ میلیون نفر بازدیدکننده در سال»
موزه لوور (فرانسه: Musée du Louvre) «با حدود ۸ میلیون نفر بازدیدکننده در سال»
موزه اورسی (فرانسه: Musée d'Orsay) «با حدود ۳ میلیون نفر بازدیدکننده در سال»[۱۰۳]
کلیسای نوتردام (فرانسه: La Cathédrale Notre Dame)«با حدود ۱۳ میلیون نفر بازدیدکننده در سال»[۱۰۴]
کلیسای سکره کر (فرانسه: Sacré Coeur) «با حدود ۱۲ میلیون بازدیدکننده در سال»
خیابان شانز الیزه (فرانسه:Avenue des Champs Elysées)
کاخ ورسای (فرانسه: Château de Versailles)
معبد پانتئون (فرانسه: Panthéon)
باغ تویلری (فرانسه: Jardin des Tuileries)
باغ گیاهان (فرانسه: Jardin des Plantes)
باغ لوکزامبورگ (فرانسه: Jardin de Luxembourg)
مرکز ملی هنر و فرهنگ ژرژ پمپیدو (فرانسه: Centre national d'art et de culture Georges-Pompidou)
گورستان پرلاشز (فرانسه:Cimetière du Père Lachaise)
تاق نصرت تریومف (فرانسه: Arc de Triomphe)
تاق نصرت عظیم دفانس (فرانسه: Grande Arche de la Défence)
عمارت انولید (فرانسه: Hôtel des Invalides)
میدان کنکورد (فرانسه: Place de la Concorde)
کتابخانه ملی فرانسه (فرانسه: La Bibliothèque Nationalle)
کاخ الیزه (فرانسه: Palais de l'Élysée)
خیابان ریولی (فرانسه: Rue de Rivoli)
دانشگاه سوربن (فرانسه: La Sorbonne)
کاخ انستیتو یا عمارت فرهنگستان فرانسه
اپرا گارنیه (فرانسه: Opéra Gargnier)
کلیسای مادلن (فرانسه: Église de la Madeleine)
قلعه ونسن (فرانسه: Château de Vincennes)
قلعه کنسیرژری (فرانسه: La Conciergerie)
مدرسه عالی ملی هنرهای زیبای پاریس (فرانسه: École nationale supérieure des Beaux-Arts)
کاخ شایو (فرانسه: Palais de Chaillot)
عمارت گراند پله (فرانسه: Grand Palais)
عمارت پتیت پله (فرانسه: Petit Palais)
برج مون پارناس (فرانسه: Tour Montparnasse)
میدان وندوم (فرانسه: Place Vendôme)
پل الکساندر سوم (فرانسه: Pont Alexandre III)
مسجد پاریس (فرانسه: Grande Mosquée de Paris)
پاریس پلاژ (فرانسه:Paris Plage)
خیابان کاردینال دو بوآ (فرانسه: La Rue De Cardinal De Bois)
ورزشگاه استاد دو فرانس (فرانسه: Stade de France)
بلوار سن ژرمن (فرانسه: Boulevard Saint-Germain)
عمارت مجلس ملی فرانسه یا کاخ بوربون (فرانسه: L'Assemblée Nationale)
هتل دویل یا سالن شهر (فرانسه: L'hôtel De Ville یا Salle De Ville)
هتل ریتز (فرانسه: L'hôtel Ritz)
شهر پاریس با برخورداری از آب و هوایی اقیانوسی و معتدل، از میانگین دمای ۲۶ درجه در روزهای گرم سال و میانگین دمای ۳ درجه در روزهای سرد سال بهره میبرد.
پاریس با جمعیتی بیش از ۲ میلیون نفر، سالانه در حدود ۴۵ میلیون گردشگر را به خود میبیند.
ملیتهای الجزایری، پرتغالی و مراکشی بهترتیب، بیشترین ساکنان غیرمحلی این منطقه را تشکیل میدهند.
دین غالب مردم این شهر مسیحیت است. در حالی که اسلام و یهودیت با ۷ و ۲ درصد جایگاههای بعدی را دارند.
بیشترین تعداد گردشگران را بهترتیب سه کشور ژاپن، روسیه و ایتالیا شامل میشوند.
یکی از القاب پاریس، «شهر نورها» است؛ چراکه پاریس از اولین شهرهایی است که در خیابانهای خود تیرهای چراغ گازی را برای روشنایی قرار داد. در سال ۱۸۲۰ تعداد ۵۶ هزار چراغ گازی در خیابانهای این شهر قرار گرفت.
برج ایفل در ابتدا قرار بود برای مدت ۲۰ سال بهصورت موقتی در شهر پاریس قرار گیرد اما پس از استقبال مردم از آن، برای همیشه پابرجا ماند.
وزن برج ایفل در حدود ۷ هزار تن برآورد میشود. رنگ کردن این بنای عظیم، هر هفت سال یکبار با ۶۰ تن رنگ انجام میشود تا از زنگزدگی احتمالی آن جلوگیری شود. همچنین این برج امکان افزایش طول تا ۱۵ سانتیمتر را در روزهای گرم سال دارد!!
اگر بخواهید توسط پله، به بالای برج ایفل بروید باید ۱۶۶۵ پله را طی کنید. همین امر موجب اجتناب آدولف هیتلر برای بالا رفتن از این برج در زمان اشغال فرانسه شد؛ چراکه مردم پاریس کابل آسانسور آن را نیز قطع کرده بودند!
اگر تاکنون تصور میکردید پربازدیدترین بنای پاریس برج ایفل است، اشتباه میکردید؛ چراکه این عنوان به کلیسای نتردام که نمادی از معماری فرانسه است، تعلق میگیرد. ناقوس اصلی این کلیسا بیش از ۱۳ تن وزن دارد.
خیابان ۲ کیلومتری «شانزلیزه» (Champs-Elysees) نیز یکی دیگر از جاذبههای گردشگری این شهر به شمار میرود. خیابانی زیبا و البته گران که در سال ۱۶۷۰ به دستور ملکهی وقت ساخته شد. این خیابان که در یک سوی خود «طاق پیروزی» (Arc de Triomphe) را میبیند، بخشی از محور تاریخی پاریس نیز به شمار میرود.
بنای موزهی لوور در قرن ۱۲ بهعنوان پناهگاهی برای حملات این منطقه ساخته شد. این ساختمان پس از گذشت سالها و با تغییرات کوچک و بزرگی که به خود دید، در سال ۱۷۹۳ بهعنوان موزه، فعالیت خود را آغاز کرد. سرانجام پس از انقلاب فرانسه بود که با محوریت هنر و فرهنگ ملل به موزهی لوور تغییر یافت. به هر ترتیب نزدیک به ۷۰۰ سال از ساخت قلعهی اولیه تا موزهی امروزی، زمان سپری شد.
اگر بخواهید به تمامی آثار موزهی لوور نگاه کنید، بیش از ۱۰ ماه زمان نیاز است تا ۴۰۰ هزار اثر هنری آن را نظارهگر باشید. همچنین در سال ۲۰۱۵ میلادی، موزهای با همین نام، در ابوظبی افتتاح شد
شاید باعث تعجب شود اما 38 شهر دیگر با نام «پاریس» در سراسر جهان وجود دارد.
اگر بخواهیم از بیشترین کتابخانههای یک شهر صحبیت کنیم باید بگوییم که پاریس با ۸۳۰ کتابخانه در صدر این فهرست قرار میگیرد.
مورد بعدی تو نتیجه س ☜︎︎︎
12 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
19 لایک
اگه میخواین فالوورتون زیاد شه بیاین پیویـم تا من شرایط رو بهتون بگم سوییتی ها3>
راستی من بک هم میدم•=•
راستی اگه کیپاپری فک کنم از اکم خوشت بیاد^^
پین؟^~^
ادمین اگه دوست داشتی پاک کن:`]
هیی بیب چطوری؟ :)))
لطفا تا اخر بخونش بعد ردش کن ...
اگه عاشق وایب جنگلی هستی و دوس داری یه جای امن داشته باشی وقتی از این دنیا فرار میکنی.....
این دقیقا تعریف پیجمه
توی پیجم کلی از دنیای خیالی تو داریم🍄🍃🧚♀️
فقط یه سر بزن عاشقش میشی🧁🌿
ساری بابت تبلیغ ^^
پلیز پین؟ (((:
سلام گولبه من 🖤
میشه دنبالم کنید🖤
تا 80 تایی شدنم🖤
بک میدم 🖤
(ادمین ببخشید بخاطر تبلیغ)
تست رو خیلی دوست داشتم قولبونت برم🖤
🌹