طرز تهیه و دستور پخت موچی با مغز توت فرنگی: ۱. برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط کرده و ۲ بار الک میکنیم. ۲. سپس ۲/۳ لیوان آب را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم. ۳. سپس روی ظرف را با نایلونی پوشانده و به مدت یک دقیقه در ماکرویو قرار میدهیم، پس از یک دقیقه مواد را خارج کرده هم بزنید و دوباره برای مدت ۱ دقیقه دیگر در ماکرویو قرار بدهید. ۴. بهتر است این مراحل را ۳ بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم شود. ۵. بر روی تختهای نشاسته ذرت ریخته و خمیر آرد برنج را به خوبی ورز میدهیم. ۶. سپس خمیر را به ۶ یا ۷ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید. ۷. سپس یکم خامه در خمیر میریزیم و یک توت فرنگی یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی و خامه میپیچیم. ۸. کیک برنجیها را برای ۱ تا ۲ ساعت قبل از سرو در پخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.
میتونیم داخل شکلاتی توی خمیرش پودر شکلات نزنیم؟ یا بد مزه میشه؟
چی؟😐
میگم برای شکلاتیش میشه به جای 200گرم توت فرنگی 200گرم شکلات بریزم؟😐من از توت فرنگی خشم نمیاد
فکر میکنم میشه
حوصلشو از کجا میشه خرید؟🗿
نمیشه تو ماکرویو نزاریم ؟
مامانم نمیزاره🗿
فکر نکنم بشه میتونی امتحان کنی
بزار توی فر
اگه از این فر برقیا دارین
من خودم چون مایکروویو نداشتیم گذاشتم تو فر ✨️
ممنون(:
سپس همه ی اینا رو به علاوه ی جیمین میکنیم....
موچی تون آمادست😍
اونموقع خوشمزه تر میشههه🙂
وای دقیقا
جیمینیییی😃💕