

قرچ سوخاری مواد لازم: میزان لازم قارچ 300 گرم آرد سفید 4 ق غ پودر سوخاری 1 پیمانه تخم مرغ 2 عدد نمک به میزان لازم آویشن 1 ق چ پاپریکا 1 ق چ فلفل سیاه 1/2 ق چ پودر سیر 1 ق چ پودر پیاز 1/2 ق چ دستور پخت: مرحله اول : ابتدا قارچ ها را پوست بگیرید سپس اگر دوست داشتید می توانید حدود یک ثانیه آن را آبکشی کنید و سریع خشک کنید. اگر دسته های خارچ بسیار بلند بودند آن ها را کوتاه کنید و سعی کنید هنگام خرید قارچ، قارچ های سفت را انتخاب کنید. مرحله دوم : تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید ومقداری نمک بزنید و با چنگال کمی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند. مرحله سوم : در این مرحله آرد را در کاسه ای مناسب بریزید و به آن (نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر آویشن، پودر پیاز، پاپریکا) اضافه کنیدو به خوبی مخلوط نمایید. مرحله چهارم : قارچ ها را ابتدا داخل خوب آرد بغلطانید. مرحله پنجم : سپس دورن ظرف تخم مرغ برده و به تخم مرغ آغشته کنید. اگر حجم خوبی نداشت دوباره در آرد فرو برد و دوبار در تخم مرغ بغلطانید. مرحله ششم : در انتها داخل آرد سوخاری بغلطانید، این کار را برای تمام قارچ ها انجام دهید و کنار بگذارید. مرحله هفتم : در ادامه قابلمه گودی را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن بریزید و اجازه دهید تا گرم شود. و قارچ های آغشته به سوخاری در روغن با شعله ملایم سرخ کنید. مرحله هشتم : قارچ های سرخ شده را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش گرفته شود. مرحله نهم : قارچ های سوخاری را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس دلخواه سرو نمایید.

فیله مرغ سوخاری مواد لازم: سینه مرغ:700 گرم آرد برنج :90 گرم (½ پیمانه) آرد ساده :75 گرم (½ پیمانه) آب لیموترش تازه:¼ پیمانه سفیده تخم مرغ :2 عدد نمک :3 قاشق مرباخوری ادویه مخلوط:3 قاشق مرباخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده:3 قاشق مرباخوری شکر قهوه ای :½ 1 قاشق غذاخوری سس گوجه چیلی :2 قاشق غذاخوری سس سویا:یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی :برای سرخ کردن مرغ کاهو :به میزان دلخواه برای سرو پیازچه :به میزان دلخواه برای سرو فلفل قرمز تازه :به میزان دلخواه برای سرو دستور پخت: ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و پوست و استخوان آن را جدا کنید ، سپس شسته و به شکل نوارهای طولی برش بزنید. تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود ، دو عدد سفیده تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و کمی هم بزنید تا باز شود. در کاسه دیگری آرد گندم ، آرد برنج ، نمک ، فلفل و ادویه مخلوط را بریزید و با هم ترکیب نمایید. تکه های مرغ را ابتدا داخل سفیده تخم مرغ بگردانید تا خوب آغشته شود ، سپس داخل مخلوط آرد بغلطانید و سرخ کنید. در این فاصله سس تایلندی را به این شکل آماده نمایید ، ابتدا شکر و آبلیمو را در کاسه ای بریزید و مخلوط نمایید . سپس سس سویا و سس گوجه را افزوده و با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند داخل هر بشقاب یک برگ کاهو قرار داده و روی آن ها مرغ های سرخ شده را بچینید پیازچه و فلفل قرمز خرد شده را روی مرغ ها بریزید و با سس تایلندی که آماده کرده اید سرو نمایید.

ناگت مرغ مواد لازم: مرغ 500 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد نان تست 3 عدد شیر 1/2 لیوان سیر تازه 2 حبه پاپریکا 1 ق چ نمک 1 ق چ پودر پیاز 1 ق چ فلفل قرمز 1/3 ق چ فلفل سیاه 1/2 ق چ آرد سفید 1 پیمانه آرد سوخاری 1 پیمانه تخم مرغ 2 عدد پودر سیر 1/2 ق چ نمک و فلفل سیاه 1/2 ق چ مرحله اول : ابتدا کنار های نان تست را برش بزنید و کنار بگذارید. سپس نان وسط آن را به صورت مربع مربع برش بزنید و در ظرف مناسبی بریزید. نصف لیوان شیر را نیز به این نان ها اضافه کرده و هم بزنید تا مواد به خورد نان بروند. نان ها را کنار بگذارید تا خمیری شکل شوند. مرحله دوم : 500 گرم مرغ را می توانید فقط از سینه یا فقط از ران نیز استفاده کنید ولی بهترین حالت ترکیب هر دو می باشد. مرغ را با کمک چرخ گوشت و یا دستگاه غذا ساز چرخ کنید. مرحله سوم : نان تست خمیر شده را به مرغ چرخ شده اضافه کنید. مرحله چهارم : یک عدد زرده تخم مرغ را به مرغ چرخ شده و نان تست اضافه کنید. مرحله پنجم : 2 حبه سیر را پوست بگیرید ریز رنده و له کنید و به مواد بالا اضافه کنید و با دست شروع به ورز دادن بکنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند. اگر از دستگاه غذا ساز استفاده می کنید می توانید این مواد را در غذاساز ترکیب کنید. ادویه که شامل (نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و پودر پیاز) می باشد را به مرغ چرخ شده اضافه کنید. مرحله هفتم : مقدار کمی روغن ترجیحا روغن زیتون به مواد اضافه کنید و شروع به ورز دادن بکنید تا چسبناک شود. مرحله هشتم : در یک سینی و یا قالب مستطیلی و روی آن روغن ریخته و چرب کنید. سپس مواد ناگت مرغ را در آن ریخته و شروع کنید سطح آن را صاف کنید. قالب را درون یخچال فریزر قرار دهید تا حدود 20 دقیقه در یخچال بماند. مرحله نهم : پس از 20 دقیقه از یخچال خارج کنید و با کمک یک چاقو برش های عمودی و افقی ایجاد کنید تا ناگت ها تبدیل به تکه های کوچک مربع شکل شوند. مانند برش های باقلوا. مرحله یازدهم : در یک ظرف مناسب دو عدد تخم مرغ را بشکنید ، سپس 3 قاشق شیر به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید. مرحله دوازدهم : در ظرف مناسبی نیز آرد را ریخته و به آن نمک، فلفل سیاه، و پودر سیر اضافه کنید و هم بزنید. مرحله سیزدهم : تکه های ناگت را ابتدا در تخم مرغ بغلطانید. مرحله چهاردهم : ناگت های تخم مرغی را در آرد سفید بغلطانید. مرحله پانزدهم : ناگت ها را در آخر در پودر سوخاری بغلطانید تا کاملا مواد را به خود جذب کند. مرحله شانزدهم : بعد از اینکه تمامی ناگت ها را در پودر سوخاری غلطانده سپس درون فریزر قرار دهید و پس از گذشت 15 دقیقه از یخچال خارج کنید. مرحله هفدهم : ناگت ها آماده سرخ کردن می باشند پس از اینکه روغن شما داغ شد. ناگت ها را با شعله ملایم سرخ کنید تا مواد میانی آن نیز بپزد و خامی خود را از دست بدهد. مرحله هجدهم : پس از اینکه سرخ شد و روغن اضافی آن خارج شد می توانید آن را سرو کنید.
خب تموم شد
امیدوارم خوشتون اومده باشه❤
فالو: فالو به داستان اخرم سر بزنید💜
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
فالویی بک بده
فالویی
بک بده
فالویی
میشه واسم چند تا فالوور جمع کنی لطفا❤❤❤