قرچ سوخاری
مواد لازم:
میزان لازم
قارچ 300 گرم
آرد سفید 4 ق غ
پودر سوخاری 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
نمک به میزان لازم
آویشن 1 ق چ
پاپریکا 1 ق چ
فلفل سیاه 1/2 ق چ
پودر سیر 1 ق چ
پودر پیاز 1/2 ق چ
دستور پخت:
مرحله اول :
ابتدا قارچ ها را پوست بگیرید سپس اگر دوست داشتید می توانید حدود یک ثانیه آن را آبکشی کنید و سریع خشک کنید. اگر دسته های خارچ بسیار بلند بودند آن ها را کوتاه کنید و سعی کنید هنگام خرید قارچ، قارچ های سفت را انتخاب کنید.
مرحله دوم :
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید ومقداری نمک بزنید و با چنگال کمی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم :
در این مرحله آرد را در کاسه ای مناسب بریزید و به آن (نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر آویشن، پودر پیاز، پاپریکا) اضافه کنیدو به خوبی مخلوط نمایید.
مرحله چهارم :
قارچ ها را ابتدا داخل خوب آرد بغلطانید.
مرحله پنجم :
سپس دورن ظرف تخم مرغ برده و به تخم مرغ آغشته کنید. اگر حجم خوبی نداشت دوباره در آرد فرو برد و دوبار در تخم مرغ بغلطانید.
مرحله ششم :
در انتها داخل آرد سوخاری بغلطانید، این کار را برای تمام قارچ ها انجام دهید و کنار بگذارید.
مرحله هفتم :
در ادامه قابلمه گودی را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن بریزید و اجازه دهید تا گرم شود. و قارچ های آغشته به سوخاری در روغن با شعله ملایم سرخ کنید.
مرحله هشتم :
قارچ های سرخ شده را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش گرفته شود.
مرحله نهم :
قارچ های سوخاری را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس دلخواه سرو نمایید.
6 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
8 لایک
فالویی بک بده
فالویی
بک بده
فالویی
میشه واسم چند تا فالوور جمع کنی لطفا❤❤❤