هلو گایز 🍡
۵ قاشق چایخوری ژلاتین روی ۷۵ میل اب آب سرد حل کرده و روی حرارت قیر مستقیم بزارید تا شفاف بشع
۱ لیوان با ۷۵ میل اب ترکیب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید
۵ یا ۷ دقیقه
ژلاتین رو داخل همزن یا با همزن دستی داخل کاسه هم بزنید و بهش شیر داغ اضافه کنید
هم که زیاد حتما باید حجمش زیاد بشه و در آخر هر رنگ خوراکی که دوست دارید بهش اضافه کنید 🐥🍭
داخل ظرف مورد نیاز قرار دهید حتما زیرش پلاستیک یا سفلون بزارید هشدار حتما سفلون رو یا پلاستیک رو چرب کنید
و ۱ ساعت تا ۲ ساعت در یخچال نگهداری شود
و از یخچال در بیاورید و بعد با چاقو قسمت قسمت کنید و در ظرف مورد نظر قرار دهید
و نشسته ذرت را در کاسته قرار دهید و مارشمالو را در آن قرار دهید و دوباره در ظرف مورد نظر قرار دهید
بفرمایید مارشمالو کره ای آماده هست
4 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
5 لایک
های کایوتی!🥢🍧
ما گروه*ᴘɪɴᴋ ɢɪʀʟꜱ*هستیم🥢🍧
که از سه تا عضو کایوت تشکیل شدیم به نام های*🥢🍧
-نایون🥢🍧
-سولار🥢🍧
-جیسو🥢🍧
به فن هامون میگیمpinki🥢🍧
پینکی میشی؟🥢🍧
-صوری بابات کامنت تبلیغاتی🥢🍧
سلام میشه تو مسابقه ام شرکت کنین