
سلام سلام سلام
بِاِموِ (به آلمانی: BMW) (تلفظ آلمانی: [ˈbe:ˈʔɛmˈve:] ( بشنوید)) که در ایران با نام بیامدبلیو و بیاموی نیز شناخته شده[۱][۲] و نام آن کوتاهشدهٔ عبارتِ «بایِرن موتور وِرک» (به آلمانی: Bayerische Motoren Werke) و در زبان آلمانی بهمعنای صنایع موتوری باواریا است، یک شرکت خودروساز آلمانی است که از تولیدکنندگان بنام خودروهای لوکس و موتورسیکلت در جهان بهشمار میآید. دفتر مرکزی این شرکت در شهر مونیخ قرار دارد. این شرکت تا سال ۱۹۴۵ در زمینه تولید موتور هواپیما هم فعال بود
نوع سهامی عام ISIN DE0005190003 ویرایش در ویکیداده صنعت خودروسازی بنا نهاده ۷ مارس ۱۹۱۶؛ ۱۰۴ سال پیش بنیانگذاران کارل رپ دفتر مرکزی مونیخ، آلمان محدودهٔ فعالیت جهانی مدیر عامل اجرایی هارالد کروگر رئیس هیئت مدیره نوربرت رایتهوفر محصولات خودروی لوکس موتورسیکلت سود خالص ▲ ۸٫۷۰۶ میلیارد یورو (۲۰۱۷) مجموع دارایی ▲ ۱۹۳٫۴۸۳ میلیارد یورو (۲۰۱۷) تعداد کارکنان ۱۲۹٬۹۳۲ نفر (۲۰۱۷) شرکتهای وابسته مینی، رولز-رویس موتور کارز وبگاه www.bmwgroup.com
شرکت بامو در سال ۱۹۱۶ توسط فرانتس یوزف پوپ تأسیس شد. این شرکت مالک شرکتهای رولز-رویس موتور کارز و مینی است. در سال ۲۰۱۵ بامو با ۲٬۲۷۹٬۵۰۳ دستگاه وسیلهٔ نقلیه دوازدهمین تولیدکننده بزرگ خودرو در جهان بود. این شرکت در حال حاضر در کشورهای آلمان، برزیل، چین، هند، آفریقای جنوبی، انگستان و ایالات متحده آمریکا کارخانه تولید خودرو دارد. امروزه اکثریت سهام بامو در اختیار خانوادهٔ کوانْدْت قرار دارد (اشتفان کواندت ۲۹٪، و سوزان کوانْدْت کلاتن ۲۱٪). حدود نیمی از سهام این شرکت نیز در بازار بورس فرانکفورت در دسترس عموم سهامداران است.
تاریخچه بامو با شرکت رپ موتورن ورکه آغاز میشود. در آوریل سال ۱۹۱۷ وقتی کارل رپ شرکت را ترک کرد، اسم آن به بایریش موتورن ورکه تغییر یافت. اولین محصول کارخانه، موتور هواپیمای BMW IIIa بود. این موتور به مصرف کم سوخت و کارکرد مناسب در ارتفاعات بالا معروف بود. در نتیجه سفارشها زیادی که ارتش آلمان برای موتور BMW IIIa داشت، شرکت به سرعت توسعه یافت. در سال ۱۹۱۸ و با پایان جنگ جهانی اول، کارخانه به دلیل قطعنامهٔ ورسای مجبور شد، تولید موتور هواپیما را متوقف کند. برای ادامه فعالیت، شرکت به ساخت تجهیزات کشاورزی، لوازم خانگی و ترمز قطار روی آورد.
در سال ۱۹۲۲، کامیلو کاستیگلیونی شرکت بامو و کلیه حقوق مربوط به این نام را خریداری کرد. کاستیگلیونی، مالک شرکت دیگری به نام بایریش فلوگنزه نیز بود که آن هم در زمینه قطعات هواپیما فعالیت میکرد. کاستیگلیونی نام کارخانه سابق بامو را به Süddeutsche Bremse AG تغییر داد و بایریش فلوگنزه را بامو نام نهاد. کارخانه سابق بایریش فلوگنزه با نام جدید بامو بازگشایی شد و به ساخت موتور برای اتوبوس، کامیون، تجهیزات کشاورزی و پمپ با نام تجاری بامو پرداخت. تاریخچه رسمی شرکت بامو، تاریخ تأسیس شرکت را همان تاریخ افتتاح کارخانه بایریش فلوگنزه (۷ مارس ۱۹۱۶) میداند.
سال ۱۹۹۴ ب ام و کمپانی روور انگلستان را خریداری کرد. هر چند این خریداری از نظر مالی شکست خورد و ب ام و ضرر مالی هنگفتی را متحمل شد به طوری که تا سال ۲۰۰۰ قسمتهای اعظم روور به شرکتهای مختلف فروخته شدند و فقط مینی در مالکیت ب ام و باقی ماند. همچنین در سال ۱۹۹۸ ب ام و کمپانی صاحب نام رولز-رویس موتور کارز را خریداری کرد که تاکنون نیز آن را در اختیار دارد.
شعارهای تبلیغاتی ویرایش شعار اصلی این کمپانی (با لذت برانید) یا در آلمانی (Freude am Fahren) و در انگلیس (The Ultimate Driving Machine) به معنای (نهایت یک خودرو) شعار این کمپانی است! و شعار انگلیسی (sheer driving pleasure) یا (لذت واقعی رانندگی) نیز در مناطقی توسط کمپانی BMW استفاده میشود.
بامو سری ۷ ویرایش نوشتار اصلی: بامو سری ۷ بزرگترین و مجللترین خودروی سدان (چهار در صندوق دار) بامو است که از سال ۱۹۷۷ تاکنون طی پنج نسل ساخته شدهاست. این خودرو در حال حاضر به دو صورت عادی و کشیده، با سه نوع موتور بنزینی و دو موتور دیزلی تولید میشود. بامو به صورت تحقیقاتی این مدل را با موتور هیدروژنی نیز ساختهاست. بامو فول سایز سری ۷، بزرگترین و لوکسترین خودرویی است که در صف تولیدات بامو قرار گرفتهاست. در این سری تعداد متنوعی از موتورهای توربوشارژ با شش، هشت یا دوازده سیلندر با سوختهای بنزین، دیزلی و هیبرید پر پایه چرخهای متحرک تولید میشود. در حالی که نسل قبلی سری ۷ آغازگر دوران جنجالی و پرتنش در طراحی بود، آخرین مدل سری ۷ یک رویکرد بسیار محافظه کارانه تر و مسلماً زیباتر را ارائه میدهد. در این سری خودرو از پویایی بهتری برای رانندگی برخوردار شدهاست و با نسخه به روز شده سیستم سرگرمی iDrive به تمام نیازهای اساسی رانندگان را برآورده میسازد
بامو سری ۶ ویرایش نوشتار اصلی: بامو سری ۶ مدل اسپرت بزرگ بامو محسوب میشود. این مدل در ابتدا به صورت دو در کوپه در سال ۱۹۷۶ به بازار معرفی شد اما تولید آن در سال ۱۹۸۹ متوقف گردید. در سال ۲۰۰۳ کمپانی تصمیم گرفت این مدل را بر پایه بامو سری ۵ بازسازی کند. از سال ۲۰۱۰ نیز نسل سوم این خودرو با کد F12/F۱۳ در سه مدل کوپه، کانورتیبل (سقف باز شو) و گران کوپه (تلفیقی از کوپه و سدان به صورت کوپهٔ چهار در) و با سه موتور بنزینی و دو موتور دیزلی به بازار عرضه میشود. بامو سری ۶ با اینکه از فروش مطلوبی برخوردار بوده همواره هدف انتقادات گروهی از صاحب نظران و دوستداران بامو در زمینه طراحی خارجی بودهاست
سدان سایز متوسط بامو از سال ۱۹۷۲ و طی هفت نسل به بازار عرضه شدهاست. نسل ششم این خودرو با کد تولیدی F۱۰ در سال ۲۰۱۰ معرفی شد و در مدلهای سدان و استیشن و با ۷ نوع مختلف موتور بنزینی و دیزلی در دسترس است. همچنین نسل هفتم آن که از سال ۲۰۱۷ با کد g30 شناخته میشود و با تیپهای سدان و استیشن موجود است. مدل ام ۵ نسل هفتم که با کد F90 شناخته میشود میتوان گفت در حال حاضر سریعترین سدان بنزینی موجود در بازار است.
امیدوارم از این تست خوشتون اومد باشه
جان من کامنت بزارررر
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
اطلاعات باحالی بود تنکس😉😉✌✌