تخم مرغها را همراه با شکر و وانیل توی یک کاسه بریزید و با همزن برقی به مدت ۳ تا ۵ دقیقه با دور تند بزنید تا تخم مرغها با شکر کاملا حل شوند و یک مایه شفاف و کرم رنگ به دست بیاید. سپس شیر و بعد روغن را به مایه اضافه کنید و به مدت سی ثانیه هم بزنید و بعد همزن را خاموش کنید. در مرحله بعدی آرد و بکینگ پودر را که با هم مخلوط کرده و سه بار الک کردهاید، کمکم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا مخلوط شود و حالت گلولهای نداشته باشد. حالا دو کاسه دیگر را آماده کنید و مواد کیک را به سه قسمت تقسیم کنید، طوری یک قسمت بیشتر از دو قسمت دیگر باشد.
به قسمت بیشتر رنگ قرمز را اضافه کنید و خوب هم بزنید و به یک قسمت دیگر رنگ سبز بزنید و قسمت سوم را سفید نگه دارید. یک قابلمه نچسب را با دمکنی روی شعله اجاق گاز بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا فضای قابلمه کاملا داغ شود. سپس کمی روغن توی قابلمه بریزید و خوب دور بدهید تا همه جای آن با روغن آغشته شود. ابتدا رنگ سبز را توی قابلمه بریزید؛ سپس از مرکز قابلمه رنگ سفید را بریزید و در مرحله آخر رنگ قرمز را از مرکز اضافه کنید. حالا دمکنی بگذارید و قابلمه را روی شعله کم اجاق گاز قرار بدهید.
عالی بود 💖
مرسی💜
فالویی بفالو💖
باشه