
سلام بچه ها (سلام هفت ...هشت...نه...ئه...یازده باره ای )همه ی تست های قبلیم درمورد بی تی اس و بلک پینک بود اما الان در باره ی غذاهای کره میخواهم صحبت کنم

کیمچی(ترشی سبزیجات) کیمچی درواقع نوعی تند و ترش از سبزیجات درست شده و با با استفاده از مواد اولیه متفاوت که مهم ترین انها کاهو است درست شده.این غذا برای خارجی ها به خاطر ارزش غذایی بالا و عطر و طعم عالی معروف است

بیبیمپاب(پلوی مخلوط) محتویات این غذا برنج/نامول(سبزیجات سرخ شده و مزه دار شده)/قارچ/گوشت/سس سویا.... معروف ترین مدل های این غذارا میتوان در جئونجو و جینجو و تونگیئونگ پیدا کرد

بولگوگی(گوشت گاو مزه دار شده) بولگوگی بشقاب خوش طعمی است که با سیر و پیاز گریل و سرخ میشود.این غذا بیست و سومین غذای خوشمزه ی جهان است. این غذا در کاهو پیچیده شده و با سانجانگ (رب تند قرمز غلیظ ) خورده میشود

چاپچائه(نودل سرخ شده ی مخلوط) چاپچائه یک بشقاب نودل سنتی کره ای است که با سیب زمینی سرخ شده شیرین شده و با گوشت گاو و سس سویا و سبزیجات و شکر درست شده.این غذا به خاطر طعمی خوب و بافت نرم محبوب است.

هوئه دوک(پنکیک شیرین) هوئه دوک به عنوان ورژن شیرین تر پنکیک های غربی شناخته میشود. میتوانید این غذارا در زمستان ها در خیابان نوش جان کنید.این پنکیک با ترکیب دارچین/عسل/شکرقهوه ای/ تکه های کوچک بادام زمینی پرشده.گر گازی به این غذا بزنید طعم شیرین و بخش داخلی نرم به سراغ شما میایند.

دوکبوکی(کیک برنج تند) دوکبوکی غذای تندی است که از کیک های استوانه ای کیک های مثلثی ماهی سبزیجات و سس.....تشکیل شده.میتوانید این غذا را از فروشنده های خیابان پوجانگ ماچا بخرید.کسانی که این غذا را میخورند میتوانند از طعم شیرین و تند این غذا لذت ببرند

سئولئونگ تانگ(سوپ استخوان)(مثل کله پاچه ی خودمونه) این غذا یکی از سوپ های سنتی کره است که از گوشت و سینه ی گاو درست شده.با نمک فلفل سیاه و پیازچه و سیر خرد شده درست میشود.اغلب با برنج خورده میشود.جالب است بدونید این غذا بسیار لذیذ است.

سون دوبو جیگائه (خورش توفو نرم)(نمیدونم اصلا همچین اسمی وجود داره یا نه!!!) این غذا یک خورش تند و داغ است که از توفو/قارچ/غذاهای دریایی/گوچوچانگ(سس چیلی) تشکیل شده و معمولا در کاسه های بزرگ سنگی سرو میشود.جالب است بدانید برای خورد یک تخم مرغ را بر روی ان میشکنند و میخورند.

سمگیوپسال(برش های گوشت خوک) این غذا از برش های گریل شده ی گوشت خوک درست میشود و معمولا پس از گریل نمک و فلفل و دانه ی کنجد به همراه سیر و پیاز و حتی کیمچی در کاهو پیچانده میشود.این غذا در هر رستوران کره ای یافت میشود. **غذای مورد علاقه ی خانوادم**

هائمول پجون(پنکیک سبزیجات دریایی) این غذا با پیازچه خمیر تخم مرغ ارد گندم و برنج درست میشود.غذاهای دریایی مثل صدف و میگو اضافه میشود.این غذا به خاطر بافت نرم و طعم عالی شناخته میشود.

هوباکجوک(فرنی کدو حلوایی) این غذا نوعی فرنی سنتی است که با کدوحلوایی بخارپز شده و گولوله های برنج کوچک تهیه میشود.با وجود اینکه ظاهر این غذا ساده است اما طعم فوق العاده ای دارد.این غذا برای صبحانه و بیماران بسیار مفید است . این فرنی هم به صورت سرد و هم داغ سرو میشود.

نائنگ میونگ(نودل سیاه سرد) این غذا ار رشته های بلند و باریک نودل/خیار/برش های گلابی/گوشت گاو/پیاز/تخم مرغ اب پز درست میشود.این غذا به صورت خاص در زیر افتاب سوزان کره در فصل تابستان میتوان نوش جان کرد.

سون دائه(اسم دومشو نمیگم چون خیلی ترسناکه!!) این غذا از روده ی پرشده ی خوک و رشته ی فرنگی و جو درست شده.تمامی سون دائه ها دارای بافت سفت و جویدنی و بیرون نرم و خوش طعمی دارند(من هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت لب به این غذا نمیزنم ولی برادرم با وجود 0 سالگیش عاشقه این غذا هست)

سمگیه تانگ(سوپ مرغ و جنسینگ) سمگیه تانگ سوپ سنتی کره ای است که در فصل تابستان سرو شده و از مرغ سیر برنج موسیر عناب و جنسینگ کره ای و ادویه های مختلف تهیه میشود. این غذا به خاطر بافت خامه ای و گوشت لذیذ معروف است.

بینگ سو

چرا بیشتر غذاهای کره گوشت گاو و خوک دارند؟؟؟

دو غذا در یک پست*
خب من برم قورمه سبزیمو بخورم(بدانید خیلی منحرفید مثل خودم)
اقا منو چرا فالو نمیکنید؟؟؟؟ الان بیستا علامت سوال هم بنویسم تعجبمو نشون نمیده (لایک کننننننننننننن برو نتیجه وی هو چالش)

عشقم جیمیننننننننننننننننن
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
حتما اجی فالوت میکنم
مرسی که تستو خوندی
بچه ها میدونم یه خورده غلط املایی داشتم