غذا ها نوشیدنی های بسیاری در جهان وجود دارد که مصرف آنها خطرناک است. برخی از آن ها می توانند سمی بوده یا حامل باکتری هایی باشند که لازم است حتما پیش از خوردن در دمای بالایی پخته شوند.
1. صدف خونی: این نوع صدف به دلیل سطح بالای هموگلوبین در آن رنگی قرمز دارد که به همین دلیل به صدف خونی معروف شده است. این صدف اغلب به صورت خام مصرف شده و امکان گسترش بیماری هایی از جمله هپاتیت A، تیفوئید و اسهال خونی را دارند. آنها باید به مدت طولانی جوشانده شوند تا هر گونه باکتری از بین برود.
6 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
7 لایک
نظرات بازدیدکنندگان (6)